Nevena i Dragan

Rentiranje automobila, skutera...

274 poruke u ovoj temi

Ima samo u Nidriju izgleda, barem tako pise na vizit karti koju mi je dao.

Ali evo ti mail pa mu pisi: vitacar@gmail.com Covek izuzetno dobro prica engleski za jednog Grka. :)

Njegovo ime je Tsagalis Vasilis, evo ti i telefoni:

Tel. & Fax: + 30 26450 93153

mobile service: +30 6974 752595

Hvala najlepše!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nema na čemu, i drugi put.

Srecan put i lep provod. :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ne zaboravi da postaviš skenirani ugovor ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fotografisao sam ugovor, ali u programu mi dozvoljavaju samo da okačim sliku od 3 kilobajta :-(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo se mi ispričasmo u vezi Rent a car-a, ali sad imamo drugi problem... Šta ako se štrajkovi nastave? Onda nam džabe kola, ako nema goriva.

B E N Z I N - kako se čudno piše reč voda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Caos!!!

Interesuje me koliko kosta iznajmljivanje camaca na dan ili po satu na Lefkadi???ako je neko iznajmljivao neka prenese svoja iskistva!

Hvala....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dalmatino mislim da je u maju iznajmljivanje camca bilo 50 eura samo ne znam dal je to za sat vremena ili za ceo dan znam da je vodic pominjao da ko ima B kategoriju moze slobodno da iznajmi camac

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Javio mi se Mr. Vasilis iz Vita Car agencije. Za 9 dana 230 eura, Fiat Panda, Atos ili Picanto. To mu dođe 25,5 eura po danu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A je l' deseti dan gratis?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A je l' deseti dan gratis?

E vidiš, to mi nije rekao. Mada, neko reče na forumu da je uzeo 9 dana + 1 gratis kod Vasilisa. Ma, videćemo kad odemo dole... još 4 nedelje!!! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l može rent a car bez međunarodne vozačke dozvole? Na Zakintosu smo uzeli kola bez nje, čak nas nije ni pitao da li imamo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l može rent a car bez međunarodne vozačke dozvole? Na Zakintosu smo uzeli kola bez nje, čak nas nije ni pitao da li imamo.

U izuzetno retkim slučajevima. 2000 dinara je međunarodna, izvadite to. Važi 3 godine. Vadi se u AMSS za 5 minuta.

Meni su u EUROPCAR-u tražili i dozvolu i pasoš. Mislim, potpuno je bezveze što mi Srbi to tako rezonujemo. Ni ja ne bih dao auto nekome ko nema dozvolu. A i zamisli situaciju da se desi nešto, pa te uhvate bez dozvole. Policija je surova u takvim slučajevima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko iznajmljivao skuter? Mozda i pise na jednoj od onih 600.000 stranica o Lefkadi, ali ako moze mala pomoc oko toga? zanima me cena, da li ima u Nidriju tako nesto, i da li treba medjunarodna dozvola? hvala smajl.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas skutere na svakom cosku. Ja sam rentirao u Nidriju KYMCO skuter - 10 dana >> 115eur, i presli sa njim 900km. Inace to je jedan od boljih skutera u klasi do 50kubika, mi samo taj model vozimo zadnjih 3-4 godine, i svugde nas je izvukao... KRF, LEFKADA, KEFALONIJA.., a nismo lagani uopste :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

e to! super hvala ti! e samo jos da te pitam, posto predpostavljam da ste bili u nidriju, kakva je plaza? naravno da bi se vozikala po ceo dan, ali treba para za to, pa da li treba stedeti i ostati i u nidriju koji dan, ili....? mada predpostavljam koji je odgovor! ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906048
    Ukupno poruka