ciklama

Vile Dionisyos i Gatsoulis, Nidri

31 poruka u ovoj temi

Evo nas u Nidriju, u Dionisosu, vila se nalazi sa desne strane cim se udje u grad, predje se kao mostic (u prvom trenutku ni ne konstatujes da je mostic ali kasnije shvaits) i odmah skenes desno na cosku pre mostica je Bel Air smestaj koji izgleda super i onda skrenes desno i to ti je drug-treca vila sa leve strane, roze kucica, ima dva sprata. Naspram nje imas parking.

Inace u Magicu su nam rekli da ima klime koja je ukljucena u cenu ... e pa to je LAZ, pa ti kazu kako mozes da koristis bazen Bel Air vile i ot je LAZ... tako da budite spremni na te gluposti. Budimo realni smestaj za te pare jeste ok, ali realno daleko je od ok... Kreveti su los, tako da od spavanjanema puno. Ikreno najvise se odmorim na plazi ,a pritom ja sam trudan i uopste mi nije do ne znam ni ja cega a ono dodjes u sobu nemozes lepo ni da se opustis.

Kuhinjica ok, kupatilo minijaurno bez zvese tako da se kupas i ti i kupatilo, terase su ok, prostrane i lepe, naravno moras da se zatvaras jer ti svako moze uci,.. ali to je generalno problem .

Pitaj sta te jos zanima.

Iznajmljivanje klime je 5e na dan (mi nismo jer mi klima ne odgovara, ali znam ljude koji su se bas smorili jer im je ista neophodna), a sef 1,5eura na dan. I to je to ukratko.

Vodopa je sad presusio i ne zgleda ni-nasta tako da se bolje sami prosetate do njega ili nemoj te ni ici...

Pozzz.....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala ti puno na odgovoru.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u vili Gatsoulis? Interesuje me prije svega 4-krevetni apartman, da li su to dvije odvojene sobe sa po dva kreveta ili su svi kreveti u jednoj sobi...

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

dve sobe sa krevetima i velika trpezarija/kuhinja + terasa

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zna li neko da li u vili Gatsoulis dvokrevetni apartmani imaju terasu ? Unapred hvala :srce:

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

svi apartmani imaju terasu. ta informacija postoji cak i u opisu vile na sajtu agencija koje je izdaju... ;-)

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Koristim ovaj sajt da bih ljudima koji zele da letuju ne Lefkadi skrenuo paznju na smestaj koji nudi Tim travel u mestu Nidri tj u vili vasija POD 1 prilaz ocajan jer vece u 18h zatvara se ulica kojom treba da se dodje do vile tj ulica postaje pesacka zona pa ako ne zelite da platite kaznu od 55 e auto morate da parkirate 200 metara dalje pa dalje pesaka .POD 2 : ulica do same vile ocajna puna automobila od kojih nemoze da se pridje vili.POD 3 aprtmani ocajni po zidovima fleke od komaraca ,kuhinja ocajna od prljavstine gde god da se uhvatite prsti ostaju zalepnjeni, u kupatilu cevi koje vire iz poda od nekog centralnog grejajanja koje verovatno nikada nije bilo u funkciji,wc solja crna od prljavstine i kamenca na terasama rasparne plasticne stolice sto plasticni podupret drvenom daskom,sobe ocajne nemozete da otvorite prozore od najezde komaraca koji zive u kanalima za odpadne vode oko vile jer gazda vile nije prikljucen ne kanalizacjonu mrezu vec prljavu vodu odvodi u kanal pored vile .A da ne govorim o neljubaznosti gazde koji nase turiste docekuje psovkama koji navodno mu prljaju sve sto dotaknu .Toliko o tim travelu i vili vasia inace samo ostrvo divlje plaze prelepe ali vecina njih nepristupacne .U nadi da ce vam ovo moje svedocenje pomoci zelim vam ugodan odmor ....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo ja nesto da napisem o vili Gatsoulis.Imali smo smestaj u dvokrevetnom studiju uperiodu od 6. septembra.Ono sto je dato na sajtu agencije odgovara stvarnom stanju na prvi pogled. Naime vila nije daleko od plaze ni od centra, ima svoj parking, ali sam smestaj je prilicno skucen, sto se narocito odnosi na kupatilo. Tu jedva ima mesta da se okrenete, a tusiranje zaista predstavlja nemogucu misiju. Jos ako imate i malu decu, posle njihovog tusiranje , vama ce vode biti preko glave.

Tokom boravka su 5-og dana menjali posteljinu i peskire, iz soba je iznoseno smece, ali o nekom ciscenju nema govora. Inace pri dolasku, cini se da je sve u redu sa smestajem, medjutim sudovi, sporet, frizider, neoprani tako da sam prvih par sati svog odmora provela ribajuci ovo gore pomenuto.

Ukoliko imate sobu koja gleda na ulicu, terasa ce vam biti upotrebljiva rano ujutru i tek po zalasku sunca, posto je celog dana pece sunce, pa je i najkraci boravak mucan. PREPORUCUJEM DA TRAZITE SOBE SA SUPROTNE STRANE!

Klima, TV,topla voda, to je bilo u redu.

ALi sve ovo me nije iritiralo kao otkrice da je debela zavesa koja je na balkonskim vratima i koja stiti od sunca i pogleda (prekoputa je vila Aleka), napravljena od plastificiranog platna, da ne kazem, luksiznije museme. Kad to navucete , momentalno se temperatura podize za 5 stepeni, smislili Grci kako da uzimaju pare za koriscenje klime i u novembru.

PREPORUCUJEM DA TO CUDO MAKNETE NA STRANU, A PONESETE ONE JEFTINE MREZICE ZA VRATA STO SE KUPUJU KOD KINEZA. Mocicete da disete nocu normalno, a i da se odbranite od eventualnih napada komaraca.

Na kraju Lefkada je toliko lepa, da mi ni smestaj pod satorom ne bi smetao, ali su ovo informacije koje bi mozda nekoga zanimale.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima!

Ovim postom želim da skrenem pažnju svim ljudima koji su uzimali u obzir zakup smeštaja u vili Gatsoulis.

Hmmm, odakle da počnem... Pa eto, prvo bih naglasila da sam daleeeko od razmažene osobe i osobe koja ima visoke prohteve, ali smatram da je osnovna higijena smeštaja imperativ! Moj dečko i ja smo boravili u ovoj vili u avgustu prošle godine. Soba kao soba nije bila ni prevelika ni premala, dok je kupatilo bilo izgleda predviđeno samo za Kineze, što bi rekao jedan čovek iz sobe do nas. Ipak, to nije najveći problem. Glavni problem je ŠTROKA! Dakle, sve što dotaknete je lepljivo i prljavo! Počevši od kvake na ulaznim vratima, preko noćnih stočića, rama kreveta, kuhinjskih delova, posuđa, escajga, plastičnih stola i stolica, do ormara na kome se pored lepljivog osećaja ta lepljivost može i videti u vidu otisaka ruku prethodnih gostiju. Zavese su one predebele, teške, poput mušeme sa jedne strane, pune prašine, a najvažnija njihova osobina jeee... opet ŠTROKA!

Ponavljam, ni dečko ni ja nismo razmažena derišta, ali ono je bila bruka i sramota! Pogotovo za tu cenu! 400 evra za 10 noćenja preko tim travela i to uplaćeno sa 10% popusta još u martu.

Kada smo kasnije saznali da smo za 300 evra mogli na licu mesta da nađemo smeštaj sa klimom i svakodnevnim čišćenjem i menjanjem peškira u Vasilikiju, koji je mnogo bliži plažama na zapadnoj obali, pojeli smo se od muke!

Da ne dužim, mada bih mogla jer me bes drži i dan danas, u široooookom luku zaobiđite ovu "vilu"! Čak bih preporučila da u isto tako širokom luku zaobiđete i Nidri, ako idete sopstvenim prevozom. Bolje ciljajte mestašca bliža zapadnoj obali, a kako biste imali auto, i Nidri i glavni grad i bilo koji drugi biste mogli da obiđete bilo kad.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo uplatili Dionisyos od 04. septembra pa ako Bog da lepog vremena planiramo najbolji provod ikad.

Mnogo ljudi me je prozvalo za destinaciju jer idem sa bebom i detetom od 2 ipo godine, ali mi do sada nismo bili statični i pristalice Halkidikija, pa nećemo ni ćerkice da učimo tome :blush:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prosle godine smo pocetkom juna bili u vili Dionisyos i bili smo zadovoljni.Sve je bilo cisto ,cistacica je svaki dan kada odemo na plazu dolazila i ocistila apartman,iznela djubre iz kante.Peskiri i posteljina se menjaju na 5 dana.Na vratima postoje mreze protiv komaraca.Gazda je super lik i reaguje odmah ako prijavite da nesto ne funkcionise kako treba.Vila je na lepom i mirnom mestu.Mesta za parking ima u dvoristu za mozda dvoja kola ali ima malko dalje kod vile ,mislim da se zove Aleka, i to u hladu ispod velikog drveta.Sve u svemu odlicna Vila i povoljno.Prosle godine je za nas dvoje kostalo 150 eura apartman 15 nocenja.

Sto se tice cistoce bilo kog apartmana i u bilo kojoj vili najcistiji su pocetkom sezone jer se ociste kako treba u pripremnom periodu kad imaju vremena a sve posle je ,dva puta mahni i potri pod.Cistacice i kad bi htele nemaju vremena da ociste detaljno jer im je na raspolaganju samo nekoliko sati izmedju odlazece i dolazece smene a mnogo apartmana. Cistoca u mnogome zavisi od toga ko je sve bio pre Vas i kako je odrzavao higijenu i neminovno je da kada udjete prvi dan malo trljnete.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Je l ima neko br tel od Vie Dionisyos ili moze na slepo da se ode?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Magic travel ih je radio, ali je otkazao za ovu sezonu koliko sam razumeo, moguće da su sa nekim drugim sklopili ugovor, lako se pronađe pa možete da svratite.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vilu Dyonisos rade Akva Travel i Viva travel, iz Bg-a... nadam se da je rijec o istoj vili.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio prosle godine u ovoj vili? Ako ima neki komentar da napise. Hvala

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka