Marimar

Lefkada u septembru

125 poruka u ovoj temi

Odlicno vam je povezan Krf..Kako napisala sam od 62 strane na temi Dasija..I jos nesto..Sivota je lepa i raznovrsna.Uz malo pesacenja mozete videti vise lepih plaza.Vredi..Ajd dobro nisam puno odstupila sa teme..Sve je to jonsko more.I lepo je u septembru.Ove godine sa se u to uverila u Kasiopiju.Kraj septembra bio je lepsi nego u sezoni..I Sivota mi je bila lepsa kad sam bila u septembru nego ove godine kad sam bila od.15 avgusta..Pozz i samo jos nesto..Jedna je Lefkada..

Izmenjeno (sandraivlada)
2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno,toliko korisnih informacija :)

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 
 
 
 
 

prelep video devojke

mozete li jos nesto da napisete o svom boravku,utiscima,gde ste isle biciklovima,koje ste jos plaze posetile.....

planiram Lefkadu sledece godine pa skupljam informacije :)

Bajsevima smo išli do plaže Desimi koja je čini mi se oko 5,6 km od Nidrija. Vozi se malo magistralom tako da opreza nije na odmet. Kasnije se skreće sa magistrale i tu počinju uzbrdice gde je teško voziti pa smo mi gurali najviše u tom delu puta. Sve je lepo obeleženo tako da je nemoguće izgubiti se. Postoje dva ili tri restorana na samo plaži Desimi. Nije bilo gužve tada kada smo mi bili. Popodne smo se vratili u Nidri i išli severnije bajsevima do plaže Passa. Vozi se nešto manje nego li do Desimi plaže. Mislim da je oko 3 km do Passa plaže. Plaža je prelepa, meni se više svidela nego li Desimi. U videu se lepo vidi plaža na 1: 46 :) I da, rentiranje je bilo 5 evra. Možda je druga cena u sezoni.

Hteli smo i do plaže Kathisma autobusom ali nismo se lepo ogranizovali. Saznali smo doduše  da bi povratna karta do te plaže iznosila 7 evra.

Ako te zanima još nešto slobodno pitaj :)

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

Bajsevima smo išli do plaže Desimi koja je čini mi se oko 5,6 km od Nidrija. Vozi se malo magistralom tako da opreza nije na odmet. Kasnije se skreće sa magistrale i tu počinju uzbrdice gde je teško voziti pa smo mi gurali najviše u tom delu puta. Sve je lepo obeleženo tako da je nemoguće izgubiti se.

Ako moze jos samo gde ste rentirale biciklove? :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 
 
 
 
 

Ako moze jos samo gde ste rentirale biciklove? :)

Vodič iz agencije nam je preporučio radnju pored crkve te smo tamo i uzeli. Ali ima mnogo izbora što se tiče rentiranja i bajseva i automobila. A cene slične svuda

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905031
    Ukupno poruka