brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Mi smo za tu plažu birali dan sa minim morem...mi i još mnooogo drugih ljudi :)

Ovako je bilo kad sam ja išla na Megali Petru

62d86303-de65-46f5-bca9-414962c01cc7_zps

Negde između Kavalikefte i Megali Petre.

Drugi put na Kavalikefti još žešći talasi, pa smo odustali od Megali Petre. Mi nismo imali nijedan dan bez talasa, moj sinak je stvarno uživao, mada je meni srce bilo negde u petama dok se on bacao u talase, posebno na Kavalikefti, zbog onih stena u vodi.

0a742b00-272b-4caf-9e82-d3a121bce1a6_zps

Pri tom, on se bavi sportom, trenira plivanje i košarku, dovoljno je veliki za ovako nešto.

Samo mislim da ove dve plaže nisu za malu decu, osim ako imate sreće da je more mirno :) .

Izmenjeno (vesna015)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako moze samo neko okvirno da mi napise , koliko kosta iznajmljivanje skutera?. Cisto da znam koliko da izdvojim para. Uzeo bih ga na 5-6 dana. Hvala na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko je bio u Vasilikiju da pitam, jel moguca voznja ovim putem do porto katziki i egremnoi sa motorom?, jObelezen je plavom linijom, Vidim da ima skroz put i udaljen je od vasilikija 10 km.

LeFKADA.jpg

Izmenjeno (Prophet)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam isto pitao zimus, ali nije bilo odgovora. Taj put je tek odskora uopšte ucrtan u Gugl i Bing mape u celosti.

Ovaj segment prema Porto Kacikiju je OK, i snimljen je StreetView-om pa možeš pogledati. Potencijalno problematičan je ovaj uspon od Vasilikija.

57174105.jpg

Spajaju se na ovoj raskrsnici, i taj početak naoko baš i ne obećava. Doduše, snimak je iz 2011, od tada su ga možda i asfaltirali (ja sam bio 2013, ali sam samo pogledom iz Vasilikija konstatovao da nekakav put tuda postoji).

Edit: a ni ova prečica ne uliva poverenje...

Izmenjeno (makičak)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala druze na odgovoru, ja idem 27 og, pa cu isprobati taj put i slikati. Hvala jos jednom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da preporuci neki solidan smestaj od 30 do 40e/dan (za 2 osobe) u Vasilikiju?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Procitaj malo prethodne stranice imas sasvim dovoljno preporuka... Najaktuelniji je Poseidon sa cijenom od 30-35 eur

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj i Apostolos apartmane...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Procitao sam citavu temu, a prvobitno sam bio rezervisao Apostolos apartmane po 28e dan, ali mi je gazda poslao naknadno email da povecava cenu na 30e, sto sam odbio, ne zbog 2e, nego iz principa....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj Apostolos je stvarno za izbegavanje :angry: I dobro što si odbio. Ko zna koja bi te cena dočekala kad dođeš tamo....Ne znam što me to tako ljuti ...možda zato što je jedan prevarant dovodi u pitanje poverenje ljudi u sigurnost smeštaja rezervisanog preko neta...

Izmenjeno (Calypso)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam sta je to sa Apostolisom. Ja sam letovala kod njega i prezadovoljna sam. Cena je bila onolika kako smo se mailom i dogovorili. Vlasnici su jako ljubazni ljudi, smestaj fenomenalan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve potvrdjujem,i siguran sam da cu ponovo sledece godine ici kod njega...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa malim zakašnjenjem da javim utiske sa Lefkade. Apsolutno je fenomenalna! :klanja: Plaže i more kakvo nigde nisam doživela u Grčkoj. Bili smo smešteni u Kostas studijima, koje ovde niko ne spominje, verovatno jer ljudi ovde baš i ne koriste Booking :neznam: U svakom slučaju, mogu da preporučim smeštaj, čisto, prostrano, blizu centra, pogled na more (i trajekt za Kefaloniju).

Vidim da je spominjanja prečica iz Vasilikija ka Porto Kacikiju, pa da podelim iskustvo: put je neasfaltiran, strm i uzak. Možda se uštedi koji km gledajući mapu, ali ne i vremenski, jer zapravo vozite ekstremno sporo zbog uslova puta. U povratku smo odabrali "duži" put, jer nismo hteli da se opet traumiramo onim :hahaha:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakve su ceni u Vasiliki? Plaze, barovi, marketi, taverne...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dve godine smo letovali na Lefkadi i bili smo smešteni u Vasilikiju.Oba puta smo išli u sopstvenoj režiji,ali smo se ove godine odlučili za nešto drugačije.Uplatili smo hotel Ponti Beach,aranžman je sa doručkom,jedno dete letuje gratis.Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim hotelom.Ne očekujem ništa vau,znam da je doručak isti svako jutro,po principu švedskog stola,pa ko šta voli.Nigde ne mogu da nađem slike apartmana,mada su mi u agenciji rekli da je odvojena jedna spavaća soba.

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka