Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. Tasos-opšta tema

  Ja se izvinjavam, vidim da je nekoliko vas potrazilo pristup mapi t.e bila je moja greska u sharing podesavanja mape. Sada bi trebalo da se vidi slobodno. https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1H8roT0-KMplZffvYTe5SZqdp0Lu9RBm1&usp=sharing
 3. Kolima u Grčku

    Uskrs je sledeće nedelje.....
 4. STAVROS

  Lep provod Vam želim. Mi smo se prošle godine u Liami bas lepo nauzivali.... 
 5. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 6. Fotografije Točiderskog parka pod snegom    
 7. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

  83..
 8. Danas
 9. Sunrise Royal Makadi Resort Hurgada

  Late checkout till 18:00 pm with extra charge 32 euro please check one day in advance with reception team according to our hotel availability.   Late checkout till 20:00 pm with extra charge 45 euro please check one day in advance with reception team according to our hotel availability.   Late checkout till 22:00 pm with extra charge 90 euro please check one day in advance with reception team according to our hotel availability.   jel ovo po sobi?
 10. Pocinje odbrojavanje do polaska u Grcku

  37... 47... 57...
 11. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 12. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 13. Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

  Postoji statistika jačine vetra, proverite pa će Vam možda biti lakše, ja biram početak jula jer se statistika pokazala tačnom i vetrovi najslabije tada duvaju. Ima još neki zimski mesec mislim, ne znam koji... 
 14. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 15. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 16. Kolima u Grčku

  Čeka nas Infrastrukturni bum u Srbiji, tako kažu...
 17. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 18. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 19. KIKLADI-opšta tema

  Takodje 2x bila na Naksosu krajem juna, voda bila super za kupanje. Pretprosle god bio toplotni talas, ogromne vrucine, nije bilo vjetra..prosle god.jedan dan je duvao toliko da se niko nije kupao, a sutradan vec bilo mirno.
 20. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 21. Kolima u Grčku

  Pa valjda je Uskrs, bilo boljih stvari od sedenja za računarom i čitanja postova na forumu
 22. Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

  @beogradjani Hvala puno, mi ne odustajemo od Pyramise pa kako bude.. 
 23. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 24. Hurgada aktuelnosti

  @buki.bu imate pp, da ne gusimo temu
 25. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 26. LIMENAS

  2015-te smo rentirali auto preko predstavnika Argus-a sa kojima smo putovali. Mislim da je bila u pitanju agencija Europcar (mada nisam siguran). Dan je bio 30 eura i podelili smo trosak iznajmljivanja i goriva sa jos jednim parom jer su nam se kroz pricu poklopila interesovanja sta bi voleli obici i videti. Zadnjih par godina to resavam odavde od kuce, putem maila rezervisem auto jos u toku zime i dobijem uvek dobru cenu. Posaljem upite na vise rent a car agencija i izaberem najbolju ponudu. Imate u Limenasu i poznatije agencije poput Hetz-a i Avis-a ali mislim da im je i cena u skladu sa renomeom. Prijatan odmor vam zelim.
 27. Hurgada aktuelnosti

  Mi uplatili Tenerife za kraj maja, hah, a juli u Hurgadu. Ne odolesmo jeftinim kartama iz Budimpešte, smeštaj povoljan... A sve zvuči ugodno. No, more u Hurgadi u julu nizašta na svetu ne bih menjala. A u januaru ću jednom ići, možda sledećeg januara da vidimo piramide i dolinu kraljeva, moje dete je fascinirano time, redovno čitamo enciklopedije o Egiptu, čekam da još malo poraste. 
 28. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   100229
  • Najviše članova online
   1108

  Williemrof
  Novi članovi
  Williemrof
  Član sajta od: