brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

@sandraivlada, idete samo vas dve kolima?

Kakve su uvale sto s etice kamenja, deluje da je u vodi bas veliko? Sta je na dnu, a sta na plazi :-)?

Kakve su cene u kaficima? Ako ne idete u restorane, onda nista :-)

Napisi kada stignes neke cene iz prodavnice, zanima me voce, povrce, mlecni proizvodi, posto smao to kupujemo. Ne treba mi uporedjivanje sa nasima, vec npr. sa Sivotom, Tasosom :-)

Super sto mozete da plivate!!

Izmenjeno (Tirkizna)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

hvala na odgovoru :)  sto se tice toga da je vila pored puta ne smeta mi :)
uzivaj :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kakav je put do rahi restorana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakv je put od Vasilikija do sela Ehantija?

Nadam se da ne moze da se desi da se ode tamo, pa da u restoranu nema mesta ;-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK je put do restorana kolima, nema frke.

@tirkizna - moze da se des i to kako u eku sezone, ljudi se upisuju u knigu cekanja, a onda ih zovu kada neko ustane. Ima kao mali vidikovac sa klupama odma do restorana, tamo ljudi cekaju. Kada sam ja bio - stigao tamo oko 18:30 - 19:00. Bilo je dovolno masa slobodno na terasi , ali onda za jedno pola sata su navalili turisti kao da ih je ostavio jumbo-jet. Svi hoce da vide zalazak sunca. Ono sto je mene licno mnogo vise dojmilo od zalaska sunca i kretanje oblaka oko restorana - je preukusna hrana. Mislio sam da ce da bude meh (sa obzirom na guzve i popularnosti mesta), ali nisam bio u pravo. Imaju prelepu ponudu. Secam se kao juce, imaju neke kuglice od kaskavala u prezli, preliveno medom i nabadano na stapic kao raznic. Preukusno predjelo.

Sta se tice cene - potrosili smo 45 evra za dvoje, ali smo se prejeli posteno.

Rachi restoran je definitivno must-see na Lefkadi.

edit - evo te kugle 

https://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g12487010-d2436208-Reviews-Rachi-Exanthia_Lefkada_Ionian_Islands.html#photos;geo=189460&detail=2436208&ff=248938327&albumViewMode=hero&aggregationId=101&albumid=101&baseMediaId=248938327&thumbnailMinWidth=50&cnt=30&offset=-1&filter=7

Izmenjeno (STEALTH)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao, ludilo :D Ja kada budem isla, nije bas sezona-kraj juna ili oko 1-2 septembra ;-)

Meni nije do zalaska, vise mi je do oblaka :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili tamo mislim oko 3-4 septembra i opet je bila velika navalica. Bolje idite tamo malo ranije (18:30) i oduzite veceru, niko vas ne cima da ustanete, skroz je labavo.

Evo jedna moja fotka, slikana 04.09 u 19:42 sati. Znaci u septembru zalazak sunca dodje oko 20:15 - 20:30.

IMG_2491.JPG

Izmenjeno (STEALTH)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada, Nema uopste izleta iz V.? Zato sto nije sezona ili nesto drugo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka