ciklama

Vile Dionisyos i Gatsoulis, Nidri

31 poruka u ovoj temi

Da li je neko mozda boravio u Vili Dionisyos u Nidriju radi je agencija Magic travel?Ako jeste da li moze da mi kaze neke informacije o napomenutoj vili?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

opis u brosuri ili sajtu prilicno odgovara realnom stanju ;-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala,ali fotografije same vile i soba unutar nje sam vec videla, da li mozete da mi kazete polozaj vile u odnosu na plazu ili da li je mogu videti na google earth-u?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Devojke koje su isle kad i mi na Lefkadu bile su smestene u toj vili i ostale su duplu smenu kazu da su prezadovoljne smestajem i gazdama koje su jako ljubazne i jako su pedantni tako da su svaki dan cistili sobe i vse puta u jednoj smeni menjaju posteljinu mislim da isti gazda drzi i restoran Notos inace vila je blizu centra i plaze u Nidriju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na informaciji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ciklama kada ides u Nidri ? Ja sam uplatio vilu Dionisyos u periodu 14/24.8. Ako ideš ranije bio bih ti zahvalan za detaljniji opis vile.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok,mi putujemo 04.08. tj smenu ispred,javicu se mozda i iz Nidrija,pozzzzzzzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi idemo smenu od 24.08 u vilu Dionisyos preko magic-a, tako da smo zahvalni za bilo kakav komentar :)

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako budem imala mogucnosti, javljam se iz Nidrija sa informacijama,pozzzzzzzzz :smajl:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

opis u brosuri ili sajtu prilicno odgovara realnom stanju ;-)

delboyfpn, da li mozes da nam das malo vise informacija, da li si boravio u pomenutoj vili?

mi idemo porodicno, sa dvoje male dece(2 god i 5 god) pa bismo voleli da znamo nesto vise o samom smestaju i okolini, obzirom da na netu ne mogu da nadjem ama bas nista...malo me plasi ona ograda na vili, deluje da nije bas bezbedno za malu decu, mozda gresim :huh:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!!!

Idem na Lefkadu od 19.08.2010. u vilu DIONISOS. Nasao sam neku medjusmenu. Interesuju me vasa iskustva iz ove vile i da li je smestaj onakav kakav se prikazuje na netu! Inace uplatio sam Studio za 2 osobe!

Hvala svima.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo kako sam i obecala javljam se i Nidrija,vila Dionisios je ok.Mi imamo dvokrevetni apartman koji dosta je i veliki,s obzirom da je dvokrevetni,konforan je.Vila je cini mi se novija,lepo je sredjena tako da nema nedoumica.Mladic koji ce vas docekati je super,vrlo dobro informisan i upucen u sva desavanja vezana za Nidri i celu Lefkadu,sve ce vam nesebicno preneti.

Eto tako vam je to,nema brige :)

U vili ima mreza za komarce tako da i za to ne brinete,pozzzzzzzzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Ciklama na informacijama:)

Ako budes u prolazu pitaj molim te za cenu klope u hotelu ciji bazen moze da se koristi, cini mi se da se zove Bel Air

Isto me interesuje koja je velicina frizidera u apartmanu i da li ima peskira? prosli put kad smo bili na tasosu, mogli smo da stavimo samo litar mleka i litar vode, toliko je bio mali, a o frizu da ne pricam...

Da li u blizini ima prodavnica i da li imaju ambulante za ne daj boze?

izvinjavam se ako sam dosadna, ali moram, deca su u pitanju, pa da se pripremimo :)

Uzivajte, zelim vam lep provod i lepo vreme !

Mi se polako pripremamo :)

Bye

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo par informacija,

sto se tice frizidera mali je,ali kada se dobro nagura stane po nesto,racimo lubenica od 11 kg i jos par flasa i nekih sitnica,ima i mali friz.Peskira ima za nas dvoje po jedan veliki i jedan mali,i menaju ih na 5 dana kao i posteljinu.

Sto se tice lekara ima ih to ce vam objasniti predstavnik agencije na Lefkadi.Sto se tice bazena mi ga nismo koristili jer to tako kako je na slici nije odmah tu pored vile vec je malo udaljen,preko puta ulice,mislim da nema potrebe.

To je to pozdrav sa prelepe Lefkade :)

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idemo u vilu Dionisos 13.09. kolima, pa ako moze malo blize objasnjenje lokacije vile tj kako da je najlakse pronadjemo kad stignemo u Nidri

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka