aleksandra_

PLATAMON

1146 poruka u ovoj temi

Ulice su jednosmerne pa se auti parkiraju u levoj traci. Ja sam se stalno parkirao bas ispred vile i uvek je bilo mesta ( u junu).

Cao i srecan put.

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ima naplatnih rampi na putevima do Platamonasa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo prosle godine, negde kod Leptokarije

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima naplatnih rampi na putevima do Platamonasa?

Ima najmanje 2 (ako nisu još neku dodali u međuvemenu)

Prva odmah kad se od Evzonija popneš na autoput prema Atini a druga neposredno pre nego što prestaje autoput i počinje običan put na domak Platamonasa

Ne sećam se cena

Izmenjeno (codemaker)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno za info.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za one koji ne znaju mnogo o Platamonu i dvoume se gde da idu ja porucujem da ako odlucite za Platamon necete se pokajati(naravno ako trazite odmor a ne toliko lumperaj po diskotekama).U poredjenju sa ostalim gradovima Olimpijske regije(Nei Pori, Paralia) to je jedini grad koji nije napravljen da bude cisto turisticko mesto.To je mali ribarski gradic koji i dalje zadrzava svoj sarm, gde mozete ujutru kupiti svezu ribu i skampe od ribara, vecina stanovnika su Grci a turista ima mnogo manje nego u drugim gradovima Olimpijske regije.Klima je uvek prijatna, iako je jako vruce, zbog vetrova sa Olimpa.Imate da birate koju plazu zelite: pescanu(ka Nei Poriju) ili kamenitu.

Sa druge strane Nei Pori je najruzniji gradic koji sam ikada video.Grci su mi rekli da je on prvobitno napravljen da sluzi kao Nato baza ali da je posle postao turisticki gradic.Nema ni malo sarma u tom gradu.U Paraliji nisam odsedao(samo sam ga posetio jednom) ali po prici nasih ljudi(i vodica) ne svidja mi se: previse turista(koji nose svoj lonac pasulja na plazu), veliki broj dzeparosa iz Srbija i Grcke, a i vidi se da je sam grad vestacki napravljen za turiste, da nema dusu.

Izmenjeno (Aquaman)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da Platamon je divno mestasce,ima taj pravi grcki smek!Mi vec godinam letujemo u Nei Poriju,i svakodnevno idemo u Platamon,ali ne bi se slozila da je Nei Pori ruzno mesto,ali nebitno je svako ima neko svoje vidjenje i o tome ne treba raspravljati!Nei Pori je idealan za porodice sa malom decom!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potpuno se slazem sa Aquamanom sto se tice Platamona a delimicno i za misljenje o Nei Poriju.

Proslog leta sam bila u Platamonu, bez ikakvih ocekivanja, jedino je tamo bio slobodan smestaj u terminu kada sam mogla da idem na odmor (da nije bilo toga verovatno se ne bih ni obrela tamo) i vrlo prijatno me je iznenadilo mesto. Sa druge strane za mene su razocarenje i Nei Pori i Leptokarija. Nei Pori jos moze da prodje, ko voli onako velike i siroke plaze (ja vise volim male skrivene uvale) ali Leptokarija - bas nista.

Sad, jeste to licno misljenje, ali za mene mestasca koja zive van sezone imaju posebnu draz. Ne mora to biti grad, zapravo gradove i ne volim, obicno nemaju dobru plazu, ali malo mestasce koje ima mestane, skolu - ima i dusu. Za razliku od njih mesto kao Nei Pori gradjeno je iskljucivo za turiste, planski, sve je podvrgnuto zahtevima turista, i nekako mi se cini za jednokratnu upotrebu, prolazno...

Izmenjeno (Bubica)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mnogo volim Platamon i ne mogu da budem objektivna. Poslednja 2 letovanja u Platamonu. A ove godine prvi put Nei Pori. Razlike su velike, osim široke peščane plaže u Nei Poriju nema ničeg. Kao što neko gore reče, Platamon ima dušu. :)

Platamon 2010.

Nei Pori 2011.

Izmenjeno (Dragana 64)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Platamon je mesto za mlade ili bracne parove bez male dece. zasto - zato sto su plaze male, cesto jako krupan sljunak i kamen a voda duboka. Guzva je u sezoni. Tacno je da je lep i da ima dusu.

Nei Pori je fantastican za ljude koji zele mir, prostrane ulice i setaliste, i divnu cistu pescanu ogroooomnu plazu, sa dugackim plicakom ( sve preporuke za porodice sa manjom decom ).

Najbolje je otsesti u jednom od ova dva mesta i kada se zazelite promene, prepesaciti, odvesti se vozicem, autobusom ili kolima do drugog i tako zadovoljiti svoju zelju i za guzvom i starinom ili za mirom i novinom. Ta dva mesta su potpuno razlicita i odlicno se dopunjuju!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da Helasss lepo receno!!!!Mi zbog deteta idemo u Nei Pori,plaza je idelna...pescana sa plicakom,ma uzivancija!!!Ali uvece smo u Platamonu jer stvarno ima dusu!:klap:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako izbeci tu drugu naplatnu rampu? Da li neko moze da mi da link ka temi gde je pisano o putu ka Platamonasu, ja sam trazio al' ne umem da nadjem :P

A da, nasao sam smestaj preko neta, apartman za 4 osobe-60evra dnevno.. mislim da je malo previse, pa nisam ni rezervisao. Mislite li da je moguce da se nadje jevtiniji smestaj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da je moguce da se nadje jeftinije.....Ja sam nasla smestaj za 5 osoba 560 eura i to duplex apartman sa dve odovjene spavace sobe i extra kuhinjom......

Preko koje agencije si isao?

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo preko agencije, idemo kolima u sopstvenoj reziji. Krecemo sutra =D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sosukhe

Hajde neka je srecan put i lep provod.....I ja krecem 8 avgusta.....:srce:

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906005
    Ukupno poruka