jedna mala

Foto aparat, kamera

426 poruka u ovoj temi

Ma da. Ko Matrix, u obe ruke aparat i PALI!!

:bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

:bez-zuba: Naravno, a i malo dzongliranja ne bi bilo na odmet!

Salim se, jedna mala, ponesi oba obavezno!:srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

izgleda da jos nisam usla u stos nekako mi ispadaju poneke slike mutne ne znam dal je to zbog dobre rezolucije a nemirne ruke ili nesto nisam podesila kako treba

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da je malo bolja situacija u Srbiji....svi bi MI kao i oni :D

2205109507_a206af5f6e_d.jpg

Malo sam izasao sa teme....bilo je jace od mene :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

izgleda da jos nisam usla u stos nekako mi ispadaju poneke slike mutne ne znam dal je to zbog dobre rezolucije a nemirne ruke ili nesto nisam podesila kako treba

Uradi eksperiment.

Stavi ga na čvrstu podlogu, sto...pa mu zadaj odloženo okidanje, na 2 sekunde recimo...i vidi kakve će onda slike da ispadnu, da li su i dalje mutne.

Ako jesu, onda je podešavanje, ako nisu, onda je ruka (od uzbuđenja zbog nove igračke).

:D

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

probaj i ovako - uzmes aparatich, stavis na Auto, skljocnes na pola dok on pohvata sve sto treba i fokusira i onda okines sliku...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

probaj i ovako - uzmes aparatich, stavis na Auto, skljocnes na pola dok on pohvata sve sto treba i fokusira i onda okines sliku...

Dobra preporuka - meni ovo savrseno radi!!! Lagano dotaknes dugmence, aparat fokusira, itd., onda okines do kraja :D

@ Denda - ovo ti je super slicica! hehehe :bez-zuba: ... bas sam se slatko nasmejala!

2205109507_a206af5f6e_d.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobra preporuka - meni ovo savrseno radi!!! Lagano dotaknes dugmence, aparat fokusira, itd., onda okines do kraja :D

Verovatno to piše negde u uputstvu, a?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Verovatno to piše negde u uputstvu, a?

Ju! Verovatno si u pravu!!! E sad, gde li je to uputstvo ... hmmmmm ... ??? :-P

Sad vidis zasto mi treba nova kamera ... hehehe ... :bez-zuba: ... vreme je nesto da naucim, a ne samo onako, kako 'potrefim'!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

99% ljudi ih ne cita :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam, zato sam i pomenuo ono.

Lepo je spontano otrkivanje mogućnosti...aparata, mobilnog...novog softvera...ali ja sam za to da se sistematski prouče mogućnosti nove igračke kako bi se izvukao maksimum.

A ne - platiš velike pare za odličan aparat i snimaš u auto modu...

;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa i auto mod je dobar, barem za pocetak, i treba ga donekle "savladati" :)

Auto mod moze izvuci trash slike, moze prosecne slike ali moze i odlicne. Uz malkice truda se moze ovladati auto modom i nauciti da se napravi "uspesna" fotka a posle toga je lakse savladati ostale funkcije aparata koga to interesuje :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 2006 imam Olympus Sp-350.Aparat je ekstra ,radi dobre fotografije ali ima manu sto trosi baterije kao lud.Planirao sam da za njega uzmem dodatne nastavke i objektive ali mi je to bilo preskupo.Ima 8 megapiksela i 3 puta opticki zum.

Sada razmisljam o malo ozbiljnijoj varijanti a mislim na model Nikon D-60 koji je negde oko 450e ,pa jos kad bih mogao neki jaci objektiv da uzmem....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo se za ovogodišnja letovanja opremili novom igračkom Canon EOS 1000D.U početku sam forsirala auto mod,bilo mi je jednostavnije,ali kada sam otkrila sve mogućnosti manuelnog podešavanja prosto mi je žao da od aparata ne izvučem maksimum!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 2006 imam Olympus Sp-350.Aparat je ekstra ,radi dobre fotografije ali ima manu sto trosi baterije kao lud.Planirao sam da za njega uzmem dodatne nastavke i objektive ali mi je to bilo preskupo.Ima 8 megapiksela i 3 puta opticki zum.

Sada razmisljam o malo ozbiljnijoj varijanti a mislim na model Nikon D-60 koji je negde oko 450e ,pa jos kad bih mogao neki jaci objektiv da uzmem....

E ja sam ranije imala neki fuji slican kao tvoj olympus, ali imao je manje megapixela mozda 5 ali bolji zum 10x. Slike su bile ok sa njim, ali mene je od pocetka nervirao, ja sam htela canon neki a dobila fuji. Posle njega sam uzela canon eos 400d, otprilike u rangu sa tim nikonom koji ti gledas. Uz njega sam imala kit objektiv koji sam koristila do pre mesec dana, koji je bezveze, a takav ide verovatno i uz nikon to im je standardno 18-55mm, to je jako malo uvecanje, ne znam koliko puta. Za to vreme dok ne skupis pare za neki drugi objektiv i ovaj posluzi taman naucis da koristis aparat. Ja sam sad uzela novi objektiv -turisticki 18-200mm, on lepo moze da uveca i skroz je ok za ono sto meni treba, sad jos samo da uzmem jedan sirokougaoni i ne treba mi vise, verovatno. Kad odlucis da predjes na dslr racunaj na troskove za objektive obavezno, kao i za neke dodatne sitnice (filtere- ja koristim neki najobicniji pre svega da ne bih izgrebala objektiv, stativ da slikas nocne fotografije, daljinski da kad slikas nocne ne mrdnes ni malo kad pritiskas dugme za okidanje...), ali svakako vredi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905841
    Ukupno poruka