igor.jankovic

Samostalno trazenje smestaja na Lefkadi

1856 poruka u ovoj temi

Prvi put idem na Lefkadu pa mi trebaju informacije u vezi smestaja. Planiramo da putujemo krajem jula-pocetkom avgusta, 10 nocenja. Treba mi studio za 2 osobe, a da je cena nocenja 35-40e po studiu. Da li je neko uspeo da dobije neku takvu ponudu u punoj sezoni? U kom mestu i koja vila?

Hvala unapred na pomoci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bratko Bokure, ovo ne izgleda lose, samo cene kolika je?I u kom periodu naravno!

Los smestaj ne moze biti. Ovo se vidi da je relativno novo , a i pise na sajtu da je 2008 zavrseno!

Po meni samo mu fali bazen pa da bude TOP!!Ali napravice ga oni vec do sledece godine!

Pozdrav iz Srbije

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre nekoliko postova sam pitao za vilu abali da li je neko bio, ili mozda zna gde se nalazi...na kraju smo odustali od te vile i verovatno cemo rezervisati(uplati rezervaciju) u vili vita http://www.villavita.gr/

Ako je neko imao neka iskustva ili zna iz licnog iskustva kakva je sa polozajem( u odnosu na glavni grad) ova vila, neka pise....u opisu stoji da je udaljena jedan kilometar od glavnog grada...i sve ostale informacije su dobro dosle...

Posle dužeg (i previše) razmišljanja i merkanja i mi smo se odlučili za ovaj smeštaj. Kontaktiram ih preko maila i ubrzo su mi odgovorili i ponudili trokrevetni studio za 85E sa doručom. Nisam odmah prihvatila, pošto sam slala upite i za smeštaje u Kastro Maistro i Agni - studios. Niko iz ova dva druga mi nije odgovorio, evo već treći dan mad.gif . Čak sam i telefonom zvala Kastro Maistro i zamolila da mi odgovore na mail da znam ima li nešto slobodno, obećali se da hoće i ništa. Tako da smo odlučili da prihvatimo smeštaj u hotelu Villa vita. Pošalju mi mailom sve podatke broj računa, i razne neke druge brojeve i kažu mi da uplatim 30%. Odem ja u banku Intesu, popunim neke formulare, uplatim devize sa mišlju da sam završila sa tim. Ali ništa ne bi bilo jednostavno kada može da bude komplikovano. Zove me službenik iz banke i kaže mi da pare ne mogu biti uplaćene dok mi iz Ville vite ne pošalju profakturu, ako hoću da platim po onim podacima koji su mi poslali, ili da uplatim pare kao "pomoć prijatelja". lud.gif Onda mi nisu potrebni svi oni silni brojevi i računi, koje mi je Grk poslao. Ništa mi nije jasno nea.gif . Da li je neko ranije slao ovako direktno pare i kako se to radi. Ja zaista ne znam, zvala sam i Grka na mobilni, ali komunikacija nam je očajna. Ko zna ko ga sve zove, kome je šta obećao i ništa ne može da poveže. neznam.gifsad.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni se to pre dva dana desilo u drugoj banci.Traze ti podatke da li je to racun fizickog ili pravnog lica, svejedno:naziv,tj.ime, prezime, adresa, naziv banke.To je uobicajena procedura. A i sigurnije je.Sto se tice smestaja, u kom periodu idete?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja danas idem u Intesu da posaljem depozit za villagio maistro,ne znam zasto ti se vlasnik nije javljao jer je isti kao za Kastro,nama se odmah javiolud.gif ,pa javljam kako je bilo u banci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni se to pre dva dana desilo u drugoj banci.Traze ti podatke da li je to racun fizickog ili pravnog lica, svejedno:naziv,tj.ime, prezime, adresa, naziv banke.To je uobicajena procedura. A i sigurnije je.Sto se tice smestaja, u kom periodu idete?

I mene su to pitali, da je račun pravnog ili fizičkog lica. Kako ja to da znam, kada je ispod svih onih podataka, račun, IBAN, SWIFT stavio svoje lično ime. U banci kažu, da bi trebalo da to bude račun firme, ali onda moraju da mi šalju predračun ili ako ću slati privatnom licu to može samo ne neki način "pomoć prijatelju", ako se dobro sećam tog glupog naziva. tongue.gif Kao što rekoh, kada zovem Grka na telefon slabo se sporazumevamo, on ne može da se seti, pa žuri, i tako... Pisala sam Grku da je potrebno da mi pošalje proinvoice, šta će da mi odgovori, kada i da li, ništa ne zanam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bratko Bokure, ovo ne izgleda lose, samo cene kolika je?I u kom periodu naravno!

Los smestaj ne moze biti. Ovo se vidi da je relativno novo , a i pise na sajtu da je 2008 zavrseno!

Po meni samo mu fali bazen pa da bude TOP!!Ali napravice ga oni vec do sledece godine!

Pozdrav iz Srbije

smestaj je odlican cena super 50eu. od noc za dve osobe period 25 juli do 3 avgust, e sada neznam da ne je neka prevara zasto trazili su mi 100eu. za rezevaciju. ideam sa auto tako da lokacija je odlicna 2km. od kathisma beach. i oko 500metara do Milos Beach.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja danas idem u Intesu da posaljem depozit za villagio maistro,ne znam zasto ti se vlasnik nije javljao jer je isti kao za Kastro,nama se odmah javiolud.gif ,pa javljam kako je bilo u banci.

Zaista ne znam što mi ne odgovoriše, ali samo da ti kažem da mi to baš deluje totalno neposlovno. Javi odmah šta je bilo u banci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zvala sam call centar intese,treba profaktura,neka ti posalje grk,ja sam poslala mail vec,nadam se da ce ubrzo da posalje,jer imamo dobru komunikaciju,bar za sad. Nama je odmah odgovorio,ne znam zasto vama nije,jos nam spustio cenu.lud.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bokure ne boj se za rezervaciju.Ja sam uplatio 200 eur za rezervaciju, a mnogi su proslih godina uplacivali unapred i niko nikada nije imao problem!!

Naravno uplati preko banke na njihov racun!

Cena je stvarno super za taj period!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da vas dve komplikujete same sebi.Uplatite kao pomoc prijatelju i gotovo!!

To grku odgovara najvise i nece se saliti sa tim jer je ON na taj nacin u Grckoj utajio porez!!! Sto znaci da ste vi bezbedni a on se nece igrati sa rezervacijama.Jer ako bi ga vi prijavili on je obrao bostan!!! Da li sam pomogao!???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Očigledno da sve to komplikuje sama banka, a Grk nije naveo da li je onaj račun firme ili privatni. Ja shvatam da se taj avans šalje van redovnih tokova novca.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa banka se ponasa tako da ne zeli nikakvu vrstu odgovornosti.Nego kada ti kazes "tako" onda oni tako i urade a ti se posle cesi!

Ali ovo nema problema uplatis prijatelju pomoc i zdravo!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa jeste, prijatelju pomoć, sada mi se Grk više ne javlja, ni na mail. Htela sam da mu objasnim da ću mu poslati pare kao prijatelj i da zna da sam to ja. Da ne bude posle tamo, e prijatelju, ali mi nemamo više ništa slobodno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo mog saznanja, nije problem poslati novac kao prijatelju ili vec, nego su meni u banci objasnili da SWIFT CODE nije ok jer kada oni ukucaju ovaj SWIFT CODE (koji ocigledno svi imamo koliko sam primetila jer Grci taj code navode u isntrukcijama za placanje) CRBAGRAAXXX u nasim bankama nema listinga za koju je to njihovu banku swfit. I meni su naglasili Grci u instrukcijama da je njihova banka Alpha banka ali dzabe, nesto tu nije ok. Da li kod Grka ili kod nas nebitno ali definitivno sa tim brojem SWIFT CODA ne prolazi definitivno kod nas. Nadam se da sam bila jasna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka