brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Bas mi je drago da ste imali lepo letovanje,i da vam je Vasiliki-Ponti kao baza odgovarala.

Hvala sto si ovde na forumu podelio misljenje o nasem vinu,mnogo nam znaci ;) Kad budem dolazila za Srbiju,ako mi budes usput,donosim ti obecavam :)

Pozdrav i sve najbolje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zaista je bilo prelepo,samo kratko da se obidje sve...Ali krstarenje Jonskim ostrvima je prica za sebe ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, nova sam na forumu, imam pitanje, problem ili kako vec... Da li neko moze da napise nesto o Apostolis apartmanima, ja sam se dopisivala sa gazdom putem mail-a i dobila sam ponudu za 2 osobe apartman 10 nocenja 220e.. sto mislim da je izuzetno povoljno.. period od 26.08 do 05.09.2014. ali kada sam ga pitala da li treba nesto da se uplati on je rekao ne, samo da potvrdim da li nam odgovara i da li dolazimo.. malo mi je sumnjivo to? sta da radim? da li da ipak trazim neku drugu vilu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se ja secam,Zinedin koji je napisao post iznad tvog,je letovao sad skoro u tim apartmanima i prezadovoljan je,ali nek se on javi :D

Izmenjeno (makikiss)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, nova sam na forumu, imam pitanje, problem ili kako vec... Da li neko moze da napise nesto o Apostolis apartmanima, ja sam se dopisivala sa gazdom putem mail-a i dobila sam ponudu za 2 osobe apartman 10 nocenja 220e.. sto mislim da je izuzetno povoljno.. period od 26.08 do 05.09.2014. ali kada sam ga pitala da li treba nesto da se uplati on je rekao ne, samo da potvrdim da li nam odgovara i da li dolazimo.. malo mi je sumnjivo to? sta da radim? da li da ipak trazim neku drugu vilu?

Ni slucajno...Gazda je fenomenalan covek,studia(apartmani)su mu odlicni,besprekorno cisti,gazda nenametljiv,ali uvek je tu,i za svaku sitnicu mozes da mu se obratis...On nece da trazi depozit,takav mu je stav,jer je on izuzetno posten covek,pa to ocekuje i od gostiju...Slobodno potvrdi,neces se pokajati...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E super, mnogo sam bila u strahu da li ce me ispaliti, zato sam se i registrovala na ovaj forum da bi se informisala. Da li je vila na glavnom putu? naci cu je lako? Ako neko bude tamo u ovom periodu vidimo se pa da zajedno obilazimo ostrvo :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa jeste na glavnom putu,od Vasilikija ka Porto Katzikiju....Kad vec stignete dotle,lako cete je naci ...Objasnicu Vam sve u pp...Idete kolima???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da, da, idemo kolima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ulazis u Vasiliki,prvo i jedino skretanje desno(imas i tablu na kojoj pise da je to smer ka Porto Katzikiju),i ides tim putem pravo oko 1 km,sa desne strane imas 3 vezana restorana(baste su im preko puta blize vodi),zadnji se zove Kymo,i posle 30 m sa desne strane je parking od Apostolosa....Vrlo lako za naci...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E super. Hvala na informacijama :)))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ana, i ja idem u Apostolos apartmane od 14.jula. Zinedin je odusevljen,pa se nadam da cemo i mi biti. :weee:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da hocete..Cisto,lepo,ne previse luksuzno(ali vrlo ukusno),lezete i ustajete uz zvuk talasa,pogled velicanstven(Kefalonija i Itaka),plaza 'pod nosom'(nama je za decu odgovarala jer smo ih same pustali,dok se mi pakujemo za odlazak na neku plazu),gazda mnogo dobar covek,tako da nema nijedan razlog da Vam ne bude lepo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da hocete..Cisto,lepo,ne previse luksuzno(ali vrlo ukusno),lezete i ustajete uz zvuk talasa,pogled velicanstven(Kefalonija i Itaka),plaza 'pod nosom'(nama je za decu odgovarala jer smo ih same pustali,dok se mi pakujemo za odlazak na neku plazu),gazda mnogo dobar covek,tako da nema nijedan razlog da Vam ne bude lepo...

Zinedine,hvala vam puno na slikovitom opisu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na cemu,za kontra uslugu trazim samo da pozdravite gazdu :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dogovoreno :). Sta da kazem,ko pozdravlja?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka