Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

  1. Prethodnih sat vremena
  2. Danas
  3. Berlin

    @BerlinPozdrav.Evo malo da osvezimo temu oko Berlina. S obzirom da prvi put putujem u Berlin pa ako mozete da mi kazete kako najjednostavnije doci sa aerodroma Brandenburg do glavne zeleznicke stanice? Da li ide podzemna ili nadzemna zeleznica i koje su njihove oznake?Koliko cesto saobracaju?Hvala unapred na odgovoru.
  4. OSTRVO AMULJANI

    Puno hvala na ovim detaljima  Sad samo još treba iščekati. Beeblebrox vi definitivno treba da napravite neku foto turu Amuljanija. Mi se u principu retko kada vraćamo u isto mesto, ali Sitoniju smo obišli uzduž i popreko, kao i Tasos, ovo nam je izazov jer nismo nikad bili, kao ni niko od naših prijatelja, a blizu je.     Puno hvala na ovim detaljima  Sad samo još treba iščekati. Beeblebrox vi definitivno treba da napravite neku foto turu Amuljanija. Mi se u principu retko kada vraćamo u isto mesto, ali Sitoniju smo obišli uzduž i popreko, kao i Tasos, ovo nam je izazov jer nismo nikad bili, kao ni niko od naših prijatelja, a blizu je.    
  5. Juče
  6. Pelion

    E, baš lepo!  Jedva čekam utiske 
  7. Protekle nedelje
  8. NEI PORI

    Posle 8 godina ponovo Nei Pori. Da li je neko letovao u vili Skifos. Nisu te apartmane radile nase agencije do sada.
  9. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

    79
  10. POLIHRONO

    Da li moze da mi neko kaze kakva je od prilike temperatura juna sredinom u Polihrono? Posto prvi put idem tamo sa malim detetom.
  11. NEA FLOGITA

    @del piero Molim Vas za info u kom smeštaju ste bili?... web site smeštaja, neki kontakt ...   Nasla https://www.facebook.com/p/3S-Apartments-Nea-Flogita-Halkidiki-100057164361781/
  12. Internet preko mobilne mreže u Italiji / Sardiniji

    @NatašaJM da li Vam mobilni telefon podržava eSIM?! Ako ne, uz pasoš možete kupiti na bilo kojoj trafici tzv. turističke SIM kartice sa gomilom poziva i GB za Internet  Barem je tako bilo pre koju godinu kada sam bio u Rimu... Pogledajte ovaj link: https://www.phonetravelwiz.com/buying-a-sim-card-in-italy-guide/
  13. Nikiti, Sitonija (ali je zato i najveca guzva). Pedijatar govori srpski
  14. Tja...grčko državno zdravstvo je očajno. Privatnih doktorčića ima u skoro svakom "poznatijem" turističkom mestu  ...imate spiskove  lekara i raznih ambulanti na Nikaninom sajtu, za sve oblasti u kojima ona nudi apartmane. Prave bolnice možete naći u Kavali (za regiju Sv.Đorđa i Tasos), Poligirosu (za Halkidiki),  u Kateriniju (za Olimpsku regiju)...i , naravno, postoji velika bolnica na Krfu (u Kontokaliju)... Bolnice postoje i na Lefkadi i Kefaloniji.
  15. Manastiri u Srbiji

    Juče sa Lavli travelom bio na jednodnevni izlet Žiča, Studenica, Sopoćeni, Petrova crkva i Novi Pazar. Sjajna tura, a vodič Jelena je bila fenomenalna. Definitivno vodič sa najvećim znanjem i entuzijazmom kojeg upoznao.  Em što zna sve o crkvama i svim mogućim detaljima, em svuda je bilo po sat i po vremena ili više da se vidi, čuje. Još divno vreme bilo...a ove manastire sam po prvi put posetio i malo je reći da sam presrećan što ih video.  
  16. Pitacu ovde posto neznam gde bih. Razmatramo za sledecu godinu destinaciju gde bi vodili unuka, imace tada 4,5 godine. Ono sto je najbitnije je da ima lekar u mestu, radije bi pescanu plazu zbog igranja. Zahvaljujem se unapred svima na predlozima i sugestijama!!!
  17. KRF

    Bice kad ja odem sve po redu. Ali ove godine prvo Kasandra I Sitonija. 
  18. Ranije
  19. Internet preko mobilne mreže u Italiji / Sardiniji

    Imam sličnu situaciju iz prethodnog posta. Idem na 7 dana u Italiju, pa me interesuje ima li ko savet za korišćenje wifi? U Hrvatskoj sam koristila njihovu internet karticu. Da li možda ima nešto slično i u Italiji? 
  20. Hurgada aktuelnosti

    Prima Life= Budva (uska plaža - gužva i trešti muzikana max.) 
  21. BISERI SPORADA - Skopelos, Alonisos...

    Idemo u avgustu 15 dana najverovatnije, mada i na Skopelosu i Alonisosu smo bili u avgustu i guzve su bile podnosljive, nista strasno. Nadam se da i na Skijatosu nece biti ogromna guzva, ima dosta plaza pa snacicemo se
  22. BISERI SPORADA - Skopelos, Alonisos...

    Moje licno misljenje je da ako ste se opredelili za Skijatos, da izbegavate period od 10 jula do kraja avgusta, posto su guzve ogromne. Ko zna, mozda opet date sansu Alonisosu na par dana 
  23. BISERI SPORADA - Skopelos, Alonisos...

    Hvala Dragane na lepim recima.  Vama veliko hvala za svaku napisanu rec na forumu na temi Sporada, bile su itekako od koristi pre dve godine, a evo i ove jer planiramo Skijatos. Za 4 dana na Alonisosu vise nismo stigli, ali i to sto smo videli je prelepo. Ne volim da ponavljam mesta, ipak ih imam previse na spisku kad je Grcka u pitanju, ali nikad se ne zna. 
  24. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

    48
  25. Hurgada aktuelnosti

    Dodala bih jos Sheraton Soma Bay, Baron u Sahlu i Prima Life u Makadi bay-u
  26. Pelion

     @vrtlarka i ja sam našla ovaj red vožnje. Nadam se da je važeći. Videh kod @dujaspasa da ima bus iz Kala Nere do Milies (zbog vozića) i do Afisosa, ali ne nađoh na netu. Videću kada odem, pa javljam sa terena.  
  27. Učitaj još poruka
  • Naši članovi

    • Ukupno članova
      286378
    • Najviše članova online
      1540

    AfDmUFgW
    Novi članovi
    AfDmUFgW
    Član sajta od: