duncan

Prevoz do Amsterdama

47 poruka u ovoj temi

Konkretno me interesuje voz, posto krivljenje u autobusu 25 i vise sati je malo komplinkovano, a avion nazalost ispada. Znam da postoje inter rejl kartice koje vaze za celu evropu, ali su i skupe, a ja ne planiram da putujem celom evropom. Dakle hteo bih ako moze neko dam kaze koliko bi kostala vozna karta do amsterdama, koliko bi se presedalo i sl informacije...

takodje da li je neko imao iskustva sa onlajn bukingom hostela/hotela i kako to ide.... zahvaljujem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam sa porodicom krajem juna putovala u Amsterdam, ali iz Pariza i to vozom-Thalys. S tim sto sam onda od Amsterdama do Dortmunda za 30-ak Evra za nas troje putovala takodje vozom DB bahn oko 2 sata, a od Dortmunda Wizz air-om do Bgd. Vidi koje su cene Bgd-Dortmund Wizz air-om. A sto se tice on line booking hotela, rezervisali smo hotel u Amsterdamu preko www.booking.com i tamo po dolasku platili. Odstampali smo rezervaciju i nije bilo problema.

Izmenjeno (ziggy015)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes i vozom od Budimpeste do Amsterdama, putuje se oko 15 sati i preseda se minimum 2 puta. Proveri na www.bahn.de ili na www.raileurope.com samo mislim da nije bas jeftino!

E sad, ne znam sto neces avionom, ali je to najjeftinija i najbrza varijanta u kombinaciji sa vozom. Za 5 sati stizes iz Bgd.

Izmenjeno (ziggy015)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mozes li da pojasnis... koji su sajtovi tih famoznih low cost kompanija iz budimpeste.

isao bih vozom do budimpeste i odatle avionom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbrze ti je iz Bgd Wizz air-om do Dortmunda, pa brzim vozom do Amsterdama. Iz Budimpeste imas Wizz air do Eindhovena, pa vozom oko sat vremena do Amsterdama. Dakle, idi na sajt Wizz air-a.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima i iz beograda do eindhovena i pvratna kosta oko 50 eura...

jel su tu uracunate i aerodromske taxe. Cudno mi je posto su negde te taxe i do 200 eura

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, od 01.aprila. Oznacis datume, i imas dodatnih 5 eura za placanje karticom i sa desne strane ti izadje konacna cena i to je to! Naravno, bez prtljaga, samo sa rucnim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbrze ti je iz Bgd Wizz air-om do Dortmunda, pa brzim vozom do Amsterdama.

Kao neko kome je devojka već godinu dana u Holandiji, potvrđujem da je ovo najjeftiniji i najbrži način da se do tamo stigne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko kosta povratna karta Dortmund - Amterdam?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo prvo da prepravim svoj post odozgo - naravno da preko Dortmunda nije najbrži način da se stigne do Ams. Najbrži način je direktan let BEG-AMS, ali to je baš skupo.

Koliko kosta povratna karta Dortmund - Amterdam?

Očekuj u rangu 40-50€ u jednom pravcu, u zavisnosti na voz koje kompanije naletiš. Nije malo. To, naravno, ako nemaš nijednu od onih silnih kartica, ali mislim da se njih ne isplati uzimati ako putuješ samo jednom, turistički.

Korisni sajtovi su www.bahn.de i www.ns.nl.

Izmenjeno (Xenon)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj na www.bahn.de. Sad sam gledala cene. Ima i od 19E u jednom pravcu. Ja sam sve zavrsila preko interneta, odstampala karte i nikakav problem nije bio. S tim sto moras poneti karticu kojom si placao kartu preko neta. Iz Amsterdama smo presedali u Duisburgu. Ako ti trebaju informacije u vezi sa polascima autobusa sa i na aerodrom u Dortmundu, pitaj! Inace autobus vozi sa aerodroma na zeleznicku stanicu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je baš povoljno smajl.jpg koji je voz u pitanju? Nama nikad nije uspelo da prođemo tako jeftino.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ICE, jedno presedanje u Duisburgu, povratna 38E.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

molim informacije da li ima osim vozowa i aviona i laste drugi prevoz možda bus ili kombi iz novog sada za amsterdam ili utrecht molim odgovor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sa avionskom kartom u oba pravaca do eindhovena (valjda se tako pise) od 50 eura i vozom do amsterdama od oko 10 eura mislim da je putovanje busem besmisleno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka