Nevena i Dragan

Rentiranje automobila, skutera...

274 poruke u ovoj temi

nemojte to da radite jer osiguranje pokriva eventualnu stetu samo u slucaju da vozac (onaj koji vozi) ima dozvolu i da je upisan u ugovor o izdavanju skutera. posto u vasem slucaju ni jedan ni drugi uslov nece biti ispunjen, nemate osiguranje ;-)

Auu, hvala.... A sta da radimo?? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vidi, tamo policija postoji uglavnom u legendama i vicevima, a ni u njima se ne spominje da zaustavljaju turiste na skuterima. A da se desi nešto zbog čega bi vam trebalo osiguranje -- ne daj bože, ali i to se dešava. Obavešteni ste, pa sad kako hoćete...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidi, tamo policija postoji uglavnom u legendama i vicevima, a ni u njima se ne spominje da zaustavljaju turiste na skuterima. A da se desi nešto zbog čega bi vam trebalo osiguranje -- ne daj bože, ali i to se dešava. Obavešteni ste, pa sad kako hoćete...

Ok, hvala puno....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedno pitanje samo:

da li je potrebno rezervisati kola iz BG u nekoj od agencija u Nidriju, da se ne desi da dole ne moze da se nadje auto za rentiranje?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li skuter moze da se iznajmi sa nasom dozvolim b kategorije, ili mora da se ima polozeno za a?

i da li za kola treba medjunarodna vozacka dozvola?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sutra putujem na Lefkadu,sada sam se setio?Da li je potrebna medjunarodna dozvola?Planiram da uzmem auto ili skuter na 7-8 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prilikom rentiranja niko ti neće tražiti medjunarodnu dozvolu. A šta ćeš u slučaju nedaj bože saobraćajke, i ako nisi kriv vozio si bez dozvole.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sutra putujem na Lefkadu,sada sam se setio?Da li je potrebna medjunarodna dozvola?Planiram da uzmem auto ili skuter na 7-8 dana.

Pisi kad se vratis, jel treba medjunarodna i kategorija a za skuter....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pisem Jelena,ako se vratim :) Ako mi se svidi,ja ostajem :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne treba medjunarodna,neki ce ti traziti A za skuter(u Homeru) a na drugim mestima nece.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su prosle godine trazili medjunarodnu u nidriju, tacnije kod starijeg gospodina preko puta Philiphos vile. ne znam kako s zove rent a car aagencija!

Uzeli smo kola od 01 sep. do 08. sep, tacnije 7 dana i izaslo nas je 200 evra, fiat punto 1.2 benzinac petoro vratiju! Trosio je recimo preko 7 litara, za gorivo smo dali jos 70 evra min cini mi se ukupno! Imali smo par puta peh posto smo pokidali auto na putu za Agiofili plazu. malo sam ga kraljao tamo :] I zbog toga nesto smo sjebali rezervoar, poslednja dva dana curelo gorivo, i tako lepo jednom smo stali na sred lakat krivine uzbrdo na Gialos plazi, koji su ono sokovi bili jbt,!! Ali sreca pa te ljudi povezu do prve pumpe, nemac me vozio lagano od gialosa do vasilikija da sipam gorivo pa me posle i vratio!! Sve u svemu dobro sam prosao to letovanje ali bar je bilo interesantnih stvari!! E sad najace je kad sam trebao da vratim auto ujutru 9 -og septembra, 8 septembra u vracanju iz Lefkasa ka Nidriju, stane nam auto u Nikiani, ostadosmo bez goriva, naravno pumpa ne radi posle 9 sati, pa sam ostavio auto sa upaljenim migavcima pored puta u mestu Nikijana!!

E sad krece nocna mora.Krenuli smo pesaka do Nidrija, ima cini mi se 6 km, otpesacili 3 km pa nas neko povezo do Nidrija! Tada sam pokusao da nadjem gortivo u unidriju da bi isao da sipam u nikianu ali nisam nasao! Onda ujutru ustao rano i otisao autobusom do nikijane sa kanticom gorivom, ali dzabe cetiri zmigavca isporaznila akumulator :] A u nikiani pricaju engleski katastrofa, srecom nasao sam kablove i zamolio gazdu prodavnice da mi izadje u susret i tako upalih ja kola i vratih se u Nidri i sutra dana vratio coveku auto onako skrozz prljav posto nismo imali vremena! Ali sve u svemu sto posto ovaj punto koji sam dobio od tog matorog cicice nije bio u dobrom stanju, volan ko da vozim juga, puno je trosio benzina.! Tako da ne uzimajte kod njega dva punta koja su trula visnja boje! Eto moja iskustva i cene u Lefkadi povodom rent a cara!!

Izmenjeno (beatport89)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Caos... Interesuje me kakva je situacija sa rentiranjem u Vasilikiju? :pardon: Koliko sam mogla da procitam ovde uglavnom je pisano za Nidri... Unapred hvala...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko sme li se iznajmljeni auto voziti i izvan Lefkade? Napravili bismo izlet do Preveze

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, drugarica i ja idemo na Lefkadu 16. jula. Citala sam dosta, ali nisam nasla odgovor na jedno pitanje. U slucaju kad bi se iznajmio skuter, kako ga ''osigurati'' dok idete na neku plazu koja je malo dalja? Kako ste vi to resavali? Drugarica ima dozvolu, ali nije bas siguran vozac. Takodje da li postoji neki skuter do 50 kubika, tacnije za voznju bez dozvole, mada ne znam koliko je pametno uputiti se malo dalje sa njim? Takodje ako je neko u Nidriju ili Perigaliju u periodu od 17. do 26. jula, i ako hoce da iznajmi auto, i ako postoji mogucnost da nekad zajendo negde odemo I podelimo troskove, bilo bi idealno, tako da pisite slobodno :-).

Pozdrav svima, drugarica i ja idemo na Lefkadu 16. jula. Citala sam dosta, ali nisam nasla odgovor na jedno pitanje. U slucaju kad bi se iznajmio skuter, kako ga ''osigurati'' dok idete na neku plazu koja je malo dalja? Kako ste vi to resavali? Drugarica ima dozvolu, ali nije bas siguran vozac. Takodje da li postoji neki skuter do 50 kubika, tacnije za voznju bez dozvole, mada ne znam koliko je pametno uputiti se malo dalje sa njim? Takodje ako je neko u Nidriju ili Perigaliju u periodu od 17. do 26. jula, i ako hoce da iznajmi auto, i ako postoji mogucnost da nekad zajendo negde odemo I podelimo troskove, bilo bi idealno, tako da pisite slobodno :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904438
    Ukupno poruka