Stolica-1

Hotel Sindbad, Hurgada

650 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u ovom hotelu u Hurgadi, kakvi su mi utisci i iskustva???? Treba da idem prvi put a vec je sve uplaceno! HOTEL SE ZOVE SINDBAD AQUA PARK RESORT!!!

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo ja da ti odgovorim.MI smo bili na tom izletu u taj aqua park ceo dan,i hotel je za decu super,zezalice,tobogani,ludilo od ljudi,prepun je bio kad smo mi bili.Mada nisu lose i te zezalice za starije.Sam hotel je koncipiran tako da je sav u tim bazenima i toboganima,a imali smo i rucak na bazi svedskog stola,i bilo je cini mi se veci izbor nego kod nas na neki nacin,u nasem hotelu.Zanimljiv je hotel ,jer imam puno ljudi ,uvek se nesto desava.MI smo mladi tako da nam je to bilo super,mada ako ste stariji i ako vam treba odmor ne znam bas koliko je onda ovo za vas.MIslim zbog te buke.Hotel je solidan,u lepom delu Memse,imate dosta radnji ispred,i nije daleko od centra Memse,ali ste svuda blizu taksijem.Sve u svemu bice Vam lepo,ne sumnjam:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Puno, puno hvala! nadam se da nam nece biti lose!!! Ako je jos neko bio tamo, bila bih mu jako zahvalna da mi napise svoje utiske!

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li u aquapark moze da se udje samo preko agencije ili mogu da sednem u taxi i tu na ulazu u aqua  park kupim ulaznicu/kartu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@akaboka

I mene interesuje isto, pa ako saznas nesto, javi, pliz :)

Napisala sam post i u Izleti Hurgada, pre nego sto sam procitala tvoj ovde... Sorry moderatorima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vazi :).Javljam ako saznam...Verujem da moze...Mada sa druge strane vidim da agencije,nase,organizuju odlazak u taj aqua park...pa zato nisam bas sigurna?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znas kako, svaka agencija organizuje poludnevni izlet do Aquaparka za oko 25-30 evra i to ukljucuje prevoz, ulaznicu i AI - hranu za taj dan (tj. rucak i pice)... Ma to se ne isplati! Mnogo je!!!

Kada sam uplatila aranzman, u agenciji su mi rekli da moze i samostalno (cak mi rekose da je i bolje tako - jeftinije).

Jos ako su u blizini nekog akvaparka odes taksijem ili minibusem, ulaznicu sama kupis (samo da se raspitamo koliko je to otprilike) i snadjes se sto se hrane tice: pretpostavljam da hrana i pice ne moze da se unese (mozda je neko uspeo da prosvercuje neke grickalice), pa i da rucas tamo neki fasfood - jeftinije bi doslo...

Muka mi je od agencija i njihovog lopovluka... Radije bih na ovo sama...

Izmenjeno (AleksandraNis)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa da ,onda na taxi,a u torbu sendvice :)

Mozemo da ih prosvercujemo ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma nema na cemu,sta god Vas interesuje vi pitajte:))Ja licno mislim isto da moze da se udje bez agencije,kada smo mi pitali vodica kao da li mozemo samostalno da idemo u onaj Titanic Aqua park,iz kola nam se ucinio bas extra,on je jako neljubazno odgovorio-tipa pa kao nije da ne mozete ali vam niko ne garantuje bezbednost i tako neke slicne stvari sto je rekao,i sama intonacija glasa mu je bila neprijatna bas.Tako da pretpostavljam da moze i u ovaj da se udje,mada nisam sigurna da tamo ima unutra da se kupi da se jede.Taj bar izgleda nekako skroz povezan sa celim parkom,jer jeste bas veliki,tu su oni stolici i sve je nekako povezano,tako da pretpostavljam da ko je platio ulaznicu ,verovatno je platio i tu hranu,ali zaista nisam sigurna da je to tako.Hocu reci,niko nas nije proveravao za rucak i sve te silne sokove ,jer je nekako sve spojeno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vodici samo harač da uzmu  :D

Imas li mozda neku sliku da postavis,da vidimo kako izgleda? :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

he he,da pa ispada da tako jeste bilo.Da,zaboravila sam da napomenem da smo isli preko Argusa,a za slike cu pogledati,mislim da imamo par slika na toboganima,ne secam se da smo uslikali kao ceo park.Ima jedan bazen ,taj glavni,gde imate vestacke talase,to je bilo ludilo,cekali smo stalno da nam pusti te talase spasilac.Drugi je ogroman zuti tobogan,koji je ludilo ,okrene vas za 360 stepeni,he he.Onda su tu crveni i plavi tobogani,koji su malo slabijeg intenziteta,ali i oni su isto extra.Tu su i tobogani za decu,isto extra.A sam park je uredjen kao neka plaza ,pogotovo taj deo ispred glavnog bazena sa talasima.Sa peskom i palmama,bas lepo.A da,da napomenem,Argus je u taj izlet imao prvo i podmornicu,koja je po svima nama iz grupe totalno bezveze,znaci slobodno je preskocite.To je zaista bio veliki promasaj.Ta cena izleta prosle godine zajedno sa Aqua parkom i podmornicom je bila cini mi se 55 evra

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jocka, puno hvala na ovim informacijama. Puno mi znace jer mi ukazuju na to da je neko od nasih ipak bio tamo i da hotel postoji i da je valjda ok!!! Idem prvi put u Egipat i ne bih zelela da se razocaram... Ako se setis jos necega napisi.

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaista nema na cemu,bas mi je drago da mogu da pomognem nekom svojim iskustvom.O putovanjima bih mogla da pisem non-stop.:D

Ma da,nema dileme ,ja sam pisala nasiroko o svojim iskustvima o Egiptu jos prosle godine ovde s obzirom da smo bili na svim tim izletima tamo u Hrughadi.Taj vas deo jeste lep jako,tj.taj deo gde se nalazi Sinbad.I uredjen je,tj.cela Memsa je bas za turiste,nije kao onaj stari deo HUrghade Sakala.Prosli put su me iskritikovali ovde posto ja favorizujem Memsu,jer nam se Sakala i hoteli u njoj nisu uopste svideli.Ja sam samo realna,a posto dosta putujem smatram da mogu da ocenim sta je ok a sta ne.

Sto se tice Sinbada,ne verujem da cete biti razocarani,jer opet Vam ponavljam,zavisi sta sve ocekujete i da li bas trazite miran hotel ili malo ludji provod.Imate i dosta spasilaca ,a hrana ALL inclusive je bila taj dan odlicna.Mozda cak i bolja nego u nasem hotelu.Pisem jos cim se necega setim:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stolica-1

uplatih i ja juce preko Big blue - Sindbad Beach Resort

termin 5. jul pa sta nam bog da.

Idemo suprug, ja i dve devojcice (13.5 i 9 godina)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može li da se doplati all ili samo pp?

koliko je Sindbad Beach Resort udaljen od plaže?

Izmenjeno (naca-maca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902076
    Ukupno poruka