brada70

Vasiliki

474 poruke u ovoj temi

Ana, i ja idem u Apostolos apartmane od 14.jula. Zinedin je odusevljen,pa se nadam da cemo i mi biti. :weee:

Obevezno pisite kako je bilo :))) Lep provod :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ma bice im super,nema sumnje....Makiss-jedno pitanje za tebe,a cenim da ce i ostale zanimati...Gledao sam na onom snimku ih helihoptera koji je neko okacio ovde na forumu,kako pre Agiofili plaze ima jedna mala divna uvalica(deluje mi da nije sira od 15 m),kada se krene tim losim putem od Vasilikija prema Agiofiliju...Da li mozes nesto vise da mi kazes o njoj,kakav je prilaz(zanima me za sledecu godinu :D ),i kakva je uvalica...Ako slucajno ne znas o kojoj pricam,pokusacu da sa tog snimka izvucem tu sliku,pa cu je postaviti ovde...Hvala unapred,imas jedno 300 dana vremena da mi odgovoris,ili da se raspitas,ako slucajno ne znas :pardon:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, nova sam na forumu, imam pitanje, problem ili kako vec... Da li neko moze da napise nesto o Apostolis apartmanima, ja sam se dopisivala sa gazdom putem mail-a i dobila sam ponudu za 2 osobe apartman 10 nocenja 220e.. sto mislim da je izuzetno povoljno.. period od 26.08 do 05.09.2014. ali kada sam ga pitala da li treba nesto da se uplati on je rekao ne, samo da potvrdim da li nam odgovara i da li dolazimo.. malo mi je sumnjivo to? sta da radim? da li da ipak trazim neku drugu vilu?

Jel ta cena od 220e po osobi ili za ceo apartman? Ja bih takodje isao u tom periodu i dobio sam dosta vecu cenu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo upravo pisem iz Apostolis apartmana. Trokrevetna soba nas je iznela 35 eura po danu od 20 do 30 jula, klima je ukljucena u cenu. Apartmani su odlicni odvojena je kuhinja ima mali parking ispred, tv, wifi, pogled fenomenalan slika u prilogu

post-56125-0-64264500-1406059520_thumb.j

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fenomenalna cena,za taj period...Ja sam isto platio 35 e od 20-30.6.,jedino sam dobio extra krevet...Odlicna cena,super smestaj..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko može da mi kaže da li ima doktor u Vasilikiju? Ili pedijatar? Takođe me interesuje da li ima apoteka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima doktor u bolnici,cak radi i jedna nasa doktorka.Pedijatar je u gradu Lefkadi,privatno.Naravno da ima apoteka :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i ja se javljam iz Apostolos apartmana. Smestaj je fenomelan. Proveli smo ovde 10 nezaboravnih dana. Za svaku preporuku!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav za sve Lefkadjane!Nov sam na forumu i odusevio me, je tako da sam ga skoro celog iscitao.Zahvaljujuci preporukama Zinedina i jos nekolicine forumasa rezervisao sam sobu za dvoje u Apostolos apartmanima u Pontiju za period od 27.8 do 5.9 2014 po ceni od 25e na dan.Sudeci po Vasim postovima gotovo sam uveren da nimalo nisam pogresio.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ta cena od 220e po osobi ili za ceo apartman? Ja bih takodje isao u tom periodu i dobio sam dosta vecu cenu?

Dao mi je ponudu 30e po apartmanu, ali sam ja spustila na 22e tj, 220e za dve osobe za 10 nocenja :)

Pozdrav za sve Lefkadjane!Nov sam na forumu i odusevio me, je tako da sam ga skoro celog iscitao.Zahvaljujuci preporukama Zinedina i jos nekolicine forumasa rezervisao sam sobu za dvoje u Apostolos apartmanima u Pontiju za period od 27.8 do 5.9 2014 po ceni od 25e na dan.Sudeci po Vasim postovima gotovo sam uveren da nimalo nisam pogresio.

Mi smo od 26.08 tamo pa se vidimo ;)))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok,nadam se da ce nam biti lepo vreme i da cemo biti zadovoljni smestajem.Licno mi je najbitnija terasa sa pogledom na more (bar mi je tako rekao,samo ne pitah na kom su spratu dvokrevetne sobe)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dao mi je ponudu 30e po apartmanu, ali sam ja spustila na 22e tj, 220e za dve osobe za 10 nocenja :)

U kom periodu vam je dao 22e/noc cenu? Znaci gazda se frlja cenama samo tako, meni je dao 28e/noc za 13-14 dana u periodu od 24 Avgusta - 5 Septembra....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kom periodu vam je dao 22e/noc cenu? Znaci gazda se frlja cenama samo tako, meni je dao 28e/noc za 13-14 dana u periodu od 24 Avgusta - 5 Septembra....

svako frlja sa cenama, trudi se da izvuce maksimum, sa nekim se cenka sa nekim ne.. on je na dobitku kako god okrenes, samo zavisi koju cenu izvuce... ja sam rezevisala pre mesec i jace verovatno ima razlike.. pitaj ga koja je poslednja cena,, Cenkaj see... i mi smo u tom perioduuu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I nama je ponudio 28 pa je spustio na 25e skoro u istom periodu i odbio je bilo kakvo avansno placanje! Ja bas i nemam "smisla" za cenjkanje,a i aranzman je dogovarala supruga pa nisam oko svega bio u toku u potpunosti. Uglavnom je sve bilo reseno u dva mejla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo mi je poslao da nas dogovor ne vazi. kao 30e je za sve, i to mi je drsko napisao cekam da otkazete.. Sokirana sam... da li neko ima preporuku za neki drugi smestaj?... :(

Izmenjeno (ANA KOSANIC)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka