brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

@ddbgd, gde se vi kupate?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kupao sam se na Agiofiliju i na četvrtoj plaži od marine (onoj sa stepenicama). 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Takis? Kakva su iskustva, da li svaki dvokrevetni studio gleda na more?

Vila Takis je starija. Nameštaj pohaban, odvod los...ne mogu reci da je prljava, odrzava se ali kad je sve staro onda deluje zapusteno.

Cetvorokrevetni app ne gleda na more.

Jedan dvokrevetni i jedan trokrevetni gledaju na more.

Imas jos 2-3 manja apartmana ali nisam sigurna da li svi dvokrevetni gledaju na more.

Inace pogled je prelep i donekle kompenzuje , pohabanost i druge nedostatke.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uskoro krećem u Vasiliki u vilu Altina. Ima li novih informacija da li je luka završena? Ako niko nije bio ja ću svakako postaviti update kad odem tamo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Luka je završena. I marina je završena. Početkom juna nije bila završena samo biletarnica za prodaju karata za trajekt. Preciznije nije bila ni počela da se gradi. Ni plato, a kamoli sam objekat. Doduše, objekat može biti i kontejner, pa može biti da je i to završeno za ovih ovih mesec dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Vam puno na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uskoro krećem u Vasiliki u vilu Altina. Ima li novih informacija da li je luka završena? Ako niko nije bio ja ću svakako postaviti update kad odem tamo.

Jel možeš da napišeš utiske o samoj vili? Ja sam u septembru rezervisao, zanima me kako je,posto su utisci šareni. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hoću naravno, čim se budem vratio. ? Šta si ti čitao? Ja ništa katastrofalno nisam našao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najvise me zanima parking,u agenciji kazu da ima. Recenzije na googlu kazu da je parking jako mali i skoro ga nemoguce uhvatiti. Pri tom neki gosti su kukali da je prljavo itd. To je sve google. Iz agencije,kao imali su prosle godine jako zahtevne ljude koji su bili odusevljeni vilom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko koja je zrenutno cena iznajmljivanja automobila u vasiliki.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I jos neato na mapama postoji put od vasiliki do plaze porto katizme dosta kraci ako se ide levo precicom e sad kakav je taj put dali je asfaltiran i dali je uopste prohodan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može li neko ko je trenutno u Vasilikiju da mi odgovori da li brod Ionian Princess i dalje četiri puta nedeljno ide na Egremni P. Katsiki? Da li se karte kupuju na samom brodu i da li je potrebno kupiti dan ranije ili može i to jutro kada se polazi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hoću naravno, čim se budem vratio. ? Šta si ti čitao? Ja ništa katastrofalno nisam našao.

Da li si se vratio iz Vasilikija? Ima li utisaka?

Izmenjeno (DjoleVA)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgleda da nema

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I jos neato na mapama postoji put od vasiliki do plaze porto katizme dosta kraci ako se ide levo precicom e sad kakav je taj put dali je asfaltiran i dali je uopste prohodan.

Nije asvaltiran...Tamo negde oko 20 strane okacila sam snimak celog puta...

https://www.youtube.com/watch?v=fWSWBWTdxvw

Evo snimak precice..Ja nisam isla jer niko nije hteo da ide  a sama ne bih bas..Mislim da nije problem za one koji vole ovako...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka