brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Razlog su dvoje male dece...Nisam se bavila Lefkadom, pošto idemo na Kefaloniju. Ali, koliko sam pročitala, do Agiofilija ima dosta pešaka i nije baš za decu. Ispravi me ako grešim...Mi ćemo biti u Vasilikiju samo popodne i uveče, tako da mi je plan neka fina plaža, po mogućstvu da ne mora kolima, jer smo prethodni dan prešli put od Beograda do Metsova, taj dan od Metsova do Vasilikija, i ujutru nas čeka trajekt do Fiskarda. Pa ne bih da se puno zamaramo, čeka nas Kefalonija...Iz postova sam shvatila da je Agiofili najlepša plaža u tom delu, pa reko kad smo već tamo da je obiđemo. I ovako je plan Lefkada možda već sledeće godine, ali verovatno u kombinaciji sa još nečim, pa makar da obiđemo ovo...Ostaju sve ostale plaže na zapadu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Od Vasilikija odnosno luke u Vasilikiju do Agiofili plaze ima mislim 3 ili 4 km mahom uzbrdo, ili jedno pola sata do 45 min pesaka

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ili platite brodic . Cini mi se 3e u jednom pravcu po osobi.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, obozavatelj je rekao/la:

Razlog su dvoje male dece...Nisam se bavila Lefkadom, pošto idemo na Kefaloniju. Ali, koliko sam pročitala, do Agiofilija ima dosta pešaka i nije baš za decu. Ispravi me ako grešim...Mi ćemo biti u Vasilikiju samo popodne i uveče, tako da mi je plan neka fina plaža, po mogućstvu da ne mora kolima, jer smo prethodni dan prešli put od Beograda do Metsova, taj dan od Metsova do Vasilikija, i ujutru nas čeka trajekt do Fiskarda. Pa ne bih da se puno zamaramo, čeka nas Kefalonija...Iz postova sam shvatila da je Agiofili najlepša plaža u tom delu, pa reko kad smo već tamo da je obiđemo. I ovako je plan Lefkada možda već sledeće godine, ali verovatno u kombinaciji sa još nečim, pa makar da obiđemo ovo...Ostaju sve ostale plaže na zapadu...

U pravu si, nije za decu pešačenje a pogotovo za manju. Nikako. Mi smo išli i kolima i brodićem. Ima ih dva i na sredini su šetališta do mora gde su taverne sa baštama. Polasci na svakih pola sata - sat. Msm do 15h.

Obavezno posetite Agiofili! Beli, obli kamenčići, prečisto more, ribice, tirkizno i hladnije nego na drugim plažama. Kolima smo išli do kraja puta i ne bih preporučila a posle se još pešači nizbrdo, da izlomiš noge. Penješ se, naravno, u povratku. Kad dođeš do kraja puta, ako okasniš, teško je za parking. Nema parking, staneš uz put kojim inače teško se mimoilaze 2 vozila. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@obozavatelj U postu na koji sam ja odgovorio nisi pomenula decu ,inace ne bih preporucio put do Agiofili pesaka. Sada sam pogledao mapu i video da je @Bojan84 u pravu. Ima oko 3km od vaseg smestaja . Mi smo isli peske pa nisam imao bas osecaj da toliko ima. Mozda zato sto je bio prvi (ispostavilo se i jedini) put pa nam je bilo interesantno. Sa malom decom je nezgodno jer kada naidje vozlio na ionako uskom putu , morate da stanete i sacekate da prodje. Brodic  je u vasem slucaju bolja varijanta. Ne racunajuci gradsku plazu,nema blize plaze od Agiofili.
Pozzzz

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala drugari puno! Sve je jasno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ok hvala na informacijama pomogle su mi i ispostavila se tacna moja prepostavka da cu morati do  mesta dragano i onda put ya pporto kaciki:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drzite se samo glavnih puteva oko ostrva i bez briga. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Јел има изнајмљивање скутера у Василикију и докле може да се добаци са њима?

Такође јел у ресторанима има оних варијанти породичних оброка типа роштиљ или риба 20е као на Халкидикију?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovaj moj Kostas smeštaj je na 80m od plaže Kolivata. I baš mi plažica izgleda fino... Svi su pričali da Vasiliki nema dobru plažu, ali mi se ove uvalice baš dopadaju. Pošto ćemo boraviti samo jedan dan (sutra odmah na Kefaloniju), možda i ne odemo na Agiofili, i ove mi izgledaju sasvim pristojno za popodnevno kupanje, a sam Vasiliki mi deluje prijatno za večernju šetnju...Hvala ti @Lunjo na ovim slikama...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, 

ove godine smo devojka i ja odlučili da idemo na Lefkadu, a čitajući komentare na forumu smo se odlučili za Vasiliki. Posla sam par mailova i dobio samo 2 odgovora, jedan od Vile Angela sa smeštajem u prizemlju, što nam ne odgovara, i drugi odgovor je od Vile Mediteraneo. Problem sa ovom drugom viliom je to što mi je gazda u toku našeg dopisivanja podigao cenu za 5e po noći, i sada ne znam ni šta da očekujem kada dođem tamo...da me ne dočeka sa još jednim poskupljenjem.

Da li neko može da mi predloži još neki smeštaj, pored ovih što su temi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj npr. OVDE i šalji mejl za svaki smeštaj koji ti se dopadne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka