dell boy

Krakov-Prag

21 poruka u ovoj temi

Super opisi :) Mi takodje planiramo Krakov uskoro (mada jos uvek ne znamo kad), pa mi svaki novi opis, a pogotovo ovako lep, bas koristi. Ako se jos neceg setis, pisi :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dell boy super opis; mene zanimaju cene svih ulaznica koje ste plaćali i u Krakovu i Pragu?

Hvala:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ausvic je besplatan, a rudnik soli je za nas studente 50 zlota, sto dodje oko 12 eura. Mislim da je redovna oko 65 zlota, tj. negde oko 16 eura od prilike.

Ali vredi. U tu cenu je ukljucen i vodic bez koga poseta ne bi imala ni priblizan efekat.

Na stadion(koji se inace napravio za predstojece evropsko prvenstvo u fudbalu 2012.) je takodje bio besplatan ulaz. U Pragu je vecinom besplatan ulaz, osim u muzejima i operama gde nismo ni ulazili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima , ja sam Toma iz NS. Ja i ekipa ove godine planiramo da idemo u Krakov za docek pa me zanoma kakve su cene u kaficima od prosle godine i koji su dobri pabovi ili diskoteke za izlazak . Inace o Krakovu sam procitao uglovnom sve teme i stvarno ste mi dosta pomogli ... Hvala unapred !!!! :kez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

KONAČNO!!!

Uplatio Krakov za Uskrs! 6 dana autobusom, 4 dana u ovom predivnom gradu! Jedva čekam! :srce:

Dajte mi poneki koristan savet, na šta da obratim pažnju, šta da ne propustim, svaka sitnica je dobrodošla. Interesuju me vaši utisci s lica mesta.

Interesantan putopis o Krakovu:

http://www.b92.net/p...?&nav_id=488884

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koji od ova dva grada (Prag ili Krakov) više preporučujete za doček Nove godine ili tokom adventa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902762
    Ukupno poruka