borivoje

Kazahstan

5 poruka u ovoj temi

interesuje me da li je neko skoro bio u kazahstanu i ako se tamo proveo. sta je najbitnije za put tamo. ne mislim na putovanje avionom, vec vozom ili autobusom. :huh::huh::unsure::rolleyes: :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u Kazahstanu? Putujem u martu individualno pa su mi korisne bilo kakve informacije.

Preko koje agencije, kako do vize, preko Istanbula ili Moskve.. i milion drugih pitanja.

Tema je osvezena, navalite :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam poslom u Almaty, Kazakhstan krajem Novembra 2013.

Ukratko dosta liče na nas, Sam grad kao BG, gužva i svašta može da se nađe. Hoteli skupi, i zvezdice frljaju kao da im deli tetka, kao što se i sve u hotelu doplaćuje. Ne znaju engleski ni na recepciji. Dosta smoga. Planine prelepe, velike, snežne. ko ima priliku neka ode gore ili do staze za skijanje ili na Big Almaty Lake, odakle snabdevaju grad vodom... Cene po prodavnicama kao kod nas otprilike, restorani čini mi se da su povoljniji od BG, ali treba pronaći prave, ima ih dosta. Preporuka da kupujete vodu za piće.

Nisam često ovde, ali ako neko ima neko pitanje neka se javi, pa kad stignem...

:-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.

Uskoro treba da se selim u Kazahstan pa ako ima nekoga ko živi tamo ili je skoro bio da podeli svoja iskustva.

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka