Aleksa Simic

Vile Avra,Korali 1i 2 i Panorama

80 poruka u ovoj temi

Jeko,prvi put idem u Grcku,na ovom forumu sam se dosta informisala,ali me zanima da li se bazen naplacuje,vidim da negde moze na bazen samo uz pice,da li postavljaju svoje peskire ? Iskreno ne znam da li je u pitanju Avra ili Avra AC,to kazem jer u ovoj drugoj ima klima.

p.s.Tvoj post od prosle.god je prvi koji sam procitala o Avri!

Izmenjeno (samco)
nepotrebno citiranje prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

zna li neko nesto o  vili Ipokampos ?Radi je Turisttrade..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u Avri se po informacijama iz agencije ne naplacuje bazen.....:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bazen se ne naplacuje, a sto se pica tice, za to cete morati sami da se snadjete, jer bara nema :)

Peskira takodje nema. Ono sto bih jos napomenula je da je jako blizu Avre Masutis, megamarket, u kome mozete da kupite sve sto vam je potrebno. A na putu do njega ima i par manjih prehrambenih prodavnica. Drago mi je ako sam pomogla sa sadasnjim i prethodnim postovima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma Pefkohori je mali, tako da je sve na dohvat ruke :D

post-15390-1274964705,21_thumb.jpg ovde je satelitski snimak sa pozicijom Avre, kao i udaljenost od plaze

plezko.jpg

Pefkohori-leto 2008 evo malo mojih slika sa letovanja....

Bazen se ne naplacuje, a sto se pica tice, za to cete morati sami da se snadjete, jer bara nema :)

Peskira takodje nema. Ono sto bih jos napomenula je da je jako blizuAvre Masutis, megamarket, u kome mozete da kupite sve sto vam jepotrebno. A na putu do njega ima i par manjih prehrambenih prodavnica.Drago mi je ako sam pomogla sa sadasnjim i prethodnim postovima.

Jel ima neko kupatilo gde se moze istusirati zadnji dan posle napustanja soba???

Izmenjeno (samco)
spojene poruke pisane jedna za drugom
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se ja secam, poslednji dan je ostavljen jedan apartman u prizemlju u koji su ljudi mogli da ostave stvari, a verovatno i istusiraju. Ja se nisam poslednji dan kupala, ali pretpostavljam da su ljudi mogli tu da se istusiraju, jer je cini mi se on bio otkljucan sve do polaska.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutros smo stigli zi Pefkohorija.Odmarali smo u vili Avra. Moji utisci su super. Od Avre do mora ima 5 min. laganog hoda. Sobe su sasvim ok.Kuhinjica je nova,kreveti ok. ,jedino je kupatilo malo,ali sve je novo i cisto.

Cistacice dolaze na 3-4 dana,pa moze da se promeni posteljina. Ima i peskira. Jedino sam sa posudjem imala problem.Svega ima po tri(trokrevetna soba),pa ako kupim voce ili pravim salatu nema dovoljno tanjira.Bazen je mali,ali nije los.

Ako vas jos nesto interesuje ,pitajte!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

post-15390-1274964705,21_thumb.jpg ovde je satelitski snimak sa pozicijom Avre, kao i udaljenost od plaze

:-P

Da li bi mogao na Google Earth da označiš vilu Teravnos (ili po novom J&J)? Hvala u napred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravih da kazem,svi koji su bili u Koralima su odusevljeni,a za panoramu tu i tamo. Malo je dalje od svega.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutros smo stigli zi Pefkohorija.Odmarali smo u vili Avra. Moji utisci su super. Od Avre do mora ima 5 min. laganog hoda. Sobe su sasvim ok.Kuhinjica je nova,kreveti ok. ,jedino je kupatilo malo,ali sve je novo i cisto.

Cistacice dolaze na 3-4 dana,pa moze da se promeni posteljina. Ima i peskira. Jedino sam sa posudjem imala problem.Svega ima po tri(trokrevetna soba),pa ako kupim voce ili pravim salatu nema dovoljno tanjira.Bazen je mali,ali nije los.

Ako vas jos nesto interesuje ,pitajte!

Kako vas je vreme posluzilo?? Jel bar rade svi uredjaji u sobi, frizider, reso...jel ima tv??

Jel ima klima?

Jel tu ima neki veci market? Odprilike znam gde se nalazi vila, bio sam pre 2 godine u Pefkohoriju.:-P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vreme je bilo super,kod nas je sve radilo,klima i tv nema,ali to smo znali,ima bazen. Na 3-4 min su dva supermarketa,a ima i neka mala radnja odmah kod avre,ali je skupa.Pored Masutisa ima i piljara i poslasticarnica.

Izmenjeno (samco)
obrisan nepotreban citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakve su cene?? Kad sam bio 2008. giros je bio oko 2,2-2,5 eur, samo toga se secam, a lezaljke ne mogu da se setim! :bez-zuba:

Jeste isli na krstarenje ili neki drugi izlet, tipa aqua park? Rucak u tavernoi Toroneos je bio 20-30 eur za 2 osobe!

Kakav je autobus? U koliko ste stigli, jel soba bila spremna ili ste cekali??

Prelazak preko granice??? Jeste bili u onom kao specijalnom aranzmanu? A vodic?

Eto toliko pitanja za sada.....haaaaaaaaaa..........:)

Izmenjeno (samco)
obrisan nepotreban citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

13522395.jpg

13523592.jpg

13714291.jpg

13715494.jpg

13726955.jpg

13727269.jpg

Izmenjeno (samco)
spojene poruke pisane jedna za drugom
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakve su cene?? Kad sam bio 2008. giros je bio oko 2,2-2,5 eur, samo toga se secam, a lezaljke ne mogu da se setim! :bez-zuba:

Jeste isli na krstarenje ili neki drugi izlet, tipa aqua park? Rucak u tavernoi Toroneos je bio 20-30 eur za 2 osobe!

Kakav je autobus? U koliko ste stigli, jel soba bila spremna ili ste cekali??

Prelazak preko granice??? Jeste bili u onom kao specijalnom aranzmanu? A vodic?

Eto toliko pitanja za sada.....haaaaaaaaaa..........:)

Giros kosta isto,lezaljke nisam koristila pa ne znam.Sto se tice ponuda za rucak cene su oko 25 e za dve osobe.Bus nam je bio super. Vodic Bobana je cerka vlasnika autobusa,i ona je bila ok. Ka Grckoj smo putovali 15h,malo smo se zadrzali na mak. granici. U povratku 11,5h.Da,bili smo u tom spec. arazmanu.Nije mi jasno kakva je tu fora,ali sve je korektno odradjeno. Mi smo se plasili kako ce da ispadne,s obzirom na cenu,ali nemam zamerki.Sto se tice ulaska u sobe,cekali smo jedno 2 h.

Pitaj sta te interesuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila u Koralima 1 za 4.7 preko Travellenda,svi hvale Korale pa ce mo videti kako ce biti..nadam se samo da ce vreme biti lepo,i tamo je nesto oblacno koliko sam citala po netu..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka