jedna mala

Foto aparat, kamera

426 poruka u ovoj temi

Cula sam da su ove eneloop baterije odlicne i da mogu dugo da traju.

Pitanje za Dendu - da li se zaista mogu koristiti i par meseci nakon punjenja, za razliku od ostalih baterija? Mene najvise nervira sto dopunim baterije za nekoliko snimaka, a vec posle par dana, kad bih ponovo malo skljocnula, one prazne :huh:

I koliko vremenski traje punjenje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A koliki je rok trajanja digitalnih foto aparata?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dok nas ne zgrabi neumoljivi zubac propagandne mašinerije i ubedi da nam do potpune sreće u životu fali samo najnoviji model.

Kao i za svu ostalu tehniku...

Ja sam rešio da na sledeće putovanje nosim stari aparat sa filmom.

ALERGIČAN sam na rečenicu "Daj da vidim kako je ispalo!"

Ovako sve na film, pa kad uradiš slike ONDA gledaš kako je ispalo.

Izmenjeno (Nikola S.)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A koliko je filmova potrebno za 8000 fotografija. bez-zuba.jpg

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A iskreno: da li nam baš trebaju SVIH 8,000?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa za sada od tih 8000 do danas su mi trebale samo 2. Danas su objavljene u dnevnim novinama pored teksta o Barceloni. Tekst je los ali su zato fotografijeeeeee.

Setih se "Cegovica" kada je otisao prvi put u stan kod devojke a ona mu kaze:

Oces da mi vidis slike?

Ocu.

Kad ona izvadi kutiju od cipela punu slika. I kako stoji i kako trci i na moru dok je ne upita. Jel ti ovo brat od strica?

Ne, veli, to mi je momak iz osmog, i to mu drzi sliku javno sa svojima.

A ja imam jednu i tu svuda turam.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A iskreno: da li nam baš trebaju SVIH 8,000?

Hehe ... sigurno da nam ne trebaju ... hehe ... ali mi volimo da se hvalimo! Po broju fotografija merimo i raspolozenje tokom putovanja i koristimo taj broj skoro kao merilo celokupnog puta ... "natom-i-tom mestu je bilo fenomenalno, samo 15 dana i preko 5000 fotki", ili "ovaj dan bas nista vredno nismo obisli, jedva i da smo vadili aparat" ... itd.

Moj otac je totalno 'poludeo' - pre nekoliko godina kupio covek sebi profi aparat, ima ceo ranac za objektive i ko zna vec sta, koji vuce ama apsolutno SVUDA sa sobom, konstantno mora da 'upgrade-uje' external hard-drive gde setrenutno nalazi preko pola MILIONA fotografija ... a i taj podatak je star vec skoro godinu dana, ko zna koji je sada broj ... al' dobro, voli covek, sve slika - ptice, cvece, listice trave, svaki porodicni 'skup' (gde ako slucajno ne ponese ekstra karticu za memoriju, kuku-lele), itd. ... On uziva, stalno 'razgleda' sve te silne slicice, printa, uramljuje, neke je cak i na izlozbe slao!

99.gif

Izmenjeno (hmmm)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

narode foto aparat je vrh slike su fenomenalne moracu da nadjem neko opsirnije uputstvo na netu i dobro da ga proucim ko zna sta jos sve moze ovo cudo ubacila sam dve foto ture pa prosudite i sami a enelop baterije su izdrzale po jedno 400 slika na brodu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dve?:bez-zuba:

Odlicne su slike, svaka cast!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

narode foto aparat je vrh slike su fenomenalne moracu da nadjem neko opsirnije uputstvo na netu i dobro da ga proucim ko zna sta jos sve moze ovo cudo ubacila sam dve foto ture pa prosudite i sami a enelop baterije su izdrzale po jedno 400 slika na brodu

Oprosti, nisam u toku. :-) O kom foto-aparatu je rec? Planiram skoriju kupovinu, pa nije lose da znam. Kako se pokazao nocu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oprosti, nisam u toku. :-) O kom foto-aparatu je rec? Planiram skoriju kupovinu, pa nije lose da znam. Kako se pokazao nocu?

Odgovor je na 4 stranici ove teme ali da ti skratim muke. Mislim da je rec o Canon PowerShot SX120 IS

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar aparat i jos bolje MTF :)

Enelop baterije su bas izdrzljive,prosli vikend sam imao prelike da ih celu noc testiram

oko 200 fotosa sa blicom ...bez problema :-P...

ENELOP-preporuka svima koji planiraju kupovinu baterija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odgovor je na 4 stranici ove teme ali da ti skratim muke. Mislim da je rec o Canon PowerShot SX120 IS

Hvala Gagi! ;-) Ti mi se nekako uvek nadjes! :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Gagi! ;-) Ti mi se nekako uvek nadjes! :-)

Molim i drugi put

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cvrco tesko je od 2000 slika napraviti samo jednu FT zar ne biggrin.jpg

kolega mi je danas nasao upustvo na engleskom detaljno tako da tek kad budem savladala ove 144 strane videcu kako stvarno radi aparat ali sam i za sada zadovoljna

a enelop baterije su super kao i sanyo koje sam kupila uz aparat

madjaste ova tema je bas i pokrenuta zbog saveta o kupovini aparata pogledaj malo temu i imas bas slike uvece koje sam slikala ovim aparatom bez upotrebe blica

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905809
    Ukupno poruka