brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Dajte kontakt zinedine ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

http://letougrckoj.com/detaljnoprikaz.php?id=2774

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Planiramo decko i ja da septembra idemo na Lefldu tacnije u Nidri.

Planiramo da odemo busom do Vasilikija pa da tu rentiramo auto (na 2 dana) i da odemo do plaza Porto Katsiki-a i Egremnija.

E sad posto ne bih volela da izgubim pola dana u putu,zanima me da li je moguce da negde kod gore napomenutih plaza parkiramo auto i prespavamo u njemu da bi ujutru ranije otisli na pazu i imali vise vremena za uzivanje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozete auto da uzmete i u Nidriju. Onda necete gubiti vreme na bus. Pitajte da vam daju auto uvece. Mi smo tako na Tasosu.

Ako se tako dogovite za auto, mozete da ustanete rano sledeci dan i na plazi da budete vec u 8h pa necete gubiti dan. :) Od Nidrija ima sat voznje do Egremnija ili Porto Katsikija tako da nije pola dana u kolima, opet sledeci dan poranite i uvece vratite kola. Naravno, ovo je samo predlog. I mi kada smo uzimli auto gledali smo kako da sto bolje iskoristimo dan.

Manje vam je tako cimanje od spavanja u kolima.

A parking ima, to nije problem ako ipak resite da ostanete na plazi. :)

Izmenjeno (Sladja)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Sladja

Hvala puno! Koju plazu predlazete da prvo posetimo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako ste vec planirali busom do Vasilikija mozete da odete do Agiofili plaze. Ne znam za buseve pa se raspitajete za red voznje ali ako ima, onda mozete tamo jedan dan kada vratite auto. Do nje se stize iz Vasilikija. Pesice ili brodicem, kako vam se vise svidja. Mi smo probali obe varijante.

Za druge plaze, poslala sam poruku. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sladjo..Kako sam smesten u Vasilikiju,ali u delu Ponti(dakle jos malo dalje smo od Agiofili plaze),zanima me koliko moze da se stigne kolima..Citao sam negde,da losim putem moze da se pridje kolima do nekih 800 m od Agiofilija...E sad zanima me,jel bezbedno tu ostavljati kola..nema parkinga,suma...nisam siguran sta mi je bolje raditi...a 24 e dati za brodic(cetvoro nas je),pa tako par puta za vreme letovanja .. :dosada:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prvi put isli peske. :) I to prvo jutro kako smo stigli, sretnemo stariji bracni par, Makedonce i oni nam kazu da je se lagano stize za pola sata. :D Tu mi resimo da ne dangubimo i odmah se uputimo. To putovanje ne znam da kazem koliko je trajalo jer smo mi iza svake krivine ocekivali Agiofili pa mi se cinilo da smo hodali satima. Dok smo isli ka plazi, videli smo parkirana kola ali nije tu nista nebezbednije nego na ostalim plazama. Ostavljaju ljudi i kola i motore.

Mi se nismo usudili da idemo kolima, malo nam je nizi auto a i imali smo jednu besplatnu voznju brodicem a jednu sa snizenjem od 50%.

Ljudi idu kolima, tako da mozete slobodno, mi nismo jer smo videli da je put malo "dzombastiji" na nekim mestima, pa nismo hteli da rizikujemo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok,hvala,a koliko otprilike moze da se skrati put kolima,bez obzira na los teren??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dosta se skracuje ali precizno nista ne mogu da kazem jer kada smo mi isli peske bili smo jako umorni, nismo ni gledali na sat. To nam je bio prvi dan na moru i odmah peske na Agiofili. Tamo smo se naspavalli :D pa lagano nazad.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok,hvala puno,sad vec orjentaciono znam,jer mi je plan za 10-ak dana 3 x Agiofili...Mozda i nama neko da popust za brodic... :rolleyes: ..ako nista,suma,i pesacenja malo,nije na odmet...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo isli na Agiofili 3 puta. Da nismo bili smesteni u kuci coveka koji vozi brodic do plaze i mi bismo isli peske. Ali bismo mi morali ceo put jer nam je auto nizak. Sto se parkinga tice, nemate brige. :) Sada sam gledala na google maps, pokazuje da ima 2,3km od Vasilikija do jednog racvanja ka plazi a odatle ima jos malo ali taj deo ne moze da udje u kilometrazu. Mozda 3km ukupno.

Lep provod na Lefkadi!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala....Steta da ne isforsiram Agiofili,kad mi je pod nosom... :rolleyes: A kazi mi jos molim te,kakva je situacijama sa supermarketima,znam da je Vasiliki na jugu,da nema Lidla,ima li neka ozbiljnija prodavnica,da ne moram da nosim puno hrane??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima prodavnica, sve moze da se kupi. Za cene ne bih znala sada ali koliko se secam nije to nesto drasticno skuplje nego ovde. Ne znam sta vas bas interesuje pa da bih mogla da kazem. Mi smo kupovali voce i sokove najcesce, dosta smo jeli napolju-giros i palacinke najvise. :D Palacinke slane su najbolje na svetu! :) Ne znam kako se zove mesto ali su imena palacinkama data po gradovima-Vasiliki, Njujork,... pa cete naci lako :) Bas vam zavidim! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko nesto zna o Makis i Iliaktida studijima u Vasilikiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka