Aleksa Simic

Vile Avra,Korali 1i 2 i Panorama

80 poruka u ovoj temi

Planiram da letujem u Pefkohoriju i razmisljam o vili Korali II.Da li neko moze da mi da detaljniji opis ovog smestaja...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Planiram da letujem u Pefkohoriju i razmisljam o vili Korali II.Da li neko moze da mi da detaljniji opis ovog smestaja...?

Dobro se raspitaj tj trazi da ti pokazu Korale II jer je obicno skrivaju ispred I zato sto je to stara zgrada ako ima negde na slikama videces plavo - bela, starijeg je datuma i meni se nije dopala a nema ni klimu ni tv.pozzz

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili prosle godine sa Travellandom u koralima 1. Korali 2 su ti odmah pored.

Smestaj je dosta losiji od korala1, mada ni oni nemaju klimu.

Pored je bazen u kojem nije dozvoljeno nocno kupanje, zbog "dezinfekcije" ili dezinfekcije, ne znam, ali znam da je nekolicina klinaca zaradila konjunktivitis. Mada, plaza ti je odmah iza coska, na recimo 40 metara, tako da ti bazen nije neophodan.

Ako ides sa decom, njima ce biti super jer ih ima iha-haj, svi su nasi. Zuke koje prave pored bazena svako vece, traju do pola2-2, tako da :bez-zuba: ...nema spavanja ni za roditelje.

Plaze su super, nemojte nikako da propustite plazu Xeniu :-P :srce: . Tamo vas mogu odvesti svakoga dana, osim kada su im smene, nasi turist. radnici mini kombijem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze li nesto vise o koralima I? npr kakve su sobe, cula sam da bazen nije ni blizu kao na slikama,da li u blizini ima neka prodavnica? eskontic je sve to lepo opisala ali ne smetaju ni drugi komentaribiggrin.jpg

Izmenjeno (samco)
obrisan nepotreban citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sigma hvala na opisu korala I. Planiram isto preko Travellenda ove godine pocetkom septembra. Imam bebu (u septembru ce biti sedam meseci) pa me zanima da li korali I ili vidim u ponudi korali I novi?

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze li nesto vise o koralima I? npr kakve su sobe, cula sam da bazen nije ni blizu kao na slikama,da li u blizini ima neka prodavnica? eskontic je sve to lepo opisala ali ne smetaju ni drugi komentaribiggrin.jpg

Sobe su prostrane, malo kupatilo sa tusem (pazite samo da se ne okliznete :bez-zuba: , jer nema oiviceno postolje), Veliki frizider, balkon je prostran, :) lep. Sve sobe gledaju na dvoriste, tj. na bazen. Bazen je tacno takav, kakav je i na slikama. Prodavnice su ti levo od ulaza u dvoriste, pa na kraju te ulicice ides desno. Nije uopste daleko. Ja sam svako jutro skoknula po pecivo, mleko, vodu, klopu... U sustini, sve ti je blizu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sigma hvala na opisu korala I. Planiram isto preko Travellenda ove godine pocetkom septembra. Imam bebu (u septembru ce biti sedam meseci) pa me zanima da li korali I ili vidim u ponudi korali I novi?

Pozdrav

Nema na cemu :), drago mi je ako ce nekome te info. biti od koristi.

Ja mislim da nece biti potrebe za novim koralima, jer u septembru ti ne treba klima. Mi smo izdrzali u julu i bez nje. Samo 2 noci je bilo nesto toplije.

Jedino, ko ide sa travellandom, ako vam vodic bude jedna nadrndana plavusa, ugasili ste ako budete cekali na maked. granici dugo. Dok su putnici koji su isli preko nekih drugih agencija lepo setkali i protezali noge (oko 2 ujutro), nama je zabranila da izadjemo napolje, jer kaze: ko ce da vas skuplja, kad se rastrkate??! Ako tada nije dobila batina- nikad nece.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako neko ima informacije o ovim vilama.......:zaljubiska:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako neko ima informacije o ovim vilama.......zaljubiska.jpg

Samo se malo vratis u temu Pefkohori sve pise znaci Avra na 300-400m od mora na ulasku u Pef, Panorama na izlasku iz mesta /nema klime/ i Korali na najlepsem delu plaze ali nema klime.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila Avru,idemo 13 juna,kad se vratim pisem utiske!

Mada za te novce,kako bude zadovoljna sam!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma ne ocekujem ni ja nista posebno, ali bih voleo da cujem sto vise komentara.......

u Travellendu ima kao neka specijalna ponuda za ove tri vile.....

za Avru sam naleteo na drugom sajtu na pozitivne komentare...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila Avru,idemo 13 juna,kad se vratim pisem utiske!

Mada za te novce,kako bude zadovoljna sam!

Upravo tako koliko para toliko i muzike u sustini Avra je ok....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatio Avru od 13.8.Nebi trebalo da bude lose,zeljno ocekujem utiske...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma nece ti sigurno biti lose, prelepo je more, malo lepo mesto......

jesi uplatio onu kao specijalnu ponudu 150+ 50 eur??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila prosle godine u Avri preko Travellanda, krajem jula. Cena je bila ista, dakle 200 evra smestaj i prevoz.

Za taj novac bila sam prezadovoljna sta sam dobila. Iskreno, i ja sam sumnjala sta cu dobiti, jer to je bila specijalna ponuda, i u odnosu na vecinu ostalih vila, ceo aranzman bio je jeftiniji bar za 50 evra. Ali kazem, za taj novac, sve je bilo ok. Naravno, uvek vazi ono-koliko para, toliko muzike. Tako da ne ocekujte neki luksuz. Soba je bila zadovoljavajuca, po mojoj proceni velika, cistoca ok. Verovatno ste pogledali slike na netu, i to je otprilike to, nema lazi, nema prevare. Vidim da sad nesto pominju kako su je renovirali...

Ja sam student, ali u mojoj turi bilo je i mladjih i starijih od mene, cak i porodica sa malom decom, i vecina je u sustini bila zadovoljna smestajem. (naravno, uvek bude onih kojima nesto zasmeta).

Ako imate neka pitanja, tu sam. :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka