igor.jankovic

Samostalno trazenje smestaja na Lefkadi

1856 poruka u ovoj temi

Jedino gde treba traziti smestaj su glavni grad Lefki i Nidri, jer se tu koliko-toliko nesto dogadja po pitanju sopinga i nocnog zivota.

Svi koji misle da ce imati smestaj "na plazi" mogu odmah da to otpisu jer tamo gde su najlepse plaze smestaja - nema.

Ako idete kolima odmah ste u prednosti, jer ne morate da iznajmljujete ista ili motor, a sto se tice "pesaka" nemojte ni kretati na Lefkadu bez plana da iznajmite motor ili auto.

Ne znam zasto se insistira na smestaju sa "pogledom na more"?

Ustanes, kafa, dorucak, plaza.

Posle plaze tusiranje, vecera, nocni zivot, spavanje.

Sta ce Vam letovanje ako planirate da sedite u sobi i buljite sa terase u more?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Potpisujem Volodju. Ovo sa pogledom na more jos i mogu da razumem, moze zaista da bude melem za dusu, ali ono sto mi nikad nece biti jasno je insistiranje na bazenu. Odes na more gde god to bilo i pored onako lepih plaza trazis bazen prepun hlora koji mozes naci u svakom iole vecem mestu u Srbiji? :blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

NIDRI

STUDIO ANA

Koristi se isto plaza koju ima i studio Marina, ili pored nje.

Odmah pored mora.

spolja.jpg

unutra.jpg

STUDIO MARINA

Uz samu obalu, ima svoju plazu i svoje lezaljke. Bar u dvoristu i visoke palme koje prave prirodan hlad. Mnogo lepo i prijatno.

spolja-2.jpg

unutra-1.jpg

VILLA RIGAS

Sasvim solidan smestaj, 25-30m od plaze. Nazalost imam samo ove slike nemogu da nadjem bolje i vise, to ima otac ali nije tu. u cenu ukljucena i klima.

riga.jpg

HOTEL TROPICANA INN

Lep hotel, sa bazenom i barom pored njega. U cenu je ukljucen i dorucak i klima. Ima dvo,tro i cetvorokrenetnih soba nisam uspeo da stavim sve slike jer moram da priznam, malko sam i umoran. Sasvim velike su sobe.

spolja-3.jpg

unutra-2.jpg

Eto to je otprilike za Nidry a sutra cu da stavim za Poros.

Nadam se da sam pomogao i da mi necete prebacivati da favorizujem nesto, jer dajem opsirne i tacne podatke.

poz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

POROS

VILLA ARMATAS

Lep smestaj, ima dvo,tro i cetvorokrevetne sobe, sa cajnom kuhinjom i lepom terasom. Ima dvoriste i svoj parking. 5 min peske do plaze. Nalazise u miru i zelenilu.

armatas.jpg

EPTANISA

Ima sve skoro, od dvo do vila za 6 ljudi. Lepo opremljeno i vile imaju izlaz na svoju plazu, jer se nalaze uz obalu. Hotel sadrzi i bazeni bar. Ima lep pogled sa terasa.

eptanisia.jpg

To je Poros, ima jos jedan smestaj ali nemogu slike da nadjem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj favorit Eptanisa!

BMBL, izvini ako mi je promaklo, a gde da vidim cene za ove smestaje?

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

APARTMANI SPIROS u POROS-U.

Nalaze se iznad Eptanise, imaju lep pogled na celo mesto , i plazu. Ima 2 vrsta apartmana malo veci i luxuzniji i skromniji kao i kod ostali. Iznad crvene boje je skroman a i spod luxuzanii. Ima svoj parking. Terase su velike i sa pogledom i kafom, prava uzivancija.

spira.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto su neki trazili cene evo okacicu,a za APARTMANE SPIRA Conte jos nije izbacio cene pa cu ja staviti koje bi 99% trebale da budu.

Sto se tice ovog lux kod Spire on je nov novcijat, niko jos nije bio u njemu. Ima samo 2 takva.

a cene su sledece, po danu:

Standardni(3+1) LUX(2+2)

Maj

33.80 € 41.50 €

Juni

36.50 € 43.00 €

Jul

56.50 € 70.00 €

Avgust

78.00 € 92.00 €

Septembar

33.80 € 43.50 €

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovako, napisao sam vec da odsedanje u Nikiani(Ionian Blue) nema poente ako zelite da budete blize od Nidrija jer je put dalji za nekih 10-15 min. Kao drugo i najvaznije neznam da li ste citali sta sam pisao za Ionian Blue tamo se krece cena od 100-150 € po osobi po danuu zavisnosti od meseca, ako vam to odgovara a rekli ste da nezelite da budete mnogo u sobama onda iskreno ima malo kontradiktornosti.

Ne Conte nije uzeo vilu u Ag. Nikitasu jer bi ispalo negde od 200-400€ aranzman po osobi a to je procenjeno kao skupo za vas tako da nisu prihvatili tu vilu.

Sto se tice vetra na Kastru i Ag. Ioanisu recimo da je 70% da duva-30% da ne duva a od 4,5 90% da duva, svaki dan.

poz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne radi se o hotelu Ionian blue, već Inoian star u lefkadi - gl grad :biggrin: . Ali hvala u svakom slučaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znas sta, ne verujem da je Ionian star nesto jeftin. On se nalazi bas u samom centru centra, mozda je nesto skromniji od Ioanian blue, ali ne verujem da su cene tamo nesto povoljne.

Da ti dam poredjenje sa BG, to ti je kao da uzmes hotel na Terazijama ili u Knezu....

Izmenjeno (Putnica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uh sada sam video, izvinjavam ti se. Stvarno sam u glavi video Ionian Blue.

Ionian Star je drzao nas prijatelj ali cinimi se da su ga prodali ili je suvlasnik nemogu da se setim.

On se nalazi na samom ulasku u Lefkadu, okacicu mesto posle posto imam neke obaveze sada, mislim da se cene krecu od 70-100€ soba, nisam siguran ali drzi cenu jer je u gl.gradu ima bazen jedini u gradu ali sada ima i u marini lefkade. Ja sam tu dolazio non stop sa drustvom. Kalodukas vam to rezervise tako sto pita njih za cenu onda se on ugradi u nju i vama ponudi nisu oni iznajmili sobe u hotelu pa prave aranzmane to isto mozete i sami da uradite i bez agencije kao i za sve od Robinsona za razliku od vile babis i jos jedne vile ako je imaju u Nidriju.

Odsedanje u Lefkadi a ne u Nidriju razlika putovanja je otprilike do plaza onih najudaljenijih 10-15 minuta. Tako da treba videti sta zelite.

Jos jednom se izvinjavam za gresku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zar nije mnogo da za studio Ana u Conteu traze 25e po osobi?

ja bih isao 10 jula na lefkadu kolima, nije mi toliko bitan smestaj

bmbl i putnice

koliko bi me tada izasao privatni smestaj tamo ako odem na bum?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ana i Marina se nalaze u Nidriju, to je glavno turisticko mesto. Plus nude sasvim lepe studije i more ti je da skocis sa prozora. Tako da izvini ali cena nije velika za ono sto nude.

Niko nemoze da ti kaze kolike ce cene biti na bum, pogotovo kada u julu pocnu da se zagrevaju za avgust u kome deru sa cenama. Mozda ce ti biti 20€ mozda 40€ po osobi zavisi kako dune grku, ali to je to. I zavisi gde trazis, pored mora ili ne, u Nidriju ili ne. U svakom slucaju da nadjes u NIdriju pored mora za jeftinije, mnoooogo tesko.

Lefkada nije Hanijoti ili Pefkohori, kakve ti plaze samo ona nudi i koliki broj njih, zar ne?

Da i to da kazem prosle godine je dosao sin Abramovic-a, sa ogromnom jahtom (na kojoj sam proveo jedan dan), jel vam to mozda nesto govori o Lefkadi?

Ranijih godina je dolazios, Sakis, potpredsednik Ferarija, Tramp, Gejts.

Zasto je Onazis kupio bas Skorpios a ne negde drugde neko ostrvo?

Zato sto sva lepota majke prirode (vodene mada i kopnene :D ) je ispoljena na Lefkadi.

Izmenjeno (mikap)
spajanje poruka
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko bi me tada izasao privatni smestaj tamo ako odem na bum?

Iskreno za 10 jul ti ne bih preporucila da ides na BUM. Mi smo dosli na Lefkadu 25 juna i tad je bilo mesta koliko hoces, u julu je vec pocelo da se popunjava....mi smo cak hteli da ostanemo jos par dana duze ali nam je gazda rekao da ima rezervisano i da moramo da napustimo apartman, pa ako hocemo da nam nadje nesto drugo za tih par dana. Naravno, odbili smo jer smo vec bili 15 dana tamo pa smo nastavili prema Solunu.

Sto ne probas nesto preko neta, evo Vesna je u tom "tvom" periodu dobila cenu 40e za 3 osobe u kuci gde sam ja bila?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Apartman Kastro Maistro je udaljen oko 300-400 metara od plaže. Inače , bio sam u istom , sasvim solidno izgleda.

Makino, koliko se secam ti si se raspitivao za Vilu Elia, gde si na kraju bio?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka