igor.jankovic

Samostalno trazenje smestaja na Lefkadi

1856 poruka u ovoj temi

jel mogu da dobijem neku ponudu iz za smeštaju Ag. Nikitasu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pogledaj na sajtu www.greeka.com ili booking.com ili jednostavno ukucaj ag.nikitas acomodation, ja isto trazim za sebe, pa ako pronadjem nesto lepo javljam. Ima neki apartmani Kalypso i Green View, ali verujem da se moze naci jos nesto.Planiram da se i malo cenkam sa Grcima oko cene videcemo... Ag Nikitas ima samo jednu ulicu, ali ima taverne, supermarket, a negde sam procitala i renta-car. Poros je kao sto je receno jako malo mesto, plaza i smestaj , par taverni, ali je za razliku od Ag Nikitasa , nepristupacan vise, zbog krivina, ja ga licno nikada ne bih izabrala, onada je bolja varijatna Nidri, bar ima gde da prosetas, ako nema lepu plazu... Rade nase agencije Poros, ali....

Izmenjeno (jelena.mitic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo su mail adrese

trhortis@gmail.com

http://www.mythoslefkas.gr/

Fantastico

http://www.fantastico.com.gr

email

fantasticolefkada@gmail.com

Studio Sofia

mailto:

info@studiossofia.gr

http://www.studiossofia.gr/

Melinarooms email:

melinavlachou@gmail.com

http://www.melinasro...com/contact.php" najjeftiniji Armonia apartments mailto:

nick1961@otenet.gr

http://www.armonia-apartments.gr/

Od njih sam dobila najniže cene pa eto da vam uštedim trud,pošto ja stvarno imam super iskustvo sa smeštajem preko neta.Uglavnom sam slala mailove isključivo vlasnicima vila na zapadnoj strani jer čitajući iskustva ostalih forumaša nije mi bila interesantna istočna strana.Preko neta-nema agencija,ucenjivanja, vidiš tačno smeštaj kako izgleda(iz mog iskustva je uvek bio čak i bolji nego na slikama koje su na netu).Anča je imao prelep smeštaj Portokatsiki apartments-to mi je bila prva opcija ali mi je u startu tražio puno pa sam odustala.Ja sam uplatila hotel Sirios na Katizmi po zaista neverovatnoj ceni -za taj period 50 eur (trokrevetni apartman) ali o tome sam već par puta pisala kako i zašto

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto u ponedeljak najverovatnije uplaćujem vilu Angelos, jer jedino tu mogu da spojim dve smene

u junu interesuje me da li je neko bio do sada ili ima bilo kakvu info...da li ima svoj parking, da li je mnogo

bučno obzirom da je na glavnoj "džadi" i generalno kakvi su utisci?

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Angelos - nalazi se u glavnoj ulici u Nidriju na samom izlazu iz gradaprema jugu. ova vila je najdalje od plaze, nekih 400ak metara ali jenajblize centru i luci od prethodnih - 100ak metara. u prizemlju premaulici se nalazi radnja a prema dvoristu gazdaricin stan tako da su sviapartmani na prvom i drugom spratu. U dvoristu se nalazi parking sanastresicom i bazen za pool barom. posto si rekla da pitas zbog dece,ova vila pored velikog ima i bazen za malu decu. sto se tice smestajaista je prica kao u Konstadinu: cistoca je na najvisem nivou.

pozz

Izmenjeno (Tripco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovih dana trazim smestaj na Lefkadi, i dobio sam ponudu koja mi odgovara. Od vlasnika apartmana sam dobio sve podatke gde, kako i koliko da uplatim. Kako se ti apartmani reklamiraju na nekoliko boljih saitova (greeka.com, lefkada-hotels.biz, vasiliki.eu) sa istim mailom i kontakt telefonima, mislim da mogu da im verujem. Radi se o Koala apartmanima u Vasilikiu. Dali postoji neka mogucnost provere, za svaki slucaj, mada mislim da bi trebalo da bude svde OK.

Kod njih sam dobio apartman od 03.09. - 16.09. za 290eur (za ceo apartman), koji prima 4 osobe.

Kakva su vasa iskustva sto se tice dogovaranja preko interneta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vasiliki

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti Vladane na ovom lepom snimku Vasilikia, nadam se da cu ovog leta tamo provesti odmor.

Imam nedoumicu oko rezervacije:

- Dobio sam direktno od vlasnika apartmana KOALA PLACE izuzetno dobru ponudu.

- KOALA PLACE je smestaj koji je preporucen na saitovima: www.greeka.com, www.lefkada-hotels.biz, www.vasiliki.eu

- Vlasnik apartmana mi je poslao: ime i prezime, broj racuna u banci, IBAN broj i SWIFT cod., t.j. uplata nije na ime firme nego na fizicko lice i to mi je malo sumnjivo.

E sad se pitam sta mi valja ciniti ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo tako uplatili i nije bilo problema...

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo isto imali takvu dilemu, ali smo ipak odlucili da uplatimo, pa sta bude. Uplatili smo 150 eura na ime vlasnika Eleana studios u Ag. Ionnisu i nadam se da ce biti OK. On nam je samo potvrdio rezervaciju i rekao da moze da nam posalje potvrdu zbog vize, ali to nam sad ne treba, tako da nismo to ni trazili...

Nadam se da ce i Vama i nama biti OK...

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle nekoliko dana premisljanja malocas smo i mi uplatili 120eur kao depozit za apartman 2+2(extra beds) u KOALA Place - Vasiliki. Inace cena ovog apartmana, u periodu od 03.09.2010. - 16.09.2010., je 290eur. Videcemo sta ce biti, ako bude sve OK, saljem slike i opis apartmana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo imali nedoumicu ali smo uplatili isto Vassiliki tj. Ponti

Izmenjeno (pera 2)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pera 2 koliko sam shvatila vi ste upatili vilu Sofia, i mi smo se odlucili isto za tu vilu, posala sam mail da nam odgovara smestaj i da nam posalju instrukcije kako da uplatimo depozit, ali mi jos uvek ne odgovaraju. Inace u pitanju je termin od 12 jula

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka