Nevena i Dragan

Rentiranje automobila, skutera...

274 poruke u ovoj temi

Mene zanimaju skuteri ali na vodi :) jel zna neko da li uopste tako nesto ima na zapadnoj obali levkade i koje su cene?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Скоро па шпиц сезоне. 16-26. јул.

Резервисао сам преко интернета код Василиса у Нидрију (Vitacar). Разочарала ме је комуникација с њим. Кад му нешто не одговара, прави се да не разуме или ти једноставно не одговори на питање. Није хтео да одступи ни за евро од зацртаних 300€ за 10 дана. О дану гратис (9+1) исто није хтео да разговара (једноставно се правио мутав на моје поновљено питање). На крају је испало да сам га ипак несвесно насамарио и добио за 270, али захваљујући Младену (хвала му), представнику у Нидрију, који ми је понудио да преко њега рентирам ауто. С обзиром да се Младен добро уграђује (што је природно), Василис је остао заиста кратких рукава. На крају сам успео и 4 екстра сата за последњи дан да ишчупам на мишиће (требало је да вратим ауто у 10 и да на улици чекам бус са коферима до пола 4), али ме је држао на чекању цео претпоследњи дан и одговорио ми тек у пола 10 увече пошто сам испуцао 5 порука са молбама да каже било шта, да или не. Чекао је да види да ли ће се појавити неко да тражи да рентира ујутру. Код враћања аута није хтео ништа да гледа, само ме је питао да ли је све ок. Ту је испао више него коректан.

Савет: немојте никако да резервишете ауто одавде, преко интернета или телефона. Нисам знао да у Нидрију има бар 10 rent a car агенција, а такође и у Лефкасу. У Агиос Никитасу видео сам само EUROPCAR. Питао сам на 2-3 места чисто да видим како сам прошао, и сви су ми тражили, погађате, 270€. Никос из А1 ми је тражио 290€ кад сам га питао поруком одавде и клео се да је то најјевтиније што ћу наћи. Иначе, много културнија комуникација с њим.

Izmenjeno (petraki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za rent a car definitivno Homer koji se nalazi u glavnoj ulici u Nidriju, iznajmili smo auto na sedam dana i dobili smo ga za 30 eura po danu, a gorivo za taj period nas je kostalo ukupno 80 eura, presli smo vise od 700 kilometara. Jedina stvar koja nam je zasmetala jeste to sto su nam trazili da operemo sedista od slane vode, na pumpi su za to trazili 30 eura, pa smo mi u kucnoj radinosti to oprali za deste minuta deterdzentom za sudove i truleksom ;-) Ukljucili smo grejanje na maximum i sve je bilo suvo i cisto za cas ;-) Ako zelite mokri da sedite u kolima, stavite peskir ;-) Dobili smo Hyundai getz-a ;-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ne volim da generalizujem, niti ikom preporucujem da se time bavi. Desilo se, na moru smo i bili smo opusteni, ne smatram da sam zbog toga nevaspitana i bahata. Narocito zato sto je taj decko iz rent a car agencije rekao, dovezite kola pola sata ranije posto ce ici na PRANJE, a posle je trazio to od nas. Nije nam naglasio to na pocetku i smatram da je to njegov propust. Toliko. Smece ne bacam po ulici i to ostro osudjujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hahahah, ti si se bas pozabavio mojim postom ;-) Hvala Bogu na dobrim Samaricanima kao sto si ti ;-) Get a life ;-)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Оћу! :kapetan:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanimaju skuteri ali na vodi :) jel zna neko da li uopste tako nesto ima na zapadnoj obali levkade i koje su cene?

ne postoje skuteri na zapadnoj obali jer ne bi mogao da vozis jet ski zbog talasa :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo bili od 18-28jula i nismo videli ni jednog jedinog pijanog engleza,cak ni na plazama nisu bili jer se oni obicno zabodu u hotelski bazen,sto se tice rent-a car-a u a1 su nam nudili polo-a novog za 210 eura 7 dana. svuda su cene bile manje vise iste ,jedino u homeru su bile nesto nize. Mi smo iznajmili quad(motor cetvorotockas) 125eura za 7 dana uz cenkanje. fenomenalno vozilo,obisli smo celo ostrvo i svaku plazu. napunis rezervoar za 8 eur. i vozis se tacno 120km do sledeceg punjenja. Svi pricaju kako je opasno voziti quad i skutere tamo,ali ja sam prvi put u zivotu seo na ovaj traktor :) i bez imalo problema uzivao.:))))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaka tebi cast na hrabrosti da vozis quad traktor, mene muka uhvati kada ga pogledam..samo mislim kako ce se prevrnuti..

elem da podelim i ja moja iskustva..

Mi smo iznajmljivali u Eurocaru pola prvi dan do sela Athani posto je jeftinije iznajmiti nego uzeti taksi.. 30e

Drugi dan smo u I love Santas na Lefkadi uzeli Beverly 200 za 15e po danu i bio bi sasvim dovoljan da mu nisu otkazale kocnice. Skuter smo vratili i za "pretpljenu dusevnu bol" uzeli Beverly 250 koji je bio odlican..tako da smo put koji mnogi prelaze za sat vremena, prelazili za pola sata..ali ako idete prvi put na Lefkadu vozite sporije ;)

naravno ne zaboravite na cenkanje, posto Englezi pristaju na bilo koju cenu

Poslednji dan smo iznajmili pandu u Budget-u na Lefkadi i moram da priznam da se vlasnik Jorgos izasao u susret tako sto nam je produzio povratak automobila za 5 sati bez ikakve nadoknade.. panda je na jedan dan bila 25e

Mi smo ove godine bili na lefkadi od 10.7. - 20.7., tako da ce i za nedelju dana biti ovakve cene..kada prodje high sezona

Izmenjeno (samco)
obrisan nepotreban citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zan kako funkcionise rent a car na lefkadi? Sta treba od dokumenta i da li je potrebno imati kreditnu karticu sa min imum 300e na njoj? by the way idem preko matica, joj sta li me ceka?;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo u septembru uzeli auto kod Vasilisa, 8 dana 200 eura, s tim što nas je častio jedan dan džabe, pa smo imali auto 9 dana. I ja sam mu slao mail i cena je bila malo jača, ali na licu mesta se lako dogovoriš. Moje preporuke za Vasilisa, idite kod njega i nećete se pokajati.

Gde se nalazi taj Vasilis u Nidriju? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ zubodrkalica

Koliko je kubika imao vas quad? Da li se Quadom moze obici celo ostrvo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je potrebna Medjunarodna vozacka dozvola i za skutere, da li je neko bio sad i kolika je cena iznajmljivanja i da li su ok za puteve na lefkadi, da li je neko imao problema sa skuterima do 50 kubika1 Hvala vam unapred i izvinite ako malo davim hahahah!!!!!Pozdrav svima polazim 26 avgusta pa skupljam sve informacije koje mogu koristiti mi!!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka