brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Je li tu moguce kupanje, s obzirom na vetar?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moguće je kupanje, ali meni je bilo lepše u uvalicama u Vasilikiju...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sandraivlada meni se svideo Ponti i Sivita ali nikako sam Vasiliki. Sad mi se svida i Vasiliki :)

Ja bih na Meganisi za 7 dana :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sandraivlada meni se svideo Ponti i Sivita ali nikako sam Vasiliki. Sad mi se svida i Vasiliki :)

Ja bih na Meganisi za 7 dana :)

Golice veruj mi da je krajem maja početkom juna bio prelep...I ja se iznenadih..Bila sam ja već jednom i dopao mi se ali je bila puno veća gužva..A ove godine  prelepo...Cveće bogumila na sve strane, uvalice odlične, a Agiofili u punoj lepoti...Aranzman više nego povoljan, ja sa najboljom prijateljicom, dobre komšije, prijatno društvo za rentacar..Ma sve mi se sklopilo...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima,

Ove godine odlučili smo se da letujemo na Lefkadi zbog predivnih plaža koje ona nudi. Dvoumili smo se izmedju Agios Nikitasa i Vasilikija zbog njihovih pozicija. Isli bismo autom kako bismo obišli sve željene plaze i uživali u njima koliko želimo. Iako smo četvoro mladih ljudi,sami izlasci i provod nam nisu prioritet ali bismo zeleli da odsednemo u mestu gde uvece možemo da prošetamo setalistem punim radnjica,tavernica,restorana gde možemo sesti na večeru i tome slicno. Nakon višednevnog istraživanja Vasiliki je presudio.

Smestaj smo  našli u Vili Altina koja se nalazi na samom desnom kraju grada u Pontiju i u vili Katarina koja se nalazi na levoj strani kod same luke.

Vila Altina nudi dupleks apartmane koji nam vise odgovaraju i za koje smo zainteresovani ali nas brine daljina samog centralnog dela Vasilikija i šetališta. Ne bismo zeleli da posle putovanja i aktivnog dana na plažama moramo još i puno da pesacimo da bismo otišli na večeru ili piće uvece.

Da li neko može da mi kaže koliko je vila daleko od šetališta i luke posto nisam uspela da steknem utisak o samoj veličini mesta? Isto tako ukoliko je neko odsedao u ovim vilama značio bi nam svaki komentar.

Unapred zahvalna,

pozdrav svima :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I Ponti i Vasiliki su sasvim mala mesta koja su skoro sastavljena-  Za setnjicu i večericu  je lepse u samom Vasilikiju..Ako mislite da bi išli peske iz Pontija u Vasiliki uvece ne znam sta bih vam rekla..Nije to daleko, ali nije uz more već se ide trotoarom kraj puta i nema nista da se razgleda...Ja licno radije bih se smestila bas u Vasiliki....

I ako smem da  dodam ali to je stvarno moje licno misljenje i utisak...

Agios Nikitas, Milos i Katizma su  dobar trio. .Ako im dodate blizinu grada Lefkasa  imate dobitnu kombinaciju na Lefkadi...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada hvala ti puno na odgovoru :) mislili smo da prošetamo uvece,bas zato nam se Vasiliki učinio kao bolja opcija, kako ne bismo svako vece iz Agios Nikitasa isli autom :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi razmisljamo izmedju vila Altina, Takis u Pondiju i Katerine u Vasilikiji..

S obzirom da idemo sa decom od 10tak godina, pitam da li iko ima neki savet, kako bi nam pomogao oko odabira vile?

Da li su uvale koje se spominju u Vasilikiju, prikladne decu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uvale su prikladne za decu..Meni su deca velika   pa nisam bas zagledala ali su ok. Pondi ima puno surfera i tu su uglavnom oni sto desetogodišnjacima moze biti interesantno. U Pondiju je dugacki plićak....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno Sandraivlada

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko rentirao auto u Vasilikiju i kako se kreću cene? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da. Kraj puta koji vodi kroz Vasiliki na desnoj strani gledano ka Pontiju ima plac sa kamp kućicom. Prepoznaćete i po parkiranim biciklovima.Veoma su korektni...Npr trebalo je da uzmemo od ujutro i tako plaćamo a oni su nam dali i veče pre toga gratis sto smo iskoristili da obidjemo Sivotu prelepo malo mesto nekih 10 km od Vasilikija.. Kad smo vratili auto i razduzili se drugarica je shvatila da je zaboravila telefon. Ujutro nas je telefon čekao kod njih na stolu...Mi smo bili rano tj početkom juna i mislim da je bilo 75 evra za tri dana..Tako nekako, uglavnom znam da je bilo bas povoljno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me,da li ove godine ,postoje  dnevni izleti brodicima,s obzirom da se luka u Vasilikiju renovira ( zbog zemljotresa 2015god.) ? Konkretno ; Vasiliki - Porto Kaciki (Egremni)   ili Vasiliki - Agiofili ?  I koja je cena tih izleta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj odogovor mozete dobiti kada sezone 2018 budu prvi gosti u Vasilikiju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ivana.ivka, evo posta iz februara, sa jedne fb stranice ( ako te zanima koja je stranica, poslacu ti pp ):

From 1st of May there will be a new Ferry boat schedule between Ionian islands from/to Vasiliki's port (Lefkada).

Every Monday, Wednesday & Friday 
8:00 Corfu-Paxi
10:00 Paxi - Vasiliki (Lefkada)
14:00 Vasiliki - Ithaca
15:00 Ithaca - Sami (Kefalonia)
16:00 Sami - Zante

Every Tuesday, Thursday & Saturday
9:00 Zante - Sami (Kefalonia)
11:30 Sami - Ithaca
12:30 Ithaca - Vasiliki (Lefkada) 
14:30 Vasiliki -Paxi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka