Aleksa

METAMORFOZIS

1717 poruka u ovoj temi

Preko agencije Mythos travel, uplatili smo pre nekoliko meseci ceo iznos, tada je bilo 15 dana 900 evra.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I nisu neke prevelike pare obzirom na termin. Ogromno hvala na reportaži.  

A gde god da si na Sitoniji svojim kolima vući će te da se vozaš do onih najlepših svaki dan, često i više puta. MM plaža možda za poslednje predvečernje kupanje.

Nije to Paralija Katerini pa da ostavljaš kola 10 dana ispod masline jer nemaš šta u okolini da obiđeš.

Izmenjeno (Airbus A380)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Samo jedna dopuna, preporuka: postoji još jedan odličan minimarket, mislim da se zove "Happy", u glavnoj ulici, kojom dolazite u MM, prekoputa crkve. Cene su povoljne, a to je i jedina prodavnica u kojoj se prodaje meso.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Krajem sezone 2018 bili smo u Metamorfozisu u Apartmanu PETRIDIS VILLAGE. Cilj nam je bio da što više obilazimo okolinu, koja je predivna sa prelepim plažama, borovom šumom… Dnevno smo prelazili i po 20 -30 km., tako da je ovo dosta dobra lokacija , za „zujanje“. Smeštaj je bio prostran (za do 4 osobe), sa odvojenom kuhinjom i odvojenom spavaćom sobom. I kuhinja i spavaća soba su imale izlaz na ogromnu terasu, koje su se spajale po 90 stepeni, pa kroz apartmani i terase može da se ide u krug J. Peškira nema, a posteljina se ponovo dobija čista nakon 5 dana. Sami vodite higijenu, pa vam trebaju eventualno i sredstva za čišćenje, za pranje sudova, krpe sunđeri (koje sami obezbeđujete).

Apartman smo zatekli u dosta lošem higijenskom stanju: Korpa nije bila ispražnjena, džoger prljav u kanti sa zaostalom prljavom vodom, vidljivom prašinom na ravnim površinama, a najgore od svega je bilo kupatilo, koje je zrelo za renoviranje. Slike ovog kupatila nisu bile nigde na sajtu agencije (naravno da i nisu). WC šolja se klimala, crevo od kotlića je prelazilo preko leđa, kad sedite na WC šolji, zavesa tuš kabine je bila stara sa tragovoma buđi, buđi je bilo i na silikonu od tuš kabine,  slavina na umivaoniku nije dobro radila (bila je zarđala, puna kamenca, klimala se - klatila, a voda nije mogla da normalno curi), ventilacija nije radila, četka za WC je bila stara i prljava ITD. Kupatilo smo nekako probali da očistimo, da nam se toliko ne gadi i da možemo da ga koristimo (umesto na plažu, prvo smo išli u Lidl po sredstva za higijenu). Neispravnu slavinu smo prijavili „čuvenom Janisu“, ali ona do kraja nije bila popravljena, tako da smo sve vreme prali zube i umivali se u sudoperi od kuhinje ITD. Nije mi jasno da agencija koja potpisuje ove apartmane ne može da sredi ovo za max. 200€ (da bude bar funkcionalno) nego se bruka. Lično, zbog ovakvog stanja kupatila, ovaj apartman i nije bio za iznajmljivanje i odstupao je od svih normalnih standarda. Naravno, svim silama smo se trudili da nam to ne pokvari uživanje u prelepoj Sitoniji.

IMG_20180916_101745.jpg

IMG_20180916_101800.jpg

IMG_20180916_101809.jpg

IMG_20180916_101901.jpg

IMG_20180916_101911.jpg

IMG_20180916_101917.jpg

IMG_20180916_101948.jpg

IMG_20180916_110417.jpg

IMG_20180916_110433.jpg

IMG_20180916_110454.jpg

IMG_20180916_110646.jpg

IMG_20180916_110712.jpg

IMG_20180917_081901.jpg

IMG_20180918_105127.jpg

IMG_20180918_105132.jpg

IMG_20180918_105149.jpg

IMG_20180924_121932.jpg

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Kolorado

zaista deluje šokantno ovo što ste predstavili, pre svega mislim na kupatilo. Ne mogu da shvatim da većini omiljeni Janis nije izašao u susret da vam popravi česmu. Da sam na vašem mestu, žalio bih se agenciji Elnos, koja uvek uvažava reklamacije i pohvale, pa bi trebali da znaju kakav smeštaj prodaju. Pošto ste bili pred kraj godine, može se desiti da se smeštaj već polako "uništava", jer ko zna ko je sve bio u smenama pre vas, ali ne mogu da shvatim da apartman nije očišćen kako treba. Meni je jednom prilikom u agenciji Elnos rečeno da gosti uvek mogu tražiti da se ponovo očisti apartman. Drago mi je da ste (ako ste) ipak uspeli makar malo da se provedete i nauživate u Metamorfosisu.

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

"Pomirio" sam se sa situacijom, posle 3 dana nerviranja i uživao u letovanju, što mi je jedino i ostalo, Takođe, ove slike su poslate i agenciji preko mobilnnog (bez teksta), ali nije bilo reakcije niti odgovora, a predpostavljam da nisu reagovali na neispravnu slavinu, jer po mom skromnom iskustvu, bila je u tako jadnom stanju da je morala  da se menja, šro im je verovarno bilo "skupo"...Mora da napomenem, da po rečima komšija iz drugog apartmana, sitacija je bila bolja. Ukratko to kupatilo je po svim standardima moralo da se renovira, pa tek onda apartman iznajmi.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

... ali nije bilo reakcije niti odgovora

U poslednje vreme uopšte ne odgovaraju na poruke, a nekada su bili baš responzivni. Ali ipak je najvažnije da niste prevareni i da ste bili na moru i da je Elnos ipak organizovana agencija, a vrlo verovatno će Petridis Village biti u ponudi i za naredno leto. Nadam se, sa renoviranim kupatilima

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne verujem da će ga renovirati. Mogli bi bar da spuste cenu za ovu kuću.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sve dok se jure oko tih kuća i hotela ko će pre da uplati, neće biti renoviranja samo skuplje...

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zanima me od onih koji su busom preko Elnosa išli ovde, da li u vilama postoji toalet u prizemlju za poslednji dan? Ako nema u svim vilama, u kojim ima? Ako je neko išao u poslednju smenu, da li može da se ostane u sobi do polaska ili se mora izaći do 10h kao kad dolaze novi gosti?

Izmenjeno (Aca14)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili u zadnjem terminu u  PETRIDIS VILLAGE. Došli smo automobilom, ali za neke druge kuće, moglo je samo sa njihovim autobuskim prevozom (uračunat u cenu). U hodniku vile postoji kućni red, kako se napuštaju sobe...,Karaktristično je da u vili nije bilo nikoga od osoblja (osim kad su doneli čistu posteljinu), tako da nismo imali nikakvo uslovljavanje termina, neke komunikacije.ili slično (kako po dolasku tako i pri odlasku), osim što smo se po dolasku, popodne,  javili Janisu sa vaučerima, koji je bio na drugom kraju mesta. Mogli smo čak da povedemo nekog da bude sa nama u sobi i sigurno se ne bi primetilo.. Gosti do nas su čak otišli ranije, zbog lošijeg vremena, ostavili su ključ u bravi apartmana, koji je tu stajao i kada smo mi odlazili. "Potpuna sloboda".

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ponovo smo uplatili Petridis Village, za jul mesec. Metamorfozis po treći put zaredom. Za ovu kuću je do 07.01.2019. odobren dodatni popust od 10%. Trokrevetan apartman nas je, uz još jedan dodatni popust za uplatu celokupne sume, izašao oko 460 evra, umesto 600 evra. 

Kuća nema wc izvan apartmana. U ranim jutarnjim časovima je neka žena čistila hodnik i dvorište, pretpostavljam unajmljena čistačica. Nekoliko jutara sam u hodniku susretao i gazdaricu, mislim da se zove Marija. Ona nas je i uvela u apartman kad smo došli. Na kraju boravka, oko 9h, je već bila pristigla ekipa iz agencije za čišćenje. Pri odlasku smo, kao i svi, ostavili ključ u bravi sa spoljne strane.

Dakle, nije baš bez ikakvog nadzora, gazdarica živi u kući pored zgrade sa apartmanima.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko boravio u vili Reveka?

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uplatili Monopetro apartments - avgust 3/1 - 750 eur.

Redovna cena je 850 eur, a uzeli smo dva apartmana pa smo dobili popust.

Citam ono malo komentara sto ima i nailazim na ocene od 0-5.generalno, svi se zale na plazu.

Ima li neko od forumasa da je boravio u ovom objektu?

Hvala

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Svi se žale na plažu zato što je porede sa ostalim plažama na Sitoniji, koje su među najlepšim u Grčkoj. Ako njih zaboravite, možete sasvim pristojno da provedete čitav odmor i na plaži u MM.

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905059
    Ukupno poruka