brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Dali taj taxi brodic vozi napr samo na egremni pa mozes da ostanes na toj plazi duze, ili je to kao izlet pa se kratko ostaje na plazi?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako izlet Jonska ostrva nije plivacki? Bila sam na takvom izletu iz Parge, plivalo se na Lefkadi, Itaki i Skorpisosu. Sta se radi, ako se ne pliva, sem u Fiskardu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tirkizna, taxi do Egremnija i PK nije isto što i izlet Jonska ostrva.

Sandra, hvala za slike Lefkade bez gužve:cvetic: Blago tebi

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@rakel, znam, ja sam mislila na ''izlet obilazak Jonskih ostrva'', kako je napisala sandraivlada :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada

Divno ste se nauzivali i napunili baterije za povratak u stvarnost do ponovnog odlaska na neku predivnu destinaciju u Septembru. 

Sretan i ugodan put!!!

Izmenjeno (fishbone)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na izletu Jonska ostrva plivali smo samo na Porto Katsikiju..Brodić je stao kod stena..Silazi se sa broda direktno u vodu. Ko nije hteo da ostavi stvari na brodu nije ni plivao..Plivalo je pet ljudi koji su imali na sebi kupaći..Ostali su bili na brodu...Kapetan je skratio plivanje a duže smo se zadržali u Fiskardu..Brod se zove Katarina...Na Itaki je ponudio plažu do koje se pešači pa nismo išli zbog malo vremena koje smo imali....

Povratak je izgledao ovako..U devet sati kada je došla nova smena tim autobusom smo otišli u Nidri...Stvari su bile u autobusu a mi smo imali slobodno vreme u Nidriju do 15,3o kada smo krenuli....U vili Vagelis koja je inače super mogli smo koristiti bazen, tuš toalet, bar...Odlično...

.U Nidriju mi se svidelo  šetalište i taverne u luci...Ja sam htela da odem na ostrvo Meganisi ali nisam mogla uklopiti trajekt...Prošetala sam Nidrijem koji nije lep kao Vasiliki i Agios Nikitas, ali nije ni toliko loš kao što sam mislila...

Vreme u Nidriju iskoristila sam da odem peške na vodopad..Ima dovoljno vremena i bila je to odlična ideja...Opisaću put i okačiti slike na pripadajućem forumu kad se odmorim...

Izmenjeno (sandraivlada)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka