gaviti

Novembar

37 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u novembru,ako jeste valjda zna kakvoje vrijeme u Tunisu tad i kako je biti uopste tamo u to vrijeme'

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bio sam krajem oktobra u Tunisu 2005 godine. Extra je. Temperatura je preko dana 28-30, a nocu je prijatno za spavanje. More je toplo. U tom periodu sam se kupao i u moru, ali i u otvorenom bazenu. Plaze su polupopunjene, ima turista iz cele evrope, vecinom su mladi bracni parovi sa ili bez dece, drustva, ima i dosta solista (ukljucujuci i mene). Tad je bio onaj njihov ramazan, tako da sam samo skitao po klubovim u hotelima, jer je samo tamo bilo dozvoljeno tocenje alkohola za vreme ramazana. Super je, neces pogresiti.

Ako te jos nesto interesuje, pitaj.

Pozdrav,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A preko kojih agencija? Sve ponude koje sam do sada nasla su najkasnije do 01.10. znaci nema jos nista za oktobar, novembar, na kraju se ispostavi da cu moci tek tada da putujem na odmor...

Da li ce agencije izbaciti tek naknadno te ponude? Ne znam kako je bilo predhodnih godina, nikada nisam 'letovala' tako kasno...

:huh:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam srecnik koji moze letovati tek u decembru ali gde,tunis,egipat,maroko...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što južnije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što južnije.

Znači Egipat.

Ok.

E sad, znam da 'Afrika' nije adekvatno mesto za postavljanje ovog pitanja ali ajde, koliko je pametno ici na Krit u oktobru npr.?

Izmenjeno (Marina 03)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sorry, pronasla sam odgovor na svoje pitanje. ^_^

Sve, naravno ima, samo treba malo vise vremena za pretragu :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Mene zanima ide li neko ili da li je neko vec ranijih godina bio u Egiptu krajem novembra :) ?

Ja ove godine muku mucim sa tim, uplatili aranzman preko Argusa, Hurgada superiska, medjutim otkazani svi polasci za Egipat (epidemija, nedovoljna zainteresovanst i bla bla bla svasta nesto jos :besan::ljutko::smorilo:) zovem Jolly, oni uradili isto i na kraju dodjem do Kontikija koji i dalje ima aranzmane za Egipat (njima izgleda ne smeta epidemija :smorilo: ) predosmislim se i rezervisem Kairo + Sharm El Sheik, Hilton Dreams (sada citam neke kritike i cini mi se u redu je) Uglavnom putovanja ce biti ukoliko bude dovoljno ljudi kako oni kazu, nadam se bas... Moze li mi neko reci kakvo je vreme tada tamo, kakve su veceri i tako to? I ide li neko krajem novembra?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj vremensku prognozu na naslovnoj strani, sada je temperatura 26 - 28 stepeni, sasvim prijatno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se proshle nedelje vratio miz Hurghade, bilo je fenomenalno, svaki dan 32C, tako da ako neke agencije imaju aranzmane, samo napred.

Ali samo hotel sa 5 zvezdica ..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Mene zanima ide li neko ili da li je neko vec ranijih godina bio u Egiptu krajem novembra :) ?

Ja ove godine muku mucim sa tim, uplatili aranzman preko Argusa, Hurgada superiska, medjutim otkazani svi polasci za Egipat (epidemija, nedovoljna zainteresovanst i bla bla bla svasta nesto jos :besan::ljutko::smorilo:) zovem Jolly, oni uradili isto i na kraju dodjem do Kontikija koji i dalje ima aranzmane za Egipat (njima izgleda ne smeta epidemija :smorilo: ) predosmislim se i rezervisem Kairo + Sharm El Sheik, Hilton Dreams (sada citam neke kritike i cini mi se u redu je) Uglavnom putovanja ce biti ukoliko bude dovoljno ljudi kako oni kazu, nadam se bas... Moze li mi neko reci kakvo je vreme tada tamo, kakve su veceri i tako to? I ide li neko krajem novembra?

Ajd bas javi kako je bilo ja sam preko nekih likova cula da je ok tamo cijele godine. I da je u ovom periodu mnogo bolje manja je vrucina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Haoticna jesi li se vratila?

ineteresuje me kako ti je bilo jer ja idem pred novu godinu

Ja sam letos bio u Duabi-u i mislim da je bilo i po 50 stepeni a velika vlaznost ono nije normalno ljutko.jpg

tako da sam resio da od sada letujem samo u sred nase zime plezko.jpg i saljem slike sa mora prijateljima koji se ovde smrzavaju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putujem 15 novembra sa deckom u Hurgadu,pa me zanima,ako je neko bio u tom periodu da mi napise kakvo je tada vreme u Hurgadi???

U Agenciji su nam rekli da je oko 32C i da moze da se kupa bez problema,ali ja bih volela da cujem od nekoga ko je vec bio...

Inace smo uplatili preko Argusa za hotel Sani days el palasio pa me zanima jos ako je neko bio da mi napise svoje utiske o tom hotelu-hrana,usluga,cistoca...

Prvi put idemo u Egipat tako da POMAGAJTE!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa ovako..... jeste da bude toplo i da su temperature preko 30C, ali ako pocne da duva vetar onda i nije bas tako tolo. zatosto ne duva topao vetric kao leti , vec je hladan i fijuce kao kosava u BG, tako da nekada je cak malo i hladno sedeti na plazi u kupacem. ali ako nema vetra sunce przi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja putujem sutra u Hurgadu, hotel Elysees. Preko Argusa, 04 - 15.novembar. Isto se nadam da ćemo imati lepo vreme. :D:cool:

Ako ti je za utehu, drugu mom iz Niša su (pre par godina kad je bio u Hurgadi) lokalni vodiči rekli da je za nas Evropljane idealno vreme za Egipat novembar i da ne treba brinuti za vreme.

Takođe, jedna prijateljica se pre 3 dana vratila iz Hurgade i kaže da je bilo pretoplo, nauživali su se.

Uostalom, vremenska prognoza kaže da će prosečna temperatura u Hurgadi u mesecu novembru biti 27C.

Srećan ti put i lep provod!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26885
    Ukupno tema
    902097
    Ukupno poruka