Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

  182...
 3. Danas
 4. Hurgada aktuelnosti

  https://www.secretflying.com/posts/belgrade-serbia-to-cairo-egypt-for-only-e102-roundtrip/
 5. Tara, opšta tema

  Na sajtu TO Tara-Drina piše da je od 15-19 jula 2020. a veliki spust Drinom ce biti 18.7.
 6. Tara, opšta tema

  Zna li neko kada je ove godine Drinska regata?
 7. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 8. Ovlašćenje / saglasnost za put maloletnog deteta

  Treba da putujem sa maloletnim zenskim detetom (17 god) u Nemaku. Dete zapelo da ide na koncert nekih skakavaca nema nacina da je ubedimo da ne ide. Moze samo neko da ide sa njom. Elem nisam direktni rodjak tacnije teca sam tj ista je cerka od mog suraka i surnjaje. E sad ista ima potvrdu da putuje sama sto i radila ranije i isla sama u EU, ali je uvek isla kod rodbine nije se chekirala u hotele ili slicno. Osim te potvrde da moze da ide sama jer treba jos  nesto? Citam po nekim forumima da hotelijeri u nemackoj oce da obaveste MUP Nemacka ako vide takvu kombinaciju? Neki savet?  
 9. Budimpešta - atrakcije, izleti...

  Banja je u strogom centru grada, u Gradskom parku prekoputa naše ambasade, tako da nije daleko od većine hotela i smeštaja u centru, može i pešaka.   Ima petnaestak manjih bazena u zatvorenom, saunu, prostoriju sa suvim toplim vazduhom, beer spa (posebno se naplaćuje, tamo nisam ulazio), restoran i slično. Spoljni bazeni imaju mlaku, toplu i vruću vodu. ulaznice su dnevne i kreću se od 8000-18000 HUF zavisno dal hoćete njihove peškire, papuče itd. Nema popodnevnih, večernjih ili jutarnjih karata, objekat radi do 10 uveče.    Objekat je s početka 20. veka i možda nije po najmodernijim standardima, ima slična banja sagrađena nedavno  severno od Margetsigeta, kod Dunav arene gde se sada igra Evropsko u vaterpolu, ali tamo nisam bio.    
 10. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 11. Budimpešta - atrakcije, izleti...

  Može malo više informacija o bazenima preporuka za smeštaj u blizini, usluga?  Unapred hvala 
 12. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 13. Juče
 14. Tasos-opšta tema

  U septembru 2019. sam bila na Tasosu tako da ako nešto nekoga interesuje, tu sam za svaku pomoć. Uspela sam ovog puta, obzirom da sam peti put letovala na Tasosu, da imam i neke aktivnosti koje do sada nisam    Pijačni dan u Prinosu, parkirana kao i preostalih tridesetak automobila grčkih tablica, ali po mišljenju policije JEDINA nepropisno. Zatekla sam auto bez tablica. Procedura je sledeća: Uplatite u bilo kojoj pošti kaznu u iznosu od 20€, sa potvrdom o izvršenoj uplati idete u stanicu policije u Limenasu i iz kutije u kojoj su samo turustičke tablice, izvade vaše i vrate vam. Pogrešila sam što nisam slikala automobil i identično parkirana vozila ispred i iza mene, ne da bih promenila bilo šta što ima veze sa kaznom, već da vam pokažem da je nepravda očigledna ali bez obzira na to da pazite gde parkirate.
 15. Automobilom na Kefaloniju

  @rakel hvala puno! @suki redovno čitam tvoje putopise i primam k znanju tvoje procene i utiske jer smo sličnog interesovanja., Čak sam i Malo po Kefaloniji pročitala ali tog trenutka se koncentrisala na informaciju o dobroj polaznoj bazi za obilazak ostrva, obzirom da sam tražila smeštaj u tom trenutku, tako da sam potpuno zaboravila da si putovala preko Astakosa i da si pisala o Asteriju  Dakle, usvojen je predlog za Astakos, još samo red vožnje da izadje pa da rezervišem trajekt.  Suki jeste li išli na Evzoni ili Niki? Hvala puno devojke    
 16. SANTORINI

  Hvala vam dragi ljudi na svim informacijama, puno su mi znacile, tako da je odluka donesena - Santorini   
 17. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 18. PELOPONEZ-opšta tema

  Sto ne pitate hotel za malo detaljnije informacije? Ja to tako, sve sto me zanima  Meni ono deluje kao dnevna soba sa dva troseda, koji se ne razvlace (ili gresim?) i spavaca. Ako su vam deca manja, verovatno je ok, ali nista vas ne kosta da pitate. 
 19. Automobilom na Kefaloniju

  @marnela Asteri jeste malo uzbrdo, ali sad bas da ulubis kola... jedino ako je neko bas smotan vozac  Uglavnom, imas garazu, a i parking preko puta, to sam opisala sa sve slikama u mom putopisu Malo po Kefaloniji, pa procitaj, da bi ti bilo jasnije (imas link u potpisu). Tamo sam pisala i o Astakosu. Put je odlican, nije nikakav problem, ne brini. Sad pogotovo jer je zavrsen novi put. Mi kada smo isli, radovi su jos uvek bili u toku, preko planine, pa si mozda to videla. Obrati paznju i na komentare iz koje su godine, jer se sve to menja. Uglavnom, moja preporuka za trajekt jeste Astakos. Veliki trajekt, ne treba ni rezervacija, osim mozda u avgustu. Ako te bude jos nesto zanimalo, slobodno pitaj  
 20. MOJA VELIKA MRSNA TURSKA TURA

  Hvala, i meni je zadovoljstvo da čujem lepe komentare. Šta da ti kažem, volo bi kad bi posle ovog leta mogo da napišem još lepši i duži... putopis.
 21. Letovanje u Tunisu

  Pa u Tunis treba ići preko Sunline. Ostale agencije prodaju uglavnom njihove aranžmane.  Mi isključivo idemo u Tunis preko njih (ona ekspozitura u  YUBC). Nikad nismo imali ni jedan problem. Vrlo su odgovorni i ljubazni.  @Tottenham Hotspur u Mahdiji postoji centar za obuku i vodiči za ronjenje sa bocom. Još početkom XIX veka  na području Mahdije započela je podvodna arheologija. Deo nadjenih stvari su Francuzi odneli, deo je u muzeju Bardo, a nešto malo je i u muzeju u Mahdiji. Naravno da je i podvodni svet jako interesantan, mada se ne može porediti sa onim kojeg smo videli u Crvenom Moru. 
 22. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 23. Budimpešta - atrakcije, izleti...

  Sečenji banjaje neponovljivo iskustvo, posebno zimi, toplo preporučujem, otvoreni bazeni rade i sada, ima i sa toplom i sa mlakom vodom, nešto najbolje što sam skoro iskusio.
 24. Preporuka za banju u Srbiji

  Juče sam se vratio iz Mađarske i pitam se zašto smo mi tako zaostali kad naši geotermalni izvori imaju iste ili bolje predispozicije od njihovih? Vremena se menjaju, za koju godinu u Evropi će tek doći do omasovljenja zimovanja u banjama, posebno onim velikim koje nude mnoštvo bazena, otvorenih i zatvorenih, kao i preventivnih terapijskih programa. Pre 100 godina naše banje nisu zaostajale za mađarskim akako je sad? U Srbiji imate samo dva otvorena bazena sa toplom vodom zimi, u Mađarskoj ih ima na desetine.
 25. Hotel Sindbad, Hurgada

  4 normalna kreveta I sobe su dosta komotne tako da moze da se normalno funkcionise.
 26. Letovanje u Tunisu

  Provizija je uvek bila u ceni, sada su samo dodate takse, ali svakako su cene skocile za sve destinacije.
 27. Hotel Sindbad, Hurgada

  Mi ove god ne mozemo nikako da uklopimo 15 dana, pa je bilo daj sta das( mada mi je ovo malo egipatskog sunca)
 28. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 29. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   123895
  • Najviše članova online
   1426

  uwlexkpypd
  Novi članovi
  uwlexkpypd
  Član sajta od: