Nevena i Dragan

Rentiranje automobila, skutera...

274 poruke u ovoj temi

Pročitao, hvala :)

Vi ste napisali od 11 pa na više. Doduše niste spominjali za depozit da li je "must" ili ima agencija koje daju i bez toga?

Inače, po ocenama na internetu sam video da je agencija "Nidri car rental" dobra (https://www.nidricarrentals.gr/).

Poslao sam im mejl i dobio odgovor da wv up i fiat panda imaju cenu 35E po danu u periodu od 6. jula. To je poprilično više od cifre koju ste naveli, pa me zanima da li mislite da je to previsoka cena i da tamo direktno mogu da nadjem povoljnije? Napominjem da su oni napisali da za ova dva auta ne mora da se daje dodatni depozit.

Hvala vam na informacijama! :)

Jesi rentao na kraju kola i po kojoj ceni?..Mi idemo u avgustu tamo..Vasiliki,ima li tamo rent a car? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jesi rentao na kraju kola i po kojoj ceni?..Mi idemo u avgustu tamo..Vasiliki,ima li tamo rent a car? 

Ima. I bilo je povoljno.Pogledajte na temi Vasiliki, od 21 strane. Pisala Sam I o tome. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima. I bilo je povoljno.Pogledajte na temi Vasiliki, od 21 strane. Pisala Sam I o tome. 

Meni poslali danas mail 60eura/dan..to mi je bas puno :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni poslali danas mail 60eura/dan..to mi je bas puno :)

Nikad, nigde nismo placali toliko. Samo u Milini na Pilionu I nismo hteli. Sacekajte nacicete na licu mesta ako ne idete u spicy se zone. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka