Nevena i Dragan

Rentiranje automobila, skutera...

274 poruke u ovoj temi

nije stvar u razvlacenju, vec je ipak lakse sa nas dvoje vecih gabarita. Na Tasosu nas je bas lepo sluzio, caskom obisli celo ostrvo, dok su ostali na skuterima satima mrcvarili svaki iole veci uspon. Vidim da ih imaju u ponudi po agencijama, ali to ne znaci da je zaista tako (iskustvo sa Krfa), pa rekoh, ako je kome zapalo za oko...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

nije stvar u razvlacenju, vec je ipak lakse sa nas dvoje vecih gabarita. Na Tasosu nas je bas lepo sluzio, caskom obisli celo ostrvo, dok su ostali na skuterima satima mrcvarili svaki iole veci uspon. Vidim da ih imaju u ponudi po agencijama, ali to ne znaci da je zaista tako (iskustvo sa Krfa), pa rekoh, ako je kome zapalo za oko...

imas na dva mesta u Nidriju transalp 650cc ;-)

A ima i piaggia beverli od 300cc na jos vise mesta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do koliko kubika ima da se iznajmi automatik?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do koliko kubika ima da se iznajmi automatik?

automatik do 300cc.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

automatik do 300cc.

Koja je cena po kubikazi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa koja je cena rent automobila, a koja skutera pocetkom jula? Idem u Nidri pocetkom jula.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav društvo,

Idem u Nidri početkom avgusta. Što se tiče rentiranje kola preko neta sam gledao cene i nema ništa ispod 34e po danu, a to nije uopšte povoljno. Nadam se da će na licu mesta moći da se malo spusti cena. Kako je vaše iskustvo sa četvorotočkašima i motorima? Jel to povoljnije i da li može da adekvatno zameni auto? Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovako izgleda vožnja kolima do jedne od plaža....čisto kako bi uživo video kako izgleda jedan od puteva. Do P.Kacikija i Egremnija je lepi asfaltirani put a do Katizme isto vrlo dobar put kojim ide i autobus. Svi putevi imaju dosta krivina jer se ide nizbrdo/uzbrdo. Nadam se da ovaj snimak delimično odgovara na pitanje šta je bolja opcija - motor / kola.

Sve zavisi od afiniteta i kakvu vožnju volite.

Pozdrav i lep provod vam želim :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovako izgleda vožnja kolima do jedne od plaža....čisto kako bi uživo video kako izgleda jedan od puteva. Do P.Kacikija i Egremnija je lepi asfaltirani put a do Katizme isto vrlo dobar put kojim ide i autobus. Svi putevi imaju dosta krivina jer se ide nizbrdo/uzbrdo. Nadam se da ovaj snimak delimično odgovara na pitanje šta je bolja opcija - motor / kola.

Sve zavisi od afiniteta i kakvu vožnju volite.

Pozdrav i lep provod vam želim :)

Ovo je jednosmerna??? :nesvest: HAHHAHAHAH ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari,

nas tri devojke, prosek godina 30, skroz normalne, idemo 19.06. za Lefkadu, Nidri.

.E sad pitanje je, posto nismo vesti vozaci, da li ce neko od vas ici u tom periodu, ko je raspolozen da iznajmi rent a car, a troskove bismo naravno delili na ravne casti!

Kazu da je pravo duhovno bogatstvo obici te njihove plaze :vestica:

Nadam se najboljem! A kako drugacije:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari,

nas tri devojke, prosek godina 30, skroz normalne, idemo 19.06. za Lefkadu, Nidri.

.E sad pitanje je, posto nismo vesti vozaci, da li ce neko od vas ici u tom periodu, ko je raspolozen da iznajmi rent a car, a troskove bismo naravno delili na ravne casti!

Kazu da je pravo duhovno bogatstvo obici te njihove plaze :vestica:

Nadam se najboljem! A kako drugacije:)

Drugar i ja planiramo u istom terminu na Lefkadu. Najverovatnije idemo busom, a dole planiramo da uzmemo automobil u najam pa ste u tom smislu dobrodosle....

P(osle). S(am se setio). Da li smo normalni dalo bi se diskutovati, a za godine u proseku imamo 32.5 ako je od znacaja. :hahaha:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja je cena po danu za skuter automatik do 300cc?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hei

Zanima me, dali tko zna firmu ILOVESANTAS (http://www.ilovesantas.gr/) za rentiranje scootera. Za rentiranje scootera 80ccm u pocetku avgusta trazi za 12 dana 150€ ... jeli je cena OK?

Pozdrav... C.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam ja, kod njega sam iznajmljivao bas taj od 80cc bas tu cenu (12.5 - 13e / dan). Lik je odlican. Ako iznadjmljuješ u Nidriju, onda ćeš se baš s vlasnikom sresti. Cena je sasvim ok, to je to. Skroz opušten lik i spreman za bilo koju vrstu dogovora. Ukoliko te dopadne narandžasti Liberty od 80cc, bez desnog retrovizora, to je "moj". :D

Izmenjeno (Kosovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26915
    Ukupno tema
    902722
    Ukupno poruka