aleksandra_

PLATAMON

1146 poruka u ovoj temi

Malo i mirno, kuce su sa velikim dvoristima , plaze fine-peskovite-malo sljunkovite, ima prodavnica, malih marketa, taverni., vrlo je simpaticno ali je uvece dosadno. Postavicu ti par slika ali malo kasnije. Ako volis mirna mesta, pogodak

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

interesuje me koje mesto je bolje i lepse za porodicni odmor gde moze da se nadje za svakog ponesto PLATAMON ili LEPTOKARIJA?Kakva je razlika u odnosu na cene,plaze,provod za decu predskolce ali i pubertetlije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Leptokarija ti je bolja, nema u Platamonu niceg posebnog

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo i mirno, kuce su sa velikim dvoristima , plaze fine-peskovite-malo sljunkovite, ima prodavnica, malih marketa, taverni., vrlo je simpaticno ali je uvece dosadno. Postavicu ti par slika ali malo kasnije. Ako volis mirna mesta, pogodak

hvala na odgovoru,akoimaš vremena postavi slikeosmeh1.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel se vratio neko ovih dana iz Platamona,kakvi su utisci,cene,ima li guzve,da nije neko video vilu FANI,POZDRAV

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala,ja sam uplatila preko SUPERNOVA TRAVEL dva cetvorokrevetna studija koja su u prizemlju,nadamo se da ce nam biti super.Nestrpljivo cekam Vase utiske.

Evo ja se javljam iz vile Fani. Internet imam prekoputa iz hotela kronos (10E 7 dana). Utisi za apartmane 104 i 105 (ja sam tu) vrlo dobri. Problem je jedino sto plaza iza apartmana nije dobra (sami kamen) i sto je vila na glavnoj ulici pa malo smetaju motori i auti. Mi smo stalno isli kolima na plazu ili u Nei Pori ili u centar iza crkve. Za pohvalu su klopa u marketu u blizini vile, kao i u pekari prekoputa. U gradu ima dosta dobrih ribljih restorana, picerija i kafica. Higijena u vili je pristojna i vlasnik je uvek tu ako sta treba. Sve u svemu nama je bilo lepo ali sledeće godine ipak idemo za Nei Pori, Tamo je raj za klince. Pozdrav od zikiz-a.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na informacijama,ako moze jos par podataka o apartmanima,da li su to oni u prizemlju,konkretno me oni interesuju sto imaju zajednicku bastu i terasu,kakva je opremljenost kuhinje i ostalih sitnica,koliko je plaza udaljena?Izvinjavam se na dosadi ali idemo sa malom decom pa nas bukvalno svaka sitnica interesuje?Zelim Vam dobar provod i unapred hvala na odgovorima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo ja se javljam iz vile Fani. Internet imam prekoputa iz hotela kronos (10E 7 dana). Utisi za apartmane 104 i 105 (ja sam tu) vrlo dobri. Problem je jedino sto plaza iza apartmana nije dobra (sami kamen) i sto je vila na glavnoj ulici pa malo smetaju motori i auti. Mi smo stalno isli kolima na plazu ili u Nei Pori ili u centar iza crkve...

koliko je udaljena plaza u nei poriju od Platamona? Na slikama uvek vidim jednu plazu koja je nikakva i jednu veoma dugacku i lepu plazu. Koja je od njih u Platamonu, a koja u nei poriju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nei Pori je udaljen od Platamona oko2 km. Duga peščana plaža je u Nei Pori, a u Platamonu su manje šljunkovite plaže.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na informacijama,ako moze jos par podataka o apartmanima,da li su to oni u prizemlju,konkretno me oni interesuju sto imaju zajednicku bastu i terasu,kakva je opremljenost kuhinje i ostalih sitnica,koliko je plaza udaljena?Izvinjavam se na dosadi ali idemo sa malom decom pa nas bukvalno svaka sitnica interesuje?Zelim Vam dobar provod i unapred hvala na odgovorima

To nisu oni u prizemlju već oni do ulice. Dole su bili neki ljudi iz Leskovca i nisam primetio da imaju primedbe. Kuhinje su veoma dobro opremljene čak ima stvari koje nisam ni očekivao u najboljem slučaju ( daska za peglanje, pegla, toster,...). Javio bih se ranije ali zaribao onaj internet od 10E (hotel ostao bez kon ekcije).

Sad sam kući pa ako Vas jos nesto interesuje tu sam. Pozdrav svima.

PS I ja sam bio sa troje male dece i lepo su se proveli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na informacijama. Mi idemo 22.7. Nadam se da cemo biti zadovoljni. Mozes li nam reci koliko je udaljena plaza od apartamana, ima li lezaljki i suncobrana ili da nosimo svoje? Jos me interesuje da li je potrebno nesto posebno da ponesemo? Pozdrav od Gage.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To nisu oni u prizemlju već oni do ulice. Dole su bili neki ljudi iz Leskovca i nisam primetio da imaju primedbe. Kuhinje su veoma dobro opremljene čak ima stvari koje nisam ni očekivao u najboljem slučaju ( daska za peglanje, pegla, toster,...). Javio bih se ranije ali zaribao onaj internet od 10E (hotel ostao bez kon ekcije).

Sad sam kući pa ako Vas jos nesto interesuje tu sam. Pozdrav svima.

PS I ja sam bio sa troje male dece i lepo su se proveli.

A da,jos mi malo podrobnije opisi gde se nalaze ta dva studija sto imaju zajednicko dvoriste jer me oni interesuju,hvala i pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobra plaza je udaljena od apartmana desetak minuta hoda (ona u centru kod crkve). Mozete nositi svoje suncobrane i lezaljke a oni na plazi se ne prodaju vec se dobiju uz naruceno pice ( kafa 3 e). Sto se tice tih studija znam da su u prizemlju sa zadnje strane kuce i da izlaze na dvoriste ali nista vise Vam ne mogu reci. Pogledaj hotel kronos on je prekoputa a na sajtu HOTELA ima mapa mesta.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A da,jos mi malo podrobnije opisi gde se nalaze ta dva studija sto imaju zajednicko dvoriste jer me oni interesuju,hvala i pozdrav

Sto se tice posteljine menja se na 5 dana a ponesite svoje peskire posto ih nema u apartmanu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odgovorima,vidim da ce mo uglavnom biti zadovoljni ,samo jos jedno pitanjce da li postoji neki parking oko vile za auto?POZDRAV

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka