jedna mala

Foto aparat, kamera

426 poruka u ovoj temi

@mimibg, pusti Carl Zeiss-a na tom aparatu, nema to nikakve veze. Ako ti ulazi u budzet moja je preporuka Canon IXUS 210 IS. U ovom trenutku ispod ovoga ne bih isao, naravno ako budzet dozvoljava.

Ovde imas test tog aparata na sprskom.

Izmenjeno (mikelis)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Planiram da kupim neki jaci fotoaparat pa me zanima misljenje o sledecim ako ima neko ko se razume i ko bi mogao da mi da neku preporuku. Dvoumim se izmedju Nikona D3000, canon eos 1000d i sony alpha a230. Za sada sam najbliza canonu prevashodno zato sto ima live view:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izasao je i novi Nikon D3100, ako mozes sacekaj malo, pojavice se sigurno i kod nas uskoro.

Izmenjeno (mikelis)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad sam pogledala ipak je 600 evra malo mnogo :ljutko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Canon 1000D je sasvim O.K. Nema video, ali ti to valjda i ne treba.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da ne, za to imam kameru:)Nego mikelis jel mozes negde da mi nadjes nocne slike koje pravi ovaj canon?ubih se da trazim ali nista. To je jedna od glavnih stvari zbog kojih sam resila da kupim nov aparat.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao i svaki DSLR pravi odlicne slike nocu sve do ISO 800, a moze ici i do 1600 uz blagu redukciju suma. Evo nekih primera:

3831002700_5540fcb7fa_z.jpg?zz=1

4945084574_6b56b47497_b.jpg

4944505949_3726edda68_b.jpg

Ovde imas celu temu sa slikama od 1000D, pa pogledaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

odlicna tema sa puno slika sto mi se bas svidja, a narocito me je odusevila ova slika. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li moze neko da mi preporuci dobar servis za aparate?Kod mene u Jagodini nema a nema ni u Kragujevcu.Polomila mi se ona kukica za zatvaranje kucista baterije,ona na aparatu ne na poklopcu, pa bih je zamenila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aaaa, 66oo...vec sam ga zalepila selotejpom nego me to nervira, ali za te pare cu da kupim gomilu selotejpa pa cu da ga lepim svaki cas :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imao sam tu neprijatnost da mi se fotoaparat pokvario prvog sata putovanja, tj dolaska u Atinu (Nova Godina je u pitanju)

sto je bas bezveze jer fotke tek treba da se naprave

te sam bio primoran da kupim novi fotoaparat

i izabrao sam ovaj

http://oh-coupon-code.com/_images/extra_pages/Kodak_EasyShare_M530_12.1-Megapixel_Digital_Camera_$69.99_at_Staples.-11.jpg

samo plave boje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj otac je totalno 'poludeo' - pre nekoliko godina kupio covek sebi profi aparat, ima ceo ranac za objektive i ko zna vec sta, koji vuce ama apsolutno SVUDA sa sobom,

Ah,to je tako cute sto tvoj tata radi!

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram da kupim neki jaci fotoaparat pa me zanima misljenje o sledecim ako ima neko ko se razume i ko bi mogao da mi da neku preporuku. Dvoumim se izmedju Nikona D3000, canon eos 1000d i sony alpha a230. Za sada sam najbliza canonu prevashodno zato sto ima live view:)

Tek sada videh poruku,nadam se da nisam zakasnila sa odgovorom.Ja glasam za 1000D,imam ga i zadovoljna sam.

Kompletan test tog aparata na srpskom jeziku možeš pogledati ovde .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja imam jedan Canon A530 i jedan Fuji Finepix S200HD. Jako sam zadovoljna sa oba jer mogu da se izvade jako dobre slikice. Fuji nosam sa sobom kada krenem negde sa namerom da slikam i ne nosim nista drugo osim njega i rezervne baterije a Canona ubacim u torbu kad nisam sigurna da li ce da naleti nesto zanimljivo za slikanje.

E sada nadam se da ću u bliskoj budućnosti imati prilike da nabavim sebi jedan DSLR :)

Izmenjeno (leprsava)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da je neko pomenuo NIKON 3000 i 3100, samo da skrenem paznju da se radi o prilicno losim DSLR masinama, i licno smatram to velikim nikonovim promasajem, ovo isto vazi i i za seriju 5000, prakticno se radi o "idiotu" sa promenljivim objektivom :) Kada su kompaktni aparati u pitanju ja najtoplije preporucujem Canon SX20, imao sam njegovog prethodnika CANON S5iS, a nedavno sam ga zamenio za ovaj koji sam pomenuo i radi se o vrhunskoj spravici sa kojom je tesko da neko moze biti nezadovoljan. Ja, doduse, ovaj aparat sada koristim kao rezervni ali se usudjujem da kazem da me nekada vise nego prijatno iznenadi i iz njega izadje kvalitetniji snimak nego recimo iz NIKON D200 koji svakodnevno koristim... Takodje, primetio sam da niko ne pominje objektive a kada govorimo o DSLR aparatima, mora se reci da je kvalitet objektiva presudniji za dobru fotku nego nego samo telo aparata... Svakako je ova tema malo i stvar ukusa, a o njima se i ne isplati previse diskutovati... Ali ako je poenta da se ostavi individualno misljenje ja od DSLR aparata po principu cena-kvalitet glasam za NIKON D300, od objektiva preporucujem Nikor 16-85mm VR koji i ja koristim a od kompaktnih aparata ubedljivo najbolji, po meni, Canon SX20 ili za malo vise para SX30... eto...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka