Nevena i Dragan

Rentiranje automobila, skutera...

274 poruke u ovoj temi

Pozdrav i tebi,

da nisi slucajno obratio paznju na skutere tj. na cijenu istih ?

znam da je qvad od 14 do 17 evra u A1 zavisno od starosti motora po danu, a skuteri su od 8 evra pa naviše.

Izmenjeno (goranlo)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Je l radi još uvek Vasilis sa iznajmljivanjem kola? Što ne uzmete kod njega, mi smo 2010. super prošli sa njim.

Doduše, promenili smo 4 auta za 10 dana, ali smo svih 10 dana imali kola, a naplatio nam je praktično 8 dana.

Kod Vasilisa ima samo fiat500 kabriolet I skuplji. Smešno je pogledati dva auta ispred Vita I Eurokara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znam da je qvad od 14 do 17 evra u A1 zavisno od starosti motora po danu, a skuteri su od 8 evra pa naviše.

Super, hvala puno na odgovoru :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo skuter iznajmili u A1 za 10€ po danu. Skoro nov, prešao 1000km. A sad neće da ga da ispod 12€ .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l' ide neko na Lefkadu u periodu od 12.08. ? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Danas smo se vratili sa Lefkade iz Nidrija, pošto nigde nisam našao cene rentiranja auta pre puta, evo da budućim putnicima pomognem. Avis zaobilazite u širokom luku skupi su, šest dana 214 eura plus 50 evra depozita, dok je u Homeru pored njih šest dana fiat panda 160 evra ne treba ni međunarodna vozačka, koliko goriva potrošiš toliko vratiš I to je to. Gazda nije čak ni pregledao kola kada smo vratili, niti je tražio da ih peremo. Koga nešto interesuje u vezi Lefkade informacije iz prve ruke, slobodno pitajte Lefkada je raj.

Caos,

Ja idem u sledeću nedelju u NIdri. Reci mi gde se nalazi ta agencija Homer? Ja sam planirao da iznajmim auto 7 dana, ali ova cena od 160e za 6 dana je baš povoljna. Jel treba da se cenkaš za tu cenu ili to je regularna cena? Hvala. Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Caos,

Ja idem u sledeću nedelju u NIdri. Reci mi gde se nalazi ta agencija Homer? Ja sam planirao da iznajmim auto 7 dana, ali ova cena od 160e za 6 dana je baš povoljna. Jel treba da se cenkaš za tu cenu ili to je regularna cena? Hvala. Pozdrav

Homer je u samom centru Nidrija sa strane puta do mora.Pored njega sa leve strane je Avis. Cena je bez cenkanja sa ful kaskom, auto smo iznajmili od 09.07. ujutro od 9h pa do 14.07. do 20h I 30 min. Odeš prvi dan kad dođeš u Nidri I zagovoriš auto za sledeće jutro. Mismo uveče zagovorili za jutro.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li znate koliko kosta rentiranje za 10 dana skutera preko 200 kubika ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko si putovao do Lefkade?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko si putovao do Lefkade?

?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l' ide neko na Lefkadu u periodu od 12.08. ? :)

Idemo mi :-)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav drustvo! Krecem na Lefkadu 21.08. i zanima me kako se krecu cene rent a car-a u ovom periodu, pa ako neko ima neku informaciju, neka podeli :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, jel tamo zaustavlja policija? decko i ja idemo u septembru, i planiramo da iznajmimo skuter na moju vozacku, ali da on vozi, posto ja ne umem, a on nema dozvolu :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idemo mi :-)

juhuuuuuu :)

koliko vas ? :) gde ste smesteni ? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, jel tamo zaustavlja policija? decko i ja idemo u septembru, i planiramo da iznajmimo skuter na moju vozacku, ali da on vozi, posto ja ne umem, a on nema dozvolu :)

nemojte to da radite jer osiguranje pokriva eventualnu stetu samo u slucaju da vozac (onaj koji vozi) ima dozvolu i da je upisan u ugovor o izdavanju skutera. posto u vasem slucaju ni jedan ni drugi uslov nece biti ispunjen, nemate osiguranje ;-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka