Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 3. Danas
 4. Pegasus Airlines

  Pegasus Airlines ne nudi refundaciju zbog odlozenog leta  do Istanbula usled pandemije corone. U mailu daju  besplatan telefonski kontakt  na kojem se moze izvrsiti promena datuma. Na sajtu opet  informacija da ih je tesko dobiti. Izgleda da treba biti vidovit za promenu termina karte, kao da se zna kada ce se ova situacija zavrsiti i kada ce neko biti u mogucnosti da ponovo dobije godisnji odmor.  U slucaju da ih dobijem telefonom i dobijem neke nove detalje, svakako cu podeliti informaciju.
 5. 4 dana u Istanbulu, na naš način

  Ulovila si  poslednji trenutak  i hvala ti na lepim impresijama i ulozenom  trudu,  Od donosenja odluke, samog putovanja, prikaza aerodroma, gradskih zapazanja, sve zajedno verno preneto.  Mali trg sa spomenikom je tzv Kumkapi, deo grada koji je narocito uvece jako ziv  i pun turista koji kao  semenke  u naru napune restorane, Lep  ali i skup nocni dozivljaj.  Propade i meni odlazak za Uskrs u ovaj grad koji je trebao biti tranzitni za dalju destinaciju, dok bi se u povratku  zadrzali da opet napunimo baterije  gradom  koji jako volimo.
 6. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 7. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 8. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 9. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 10. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 11. Juče
 12. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 13. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 14. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 15. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 16. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 17. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 18. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 19. Trajekt za Krit

  Pa nije ista, preko agencije je 10 eur skuplje, zbog njihove provizije, ali ja sam probao 4+kola bez kabine i 20 eur je jeftinije i pored njihove provizije od 10 eur, ako sam dobro sve  ukucao.
 20. Trajekt za Krit

  Ja sad probah i dobijam istu cenu (kabina 4 + kola).
 21. Trajekt za Krit

  Zanimljivo, jeftinije izađe za Chaniu preko ove agencije nego preko Anekovog sajta.
 22. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 23. Trajekt za Krit

  Jel to znači da mogu da otkažem karte 14 dana pre puta i dobijem povrat novca?
 24. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 25. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 26. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 27. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 28. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 29. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   130878
  • Najviše članova online
   1426

  alanpw3
  Novi članovi
  alanpw3
  Član sajta od: