Aleksandar Đuričić

Kuda sa voljenom osobom?

70 poruka u ovoj temi

Dok jos ne krenemo svi put juga, malo da se zagrejemo.

Dakle, zamislimo hipoteticku situaciju: Imate para, imate voljenu osobu :wub:, (americki pasos, ako treba) i imate volju da je/ga negde odvedete na putovanje iznenadjenja.

Kupujete kartu za... I krecete... I shta se tamo deshava..

Dajte da vidimo kako vam radi mashta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo ja cu prvi da odgovorim na sopstvenu temu <_< ...

(zato sam je i postavio :P )

Ja bih da mene moja voljena osoba odvede u Cancun, Mexico! :lol: Dobro, 'ajde - ja nju...

U sred zime, kad ovde veje sneg, ili jos gore, pada kisa, kada se Beograd pretvori u blato i bljuzgavicu.

U Kankunu bismo se po celi dan samo lenjo suncali na uzarenom pesku boje meda, mekom poput njenih dodira... ispod palme ciji listovi imaju boju njenih ociju, ili tik pored kristalno plave vode koja bi u talasima dosezala nasa stopala i golicala nasu mastu.

A nocu... Skidao bih zvezde sa palme i stavljao u njenu kosu, a poslednju salsu pred zoru odigrali bismo na pustoj plazi, koracima opijenih od ljubavi i tekile.

- Zauvek, Kankun, ljubavi.

dreams-cancun1.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za moju voljenu osobu ne treba mi ni americki pasos, ni viza, samo malo vise para nego sto sada imamo i odosmo na Kubu, makar jednom u zivotu. I to tako da nedelju dana budemo u Havani i nedelju dana u nekom letovalistu. Za drugi medeni mesec izabrali bismo Keniju!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kuba, opet Karipsko more, lepo, mozda se sretnemo :) ...

Kao sto neko ovde vec rece, pozuri na Kubu dok ne umre Kastro, posle ce sve biti drugacije.

A ostali? Necete da se igrate? <_<

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uh.. ima toliko destinacija

1. kenija

2. rusija - st.peterburg

3. jordan - petra

4. malta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hmmm...

-Egipat...ali krstarenje Nilom...da se ceo obidje...znaci turisticki-naucno...ne izlezavanje na plazi...

-Tikal...

-Japan...

-Irska...

-Kenija...ili Ruanda...ali pre civilnog rata...:)

Nisam stavljao brojeve...jer su mi sve lokacije podjednako zanimljive...a ima ih jos...na koje bi isao...u stvari volim da putujem...bilo gde...samo da se putuje...:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bled... a Slovenci ne daju vize tako lako :ph34r:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi sve je to lepo i daleko,a da li ste vi bili u Budimpešti?

Prvi put sam bio avgusta prošle godine,a od tada koristim svaki slobodan trenutak da bar na kratko pobegnem.... :) Zaljubiš se u grad za 5 minuta....Bio tamo u paru super je,otišao sa društvom super je,ja mislim da bi se tamo i sam odlično proveo... :D

Druga solucija bi bio Prag....

Ako ću već na dalju destinaciju verovatno bih izabrao Keniju.... :)

Izmenjeno (Roli)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mmm kakva tema... :wub:

Uh bacena sam na velike muke, da odlucim Bahame... uh... Tahiti... Karibi... Havaji...aaaa

Sve jedno. :blink:

Bas sve jedno.

Vodim ga na Havaje, voli surfovanje. A posle...mozemo ostati tu ili otici na Bahame,Harbour, za duge lagane setnje niz tirkiznu obalu, dok nam talasi zapljuskuju stopala... smeskamo se, ovlas drzimo za ruke, nezno gledamo... Samo je nebo iznad nas, zvezde, sum talasa i nestajemo u noci...

Opijati: cokolada i crno vino. A za razbudjivanje tekilica :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

verhogetornik, svaka cast!

Sad si me naterao da kupim malo vecu kasicu-prasicu i da pocnem da ubacujem malo vise od gvozdenjaka. ;)

:lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eh, Marina, razumemo se... Ali, za sada mozes da probas samo da legnes na sunce, bilo gde, i zatvoris oci, pa ako imas dobru mastu u mislima ces odleteti tamo gde tvoje srce zeli... bitno je da imas nekoga ko ce te ovlas drzati za ruku dok sanjas. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:wub: Ah, da... ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ha, dobra tema. :D

Da moram svoju dragu odvesti negde... Hm...

Slozio bih se sa Marinom, Hawaii! Opsednut sam njima i to je jedini deo USA gde bih mogao otici i mozda cak i ziveti, kontinentalni deo mi je ocaj.

Pored Hawaii-ja, Galapagoska ostrva. :D Skromno, ali Boze moj. :D

A ako bih morao u neku prestonicu svetsku... Slazem se nekim ko rece gore Budimpesta. Bio sam u Budimpesti i stvarno je lep gradic. Ali zimi... Priceless. Kako kaze moj komsija Balasevic: "Zavejani Trg heroja, gde pozeleh da je moja..." :wub:

Osim Budimpeste, PRAG! Definitivno po mom misljenju jedan od top3 najlepsa grada u Evropi.

Ali, u sustini, nebitno gde sam sa njom, dok je nama nas... :)

Mjay.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto ne volim da lezim i da se cvarim na suncu, definitivno Juzna Amerika, i to vise zemalja na putovanjcu u trajanju od 4-6 nedelja:) i samo da dobijem na loto-u i krecem:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosto ne mogu da verujem gde ce vama masta...??Kenija sa voljenom osobom,Ruanda...??Ne mogu da verujem..vi kao da ste doktori bez granica..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905891
    Ukupno poruka