aleksandra_

PLATAMON

1146 poruka u ovoj temi

Dobro je!

@sandraivlada, bas zbog te ravnice mi je bilo neobicno sto si odabrala Platamon, jer znam sta volis.

Tvrdjava je mnogo lepa!

Gde si bila na Lefkadi prosle godine? Ja sam slabo pratila forum 2020. i 2021.jer sam isla samo po Srbiji i CG, bilo mi je mucno da citam jer sam znala da necu ici u GR, plus sam bila i bolesna 2020. i nije mi bilo ni do cega 7 meseci...

Ja, Sam na Lefkadi bila tri puta. Prvi put Agios Nikitas, drugi put Vasiliki, treci put Nidri. Ako bih birala izmedju ova tri prednost dajem Agios Nikitasu pa Vasiliki pa Nidri na trecem mestu. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@sandraivlada baš divno što je napokon neko odlučio da se javi iz Platamona i malo ažurira informacije na temi. Nadam se da da ćete prevazići predrasude koje ste imali prema Olimpskoj regiji i da ćete zavoleti Platamon, naročito kada gu budete još malo istražili, zavirili u "svaki budžak", prošetali do tvrđave... Meni trenutno samo hvatate zazubice, da što teže izdržim do septembra, kada, već tradicionalno, provodim desetak dana u Platamonu sa druagricom.

Mi smo isto imale u kombinaciji vilu Lina, ali je mojoj drugarici bila "daleko", jer smo do sada uvek odsedale bliže centru. Tako da smo se odlučile za vilu Manos, koja je baš u najstrožijem centru. Nismo uspele da saznamo ničije utiske o tomobjektu, pa eto, ako ćujete od nekih vaših saputnika neku informaciju, prosledite je.

S obzirom na to da ste smešteni bliže Nei Poriju i samim tim železničkoj stanici, da li ste možda razmišljali. o odlasku u Solun vozom? Mi smo bile prošle godine i prezadovoljne smo!

Nisam nasla vilu Manos. Trazila sam. 

Necemo ici u Solun. Planiram Skala Furku u septembru sa muzem, ako nam dozvoli dr. Dana Grujicic i zastitnik bolesnih Sveti Nektarije eginski, kome sam se molila pretprosle godine na Egini kraj njegovih mosti neznajuci da ce opaka bolest uci u moj dom. E, ako odem onda cu ici u Solun. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada koja je to plaza na poslednjoj slici, na kojoj je ograda, a desno je plaza sa lezaljkama, uopste ne mogu da je se setim? Ta slika je iznad one na kojoj si ti.

Znala sam za AN i Vasiliki, za Nidri mislim da nisam .

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada koja je to plaza na poslednjoj slici, na kojoj je ograda, a desno je plaza sa lezaljkama, uopste ne mogu da je se setim? Ta slika je iznad one na kojoj si ti.

Znala sam za AN i Vasiliki, za Nidri mislim da nisam .

Pisala Sam iz Nidrija prosle godine. Pogledaj, korisno je. Plaza na kojoj je ograda je cim se izadje iz tunela I odmah tu je kafic mislim da se zove Galija. To je plaza tog kafica. 

Izmenjeno (sandraivlada)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam nasla vilu Manos. Trazila sam. 

Necemo ici u Solun. Planiram Skala Furku u septembru sa muzem, ako nam dozvoli dr. Dana Grujicic i zastitnik bolesnih Sveti Nektarije eginski, kome sam se molila pretprosle godine na Egini kraj njegovih mosti neznajuci da ce opaka bolest uci u moj dom. E, ako odem onda cu ici u Solun. 

Hvala na trudu :thankyou: Nisam baš mislila da Vas obavezujem da tražite vilu Manos, nego ako čujete utiske od nekog saputnika. Ako da Bog da u septembru otsednem u njoj, napisaću komentar, nek se nađe na temi za buduća pokolenja.

Vama želim da Vam se takođe ostvare septembarski planovi :)

Drago mi je da ste ipak zadovoljni odmorom u Platamonu.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pisala Sam iz Nidrija prosle godine. Pogledaj, korisno je. Plaza na kojoj je ograda je cim se izadje iz tunela I odmah tu je kafic mislim da se zove Galija. To je plaza tog kafica. 

Gallaria, moj omiljeni kafic u tim krajevima :) !

Znam da iam ogradu, nego mi je bas cudno nesto palza delovala. Odlicno mesto i za dan i za noc, mi smo isli i uvece, odlicna tehno muzika, steta sto nema neki podijum :D . Tamo mi se sve svidja, posebno zbog tunela i blizine tvrdjave, samo je plaza bas kamenjar, ne moze bez patika za vodu nikako!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka