igor.jankovic

Tajland, viza

88 poruka u ovoj temi

Samo da dodam:

4. neophodno je imati 2 prazne strane u pasosu, jednu naspram druge. Na jednu ide viza, na drugu pecat na granici.

I zaista postuju ovo pravilo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znaci ako bi hteo iz Bankoka da idem u Kambodzu, Vijetnam, Laos, Burmu i u Singapur, i onda opet nazad u Bankok na aerodrom na let za Srbiju, onda bi morao da vadim multi entry Tajlandsku vizu za 150 eura?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda ce nekome biti znacajno za Tajlandsku vizu:

1. 04.01. zakazali za 25.01. termini u Ambasadi. Verovatno ko zuri moze da naglasi pa ih rade odmah

2. Mora slika formata 4x6 cm. Mi smo imali  slike 5x5 i ne moze taj format

3. Moze uz ovascenje i saputnik da preda za vas. Ne mora overeno, vec samo da se napise na papiru ime prezime, jmbg i ko ce predati za vas i potpis.

Juce smo u Beogradu predali za turisticku vizu za jedan ulazak za Tajland. Ceo postupak je bio gotov za 10 min (za nas dvoje). Vize ce biti gotove u utorak. Na sajtu su uveli e popunjavanje zahteva, medjutim mi smo vec sve bili popunili stampanim slovima na isprintanom zahtevu. I nije bilo problema:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci ako bi hteo iz Bankoka da idem u Kambodzu, Vijetnam, Laos, Burmu i u Singapur, i onda opet nazad u Bankok na aerodrom na let za Srbiju, onda bi morao da vadim multi entry Tajlandsku vizu za 150 eura?

da

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukoloko napustate Tajland sa vizom za jedan ulaz, a nameravate ponovo da se vratite nije potrebno u startu uzeti vizu za vise ulazaka, Prilikom izlaza sa Tajlanda ( konkretno Bankok oba aerodroma - immigration office) trazite re-entry permition koja kosta 1000 THB i sa tim pecatom u pasosu ponovo ulazite na Tajland. Naravno vodeci racuna o periodu vazenja prve vize. Provereno licno pre desetak dana

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos da dodam potrebnu dokumentaciju:

- fotografija 4 × 6

- fotokopija prve strane pasosa i stranice sa pecatiranom vizom

- TM6 obrazac (dobijate ga na ulazu u Tajland

-TM8 popunjen obrazac (ima ga na netu)

Immigration office na aerodromu Don Mueang nalazi se odmah nakon pasoske kontrole i sve se zavrsava za par minuta ukoliko nema guzve

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel za vize moramo licno da predamo? Ne zivimo u Beogradu pa me zanima da li je moguce da se sve posalje na adresu ambasade ili mozda da neko drugi odnese u ambasadu ili moramo licno da idemo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel za vize moramo licno da predamo? Ne zivimo u Beogradu pa me zanima da li je moguce da se sve posalje na adresu ambasade ili mozda da neko drugi odnese u ambasadu ili moramo licno da idemo.

Ne mora licno da se preda, moze i neko trece lice da odnese dokumenta ( a i da pokupi pasose sa vizama), samo moras da mu napises ovlascenje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mora licno da se preda, moze i neko trece lice da odnese dokumenta ( a i da pokupi pasose sa vizama), samo moras da mu napises ovlascenje

Hvala na informaciji!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li mi je za let preko Dubaija potrebna neka viza tipa tranzitne ili kakva god?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako ne napustas aerodrum, tranzit,  nije. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo da dignemo temu iz mrtvih :hahaha: 

Da li je neko skoro podnosio online zahtev za tajlandsku vizu?

Na sajtu MSP piše da je za turističku vizu za boravke duže od 15 dana moguće aplicirati preko dva sajta, www.thaievisa.go.th gde je cena 35€, dok je preko www.vizacentar.rs cena 70€ (ako se nešto u međuvremenu nije menjalo).

E sad negde sam pročitao da navodno preko prvog sajta vize u velikom broju slučajeva ne stižu na e-mail, pa su mogući problemi dok se to ne reši, mada mislim da to neko spinuje da bi svi plaćali ovu skuplju varijantu... ;)

Varijanta Visa On Arrival nije opcija, jer planiramo boravak duži od 15 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka