Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. NEA RODA

  Sunčano u Nea Rodi......danas!
 3. Pomozite mi da izaberem destinaciju

  Нама је 20-30јун био 189 евра по особи(са превозом и трајектом)... Иначе не клацкаш се ништа дуже бусом, само што у Волосу чекаш трајект сат, сат ипо, и још два ипо сата вожње истим до острва... Ал по мени дефинитивно вреди и сваког евра и сваког сата:)
 4. Tasos-opšta tema

  Ja se izvinjavam, vidim da je nekoliko vas potrazilo pristup mapi t.e bila je moja greska u sharing podesavanja mape. Sada bi trebalo da se vidi slobodno. https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1H8roT0-KMplZffvYTe5SZqdp0Lu9RBm1&usp=sharing
 5. Kolima u Grčku

    Uskrs je sledeće nedelje.....
 6. STAVROS

  Lep provod Vam želim. Mi smo se prošle godine u Liami bas lepo nauzivali.... 
 7. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 8. Danas
 9. Fotografije Točiderskog parka pod snegom    
 10. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

  83..
 11. Sunrise Royal Makadi Resort Hurgada

  Late checkout till 18:00 pm with extra charge 32 euro please check one day in advance with reception team according to our hotel availability.   Late checkout till 20:00 pm with extra charge 45 euro please check one day in advance with reception team according to our hotel availability.   Late checkout till 22:00 pm with extra charge 90 euro please check one day in advance with reception team according to our hotel availability.   jel ovo po sobi?
 12. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

  37... 47... 57...
 13. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 14. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 15. Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

  Postoji statistika jačine vetra, proverite pa će Vam možda biti lakše, ja biram početak jula jer se statistika pokazala tačnom i vetrovi najslabije tada duvaju. Ima još neki zimski mesec mislim, ne znam koji... 
 16. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 17. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 18. Kolima u Grčku

  Čeka nas Infrastrukturni bum u Srbiji, tako kažu...
 19. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 20. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 21. KIKLADI-opšta tema

  Takodje 2x bila na Naksosu krajem juna, voda bila super za kupanje. Pretprosle god bio toplotni talas, ogromne vrucine, nije bilo vjetra..prosle god.jedan dan je duvao toliko da se niko nije kupao, a sutradan vec bilo mirno.
 22. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 23. Kolima u Grčku

  Pa valjda je Uskrs, bilo boljih stvari od sedenja za računarom i čitanja postova na forumu
 24. Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

  @beogradjani Hvala puno, mi ne odustajemo od Pyramise pa kako bude.. 
 25. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 26. Hurgada aktuelnosti

  @buki.bu imate pp, da ne gusimo temu
 27. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 28. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   100229
  • Najviše članova online
   1108

  Williemrof
  Novi članovi
  Williemrof
  Član sajta od: