aleksandra_

PLATAMON

1146 poruka u ovoj temi

Zahvaljujem... takodje srecan put i lep provod zelim :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je zivahno u Platamonu pocetkom septembra?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Platamon je selo koje ima svoje stanovnike i "relativno zivi" cele godine.

To znaci da ima skolu, ima razne administrativne sluzbe zanimljive za Grke, sto znaci da je zivo u tom smislu.

Na drugoj strani, nije mesto podredjeno turistima, sto bi mnogi mogli da protumace kao da nije zivo ni u jeku sezone...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je zivahno u Platamonu pocetkom septembra?

Zavisi šta podrazumevaš pod "živahno"

U Platamonu nikad nije živahno u onom smislu na koji misle klinci, tinejdžeri i oni malo stariji tinejdžeri. Ima tamo kafića, taverni, restorančića, prodavnica, vozić koji vozika okolo itd. Ali "živahno" ne bih mogao reći da je u Platamonu.

Lepo je za miran odmor i šetnje, ima zgodne male plažice i meni je mesto simpatično. Uvek odsedam u hotelu Dias u centru i zgodno je uveče izaći u šetnju i dobru klopu a nije daleko od hotela ništa.

Dakle nema "ludila", poznajući tebe, ne bih rekao da si na "ludilo" mislila.

AKo si pitala ima li turista u septembru, definitivno ima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,to sam mislila.Prosle godine smo trazili smestaj po Dionisosu-pocetkom septembra nigde zive duse,ostali smo u N.Flogiti-bilo je ljudi,ali malo.Ne volim haos,ali ni pusto(Inace Platamon smo obisli u julu 2007 pri povratki sa Skiatosa-bio je haos od guzvi).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, zavisi, posle Paralije je sve mirno da mirnije ne može da bude ;)

Kad smo ušli oko npr. 11h (pobegli iz Nei Poria jer smo konstatovali da je preslikani OB sa istom količinom smeća na plaži), Platamon je bio prava mala oaza mira.

Videli smo plakat za koncert Gramofondžija koji je, čini mi se, bio negde krajem jula. Kupali smo se ispod privatnih apartmana Grka, vrlo lep deo plaže, lepa i čista voda. Ručali smo dole na marini, odlična klopa, pristupačne cene, dobili dezert gratis. O Platamonu sam stekao lepe utiske za to kratko vreme, ali mislim da bi bi bio dosadan posle 5 dana definitivno...Mislim da je odličan izbor za jedan pasivan i miran odmor.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se Platamon baš zbog toga sviđa jer je tako miran i ušuškan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

У августу сам био са женом и троје деце у вили фани.Вила је сасвим ок.Добар смештај и у апартману сигурно и више ствари од оних које очекујемо.Даска за пеглање,тостер,апарат за филтер кафу...Оно што је битно јесте да вас у апартману одам по доласку чекају и два апарата за комарце и таблете за исте и власник вас моли да их мењате свако вече.А морам да признам да комараца има.

Платамон је супер место.Лепе плаже доста продавница,пекара,продавница сувенира,кафића,ресторана итд итд.Углавном смо јели у хас масасу и препоручујем га као место где може да се одлично да се једе.

Платамон и вила фани су за сваку препоруку.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Слике су ми у другом компу па ћу ових дана да их пребацим и поставим,дотле ево пар слика са нета.Платамон је много лепши од неи пориа,додуше о укусима не треба расправљати.

image001.jpg

image007.jpg

image013.jpg

Izmenjeno (Djape)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u Platamonu pre 12-ak godina,jos kao klinka,sa roditeljima.Tamo smo isli svake godine,uzastopno nekoh 6-7 puta,u svojoj reziji,kolima.To pokazuje koliko smo se vezali za ovo mestasce.I mene,zadnjih godina, nesto tera da opet odem u Platamon...da li neka nostalgija ili sta god :) IPozitivno me je iznenadilo to sto vidim da je Platamon i dalje relativno popularno mesto.Tako da ovog leta planiram da odem tamo sa deckom.Planiramo sredinom jula da odemo.Zanimaju me cene,okvirno,agencija koje vode u Platamon,pretpostavljam da ce nam trebati po 250e po osobi za aranzman.Molim vas da podelite sa mnom neke sugestije o smestaju,cenama...Pozdrav...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja cu kao Djapa da kazem da je Platamonas lepsi od Nei pori. Evo i par slicica ne tako kvalitetnih, ali lepih :)

29082009005.jpg

.

29082009003.jpg

.

29082009006.jpg

.

29082009011.jpg

.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A reci mi,Infoputnik,kakav je smestaj i gde si bio.Ja sta god da vidim nista mi se ne svidja,sve je nekako staro i raspalo :/ Jedino mi paznju privlaci vila MANOS.Znas li nesto o njoj?!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Micka, kad idem u taj deo, idem kod rodbine pa nemam smestaj u Platamonu. U Platamon iz Leptokarije dolazimo na kupanje i rucak jer je odlicna taverna bas na mojoj drugoj slici, pokraj mora.

Plaza je nama bolja nego u Leptokariji pa se tu lepo iskupamo. Ne mogu ti pomoci oko smestaja. Inace u ovaj deo Grcke idem cesto ali u posetu, a letujem po ostrvima te ne mogu o smestaju nista da kazem. Zajednicko svim smestajima koje imaju nase agencije je da je pribliznog kvaliteta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Infoputnik

Aha,dobro.Hvala ti u svakom slucaju :) A neko ako zna nesto neka mi se javi :)

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Micka-Nis: Agencije Putnik i Sabra imaju u ponudi Platamon, bar je tako bilo prošle godine.

U Platamonu sam bila 2008. i 2010, oba puta u vili Dimitris. Sama vila je na dobrom mestu, blizu plaže, nameštaj solidan, ono što se meni mnogo dopalo - market u prizemlju, domaćini izuzetno ljubazni a gazda odlično govori naš jezik.

I meni se Platamon više sviđa - grad je lepši, ali moram da priznam da Nei Pori ima lepšu plažu.

Micka, ako te nešto posebno zanima - pitaj.:D

Platamon 2010

Nei Pori 2011

Izmenjeno (Dragana 64)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka