igor.jankovic

Samostalno trazenje smestaja na Lefkadi

1856 poruka u ovoj temi

Hvala ti puno Jerotije_legendo!!!

Bio sam sa porodicom ove godine U Perigijaliju, bilo je fenomenalno samo bih smestaj promenio za sledecu godinu posto je ovo sto smo bili bilo preko pokojnog CONTE-a.

Na nasu srecu poslednja tura!!

I moje generalni utisak: MALO JE 10 DANA, DOGODINE DUPLIRAMO MERU!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako nekoga zanima,slala sam dosta upita i za sada su mi odgovorili njih troje.

Sirios- Katizma cena krajem Jula 70 eur. pocetak Avgusta 100 eur. apartman za 2 osobe

Libre- ista cena

i

Matinas- Ligia. cena za kraj Jula 80 eur, Avgust 100, s tim sto su nam dali popust Jul 65e, Avgust 80e.

Sve pohvale za Sitonijanadlanu,hvala puno za postavljene sajtove.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ove godine letovaćemo na lefkadi i to u agios ioaniss-u. dobili smo ponudu od 35€ za kraj juna i početak jula od vile ioli (vila ioli). da li je neko boravio u istoj i ako jeste kakvi su utisci.

pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super ti je ova ponuda , a i vila lepo izgleda. Ne znam nista o njoj ali mislim da sam je vidjala ...

Eh, ja jurim Peloponez, cene su od 65 -75-85 .... i to za nista specijalne apartmane. Ovo je onda stvarno za dz. :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prosle nedelje uplatili smestaj iznad Katizme direktno vlasniku, bez problema!

Zena potvrdila rezervaciju, vidimo se kad dodjemo i to je to!!

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi ja uplatio prosle nedelje studio 1/3 a moji prijatelji 5-krevetni apartman iznad Katizme( na putu Ag.Nikitas-Kalamitsi) , www.greenvilla.gr

od 03.jula do 18.jula, studio 40 eur per night, 5-krevetni partman( 2 sobe) 60 eur per night!!

Mislim da vila ima samo 5 smestajnih jedinica ali nisam siguran, mozda i vise, bazen u izgradnji, do leta bice gotov!!

Mozda ovo nekom i pomogne!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad sam videla ovo, ja poslala upit onako, jer me bas zanimalo koliko je 2-krevetni. I odgovorio mi covek odmah-u julu 55E?! Sad mi to nije bas jasno, jel si se ti nesto cenjkao ili je covek digao cene :lud:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Suki,

prvo ne znam odakle sad covek kada se meni javljala zena sa kojom sam se dopisivao, mada sam uplatio na racun nekog muskarca!Prezime im nije isto u svakom slucaju ali dalje od toga me ne zanima.

A vrlo je moguce da su promenili cene, pa Grci su to!!!Pravo da ti kazem ja sam kontaktirao sa 18 ( slovima:osamnaest) razlicitih smestaja sirom Lefkade i ovaj je bio za 30% jeftiniji od svih! Prvo mi bilo sumnjivo a onda sam proverio malo, google earth itd.

U ostalom od kada sam ja poceo da pregovaram sa njima desila se revolucija u Tunisu i u Egiptu, a to Grci nece propustiti da naplate!!!

Ja iskreno mislim da ce Grcka "biti puna ko dubak"sto se kaze!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovih dana sam bio u pregovorima za Lefkadu ili Krf pa gde šta upali. sva je prilika biće Krf, ali imam neke cene iz Agios Ioannis-a. U pitanju su trokrevetni apartmani za kraj jula/početak avgusta na 15 noćenja.

www.ioniansunset.gr - 80Eur

www.studiosaramos.com - 60Eur

www.villa-ioli.gr

www.tilegrafos.com

Za ove druge 2 kuće nisam dobio odgovor.

Izmenjeno (Tripco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lefkadjani, molim za malu pomoc. Nasao sam povoljne, a lepe apartmane u blizini Agios Nikitasa. Na mapi izgleda da nije predaleko od Milos plaze (oko 650m prema Google Earth-u ako je ovo sto sam oznacio put do plaze). E sad, vidim da mnogi plase nepristupacnom kozjom stazom do iste. Jel zaista tako tesko dostupno, i da li je ovo sto sam oznacio zutom bojom putic do plaze?

post-12940-1297762635,52_thumb.jpg

Izmenjeno (frodo)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije to taj kozji put do plaže o kom svi pričamo, taj put je iznad ovog što si ti označio, ne znam kako da označim, tamo gde su sličice zaredjane, ukoso iznad, bukvalno preseca taj vrh, znači od gornjeg dela tj. samog početka plaže preseca prema Ag. Nikitasu, negde na sred mesta

A ovo što si ti označio je takodje neki put, jer sam vidjala ljude da dolaze i tuda, ima neke stepenice, kapija.... da li je to put za ljude koji su smešteni u tim apartmanima...verovatno... jer su dolazili tuda. Da li ti možeš tuda... ne znam, možda je privatno, pa ne možeš da prodješ... lupetam, stvarno ne znam.

Mi smo išli drugim putem, iz Ag. Nikitasa, ali eto vidjala sam da idu i ovim putem.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Otvorila sam sad i ja Google Earth, ti apartmani koji si zaokružio su na glavnom putu, tako da ako i možeš ići ovim putem to je isto prilično uzbrdo. Nemam pojma nije loša lokacija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi ja uplatio prosle nedelje studio 1/3 a moji prijatelji 5-krevetni apartman iznad Katizme( na putu Ag.Nikitas-Kalamitsi) , www.greenvilla.gr

od 03.jula do 18.jula, studio 40 eur per night, 5-krevetni partman( 2 sobe) 60 eur per night!!

Mislim da vila ima samo 5 smestajnih jedinica ali nisam siguran, mozda i vise, bazen u izgradnji, do leta bice gotov!!

Mozda ovo nekom i pomogne!

Super vi idete na pocetku pa da cujemo utiske. I mi smo gledali ovu vilu i jos uvek je gledamo i cekamo odgovor na e-mail da vidimo cenu. Pitali smo na jos par mesta na Katizmi za dvoje cene su za nas bas visoke. Na primer za noc traze od 60 do 90 eura to nam je puno. Ovo vase je bas pristupacno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lefkadjani, molim za malu pomoc. Nasao sam povoljne, a lepe apartmane u blizini Agios Nikitasa. Na mapi izgleda da nije predaleko od Milos plaze (oko 650m prema Google Earth-u ako je ovo sto sam oznacio put do plaze). E sad, vidim da mnogi plase nepristupacnom kozjom stazom do iste. Jel zaista tako tesko dostupno, i da li je ovo sto sam oznacio zutom bojom putic do plaze?

ne, to nije taj put. To sto se vidi na slici su nekakvi smestajni objekti, ali ja sam sa plaze videla da je tu prolaz pod katancem i niko ne ide.Kozja staza polazi iz blizine plaze i po njoj su na tvojoj slici tu oznacene tacke za fotografije. Ako se ide u patikama, ne po velikoj vrucini, bez straha od visine i sa dobrom ravnotezom jer se malcice preskacu stene, nije teska staza. Ali na kraju je i salto po samom vrelom pesku, nista strasnoosmeh.gif .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Već su ti neki od članova objasnili da putić koji si ucrtao nije taj kojim svi idu ka Milosu. Taj svima dobro znani put kreće negde od polovine nizbrdice glavne i jedine ulice u Ag. Nikitasu preko brda stepenicama do pri vrha brda, a odatle prašnjavom stazicom pa nizbrdo do plaže (ima na forumu na više mesta čini mi se sličica sa Google Eartha na kojoj je ucrtana ova staza). Put koji si ti ucrtao postoji, ali je samo za korisnike vila iznad Milosa, ide kroz privatni posed i osim u gornjem delu (tvoja sličica) koji je u stvari glavni put između Ag. Nikitasa i Kathisme i dalje zap. obale, to su stepenice, ima ih negde oko 150-200 (ovu ili neku približnu brojku sam našla na komentarima smeštaja Beyond i Milos villas, to su ove vile iznad plaže, možete pogledati na Trip Advisoru). Pomenute vile su visoko iznad plaže i mada su blizu, visinska razlika je poprilična. Ali zato imaju nezaboravan pogled i kome ne predstavlja problem savlađivanje stepenica (mala deca, starije osobe, plažni rekviziti) ovo je savršen smeštaj. Pogledajte fotke na Google Earthu snimljene sa vrha staze iz pravca Ag. Nikitasa. Elem, sve ovo napisah da bih ti rekla kako se tih 650m vazdušnom linijom do plaže, na lokaciji pretvaraju u mnogo više, jer je nemoguće proći putanjom koju si ucrtao. U principu bi morao nazad do Ag. Nikitasa pa preko brda ili brodićem sa Ag. Nikitas plaže. Ali, ako je za utehu, pogled je verovatno sjajan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906144
    Ukupno poruka