igor.jankovic

Samostalno trazenje smestaja na Lefkadi

1856 poruka u ovoj temi

Svaka čast na avanturističkom duhu! :)

Ne znamn kako bih ti objasnila gde je Vila Verde...kažu svi da je to toliko jednostavno da ćeš znati kada dođeš tamo. Bar na google mapi deluje prejednostavno...

Ono što sam ja gledala na mapi je da je vila posle Villagia, gledano od mosta, tako da kreneš ka njoj i na istom putu je Vila Verde, samo malo dalje :bez-zuba: To je malo mesto...sigurno će neko znati da te uputi. Nas vodi navigacija :)

Cena je u avgustu 40 evra dnevno za studio. Ja bih ti savetovala da pozoveš menadžera Spirosa pre nego kreneš tamo.

Takođe, mislim da je Vila Verde Fenia jeftinija!!! To je ista zgrada, ali drugi vlasnik... Valjda on drži levo krilo, ili tako nešto... Njega smo naknadno kontaktirali i dao nam je za septembar 25 evra cenu, a kod Spirosa je 30 evra. Malo mi je to bila nesigurnija varijanta jer se oni nigde ne oglašavaju (sajt www.verdefenia.gr),pa nisam htela da plaćam preko neta. Ti ćeš lično ići u izvidnicu pa proveri i kod njih!

Izmenjeno (suki)
nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nesvrstana

Hvala puno. Vilu Villagio sam locirala, pod uslovom da je dobro oznacena na google earthu, znaci u blizini je i Verde. Jedino koliko sam shvatila ima dva puta od mosta, desni, i levi koji ide kroz grad, pa na koji ti put mislis, ili jednostavnije jel Verde bliza plazi od Viligio ili je dalja od plaze u odnosu na Vilagio.. Ja se izvinjavam, verujem da su te neke stvari vec sto puta ispisane, ali jednostavno jos nisam stigla sve da procitam, ali trudim se :) Hvala za info o drugom delu kuce, videcemo sve na licu mesta, ne znam da li cemo upste zvati ili cemo samo zapucati. Nezgodno je sto stizemo za vikend, ali sta da radim, uklapamo se prema suprugovim slobodnim danima. Ali cene su super, nije puno upste:)

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Desni put ide pravo u Agios Ioannis, a levi ide kroz glavni grad, pa se izlazi na A. Ioannis. Mislim da je lakše ići desnim, nego krivudati po gradu...ako grešim, ispravite me. Ja sam razumela da ako ideš desno, taj put ide ka obali, pa onda treba levo da skreneš ka apartmanima. Verovatno je tako i lakše i obeleženo je skretanje za vilu...:unsure:

E, sad... Vila Verde je jedna od većih vila i mislim da se može i uočiti sa puta.

Evo jedne fotke...vidiš da se vidi desni krak, ali kažu mi da su ove fotke sa sajta stare i da se dosta izgradilo okolo, pa ne uzimaj zdravo za gotovo izgled okoline!post-8936-1281525380,33_thumb.jpg

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bravo za entuzijaste !!!

Evo ti br.mob. apartmana "KOALA PLACE" u Vasilikiju:

6976039218 MARY

neka ti se nadje za svaki slucaj..., mada verujem da cete sigurno naci nesto sto vam se dopada

post-1810-1281527463,7_thumb.jpg

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari mala pomoc !!

Gde da trazim u samom gradu Lefkas smestaj. Da parkiram kola, i krenem, ali posto je to grad, sigurno necu videti ljude u bastama ili dvoristima pa da se dovikujemo preko ograde..... Ili je mozda bolje na periferiji lefkasa da potrazim nesto.....bitno mi je da uvece mogu da setam po centru a da ne moram da palim auto generalno.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima u glavnoj ulici smestaj u nekim hotelima i pansionima, a da li ima mesta ili ne, to ne znam. Na periferiji i po gradu stoji na nekim kucama "rooms to let", a nesto malo dalje od periferije je smestaj u vilama Agios Joanisa, ali do grada auto mora da se upali tih par ulicica, tek da se ne biste po mraku vracali kasno.

Izmenjeno (suki)
nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo, moze li neko da preporuci neki apartman u Porto Katsiki-ju .. ili u Kalamitsi-ju .. ili u mestu Kathisma ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo isto imali takvu dilemu, ali smo ipak odlucili da uplatimo, pa sta bude. Uplatili smo 150 eura na ime vlasnika Eleana studios u Ag. Ionnisu i nadam se da ce biti OK. On nam je samo potvrdio rezervaciju i rekao da moze da nam posalje potvrdu zbog vize, ali to nam sad ne treba, tako da nismo to ni trazili...

Nadam se da ce i Vama i nama biti OK...

Pozdrav

'makatoni' ja sam dobila ponudu za Eleana studios 6nocenja 170e, sto mislim da je ok. Da li mozes da mi kazes kakva je vila, kakva je pozicija za ostale plaze..neki tvoj utisak. Hvala

Poz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas ovih dana trazim lokaciju za letovanje pa mi se cini da je Agios Nikitas idealna baza za obilazak ostrva. Gledao sam na Greeka.com ali tamo bas i nije neki veliki izbor. Zanimaju me iskustva drugih i preporuke oko konkretnog smestaja :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da preporuci neki smestaj na zapadnoj obali za septembar?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas ovih dana trazim lokaciju za letovanje pa mi se cini da je Agios Nikitas idealna baza za obilazak ostrva. Gledao sam na Greeka.com ali tamo bas i nije neki veliki izbor. Zanimaju me iskustva drugih i preporuke oko konkretnog smestaja :)

Па писали смо о смештају у Агиос Никитасу,ја сам био у апартманима ,,Фетсис,,који су на самој обали .У ово доба године мислим да можете наћи на лицу места и повољно без резервације.Погледајте моју фото туру ,,Лефкада...бре,,(има слика са терасе апартмана)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa apsolutnom preporukom kada je Ag.Nikitas u pitanju su objekti kompleksa Evridiki's villas. Detaljnije na http://www.evridikivillas.gr/ ili na telefon +30 6977 467151. A sve na 3 km od Kathisme i Pefkoulie. Mada s obzirom na fenomenalni Milos to je sve manje vazno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo je nema sta! Vec gledam za sledecu godinu, pa ako nije tajna kolika je cifra i u kom periodu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili sada u septembru i cena za dvokrebetni apartman je bila 30 eura ali raspitalo smo se za sledecu godinu u spicu sezone i cena bi bila 70 eura. Mozda je za nekoga puno ali na bolje mesto nikada nisam bio. Ovo je nesto sto se mora doziveti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka